tunio Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 "...chrzaszcz brzmi w trzcinie..." Quote
Mi. Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='carragan']"...chrzaszcz brzmi w trzcinie..." w szebrzeszynie oczywiście:cool3: Piękniaste Maleństwo:loveu: Quote
tunio Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 [quote name='*luthien*']Piękniaste Maleństwo:loveu: Dziekuje :cool1: Choc sesja zdjeciowa "chrzaszcza-chrabaszcza" to wlasnie efekt jego uporu.Chlopak stwierdzil,ze idzie w jedna strone,ja stwierdzilam,ze idziemy w druga strone...Wowczas ow szacowny pan stwierdzil,ze skoro tak sie bawimy to on nigdzie nie idzie...;) Jednak w efekcie koncowym i tak wyszlo na moje,bo wprawdzie pod wzgledem uporu jestesmy do siebie podobni,ale Malenstwa nie ce****e pragnienie,aby zawsze stawiac na swoim.A mnie tak [size="1"](choc tak miedzy nami mowiac,podejrzewam ze bardziej prawdopodobna jest wersja,ze uznal iz glupszym sie ustepuje...)... :diabloti: Quote
Sawanna Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 carragan napisał(a):Moze najpierw chcesz w nim poszukac tego wewnetrznego "fuj i blee" i ewentualnie zdecydowac sie na inne ? :cool1: buuuahahahahahha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chyba będę w Zabrzu :razz: Quote
tunio Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 I co sie potworze smiejesz ?:eviltong: Quote
Alicja Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='carragan']I co sie potworze smiejesz ?:eviltong: :razz:i co tam widać ;) Quote
tunio Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:i co tam widać ;) Jezdzca :razz: Quote
asher Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='carragan']A tak w ogole czy mowilam,ze na chorzowskim ringu wieloletnia hodowczyni wilczarz,deerow i whippetow zrobilas istna rzez wsrod chartow ? U wilczarzy,na szesnascie obecnych tylko szesc doskonalych,z czego tylko jeden samiec (z mlodziezy),a ponadto wykorzystywana byla cala skala ocen.Od "nie do oceny" po "doskonala". No to super! [quote name='carragan'] Przepiękne zdjęcie! :klacz: I Maleństwo jakie wyluzowane :lol: Quote
Alicja Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='carragan']Jezdzca :razz::cool3:pewnie bez głowy;) Quote
Alicja Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='carragan']Dziekuje :cool1: Choc sesja zdjeciowa "chrzaszcza-chrabaszcza" to wlasnie efekt jego uporu.Chlopak stwierdzil,ze idzie w jedna strone,ja stwierdzilam,ze idziemy w druga strone...Wowczas ow szacowny pan stwierdzil,ze skoro tak sie bawimy to on nigdzie nie idzie...;) Jednak w efekcie koncowym i tak wyszlo na moje,bo wprawdzie pod wzgledem uporu jestesmy do siebie podobni,ale Malenstwa nie ce****e pragnienie,aby zawsze stawiac na swoim.A mnie tak (choc tak miedzy nami mowiac,podejrzewam ze bardziej prawdopodobna jest wersja,ze uznal iz glupszym sie ustepuje...)... :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:u nas też jeszcze czasami tak bywa :razz: Quote
tunio Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Asher,Malenstwo zazwyczaj jest wyluzowane.A tak w ogole widzialas moze RC na zdjeciu w "Forum" ?Przyznam sie szczerze,ze odkad zobaczylam go w kajdankach,eskortowanego przez policjanta,nieco na uroku stracil...:evil_lol: Alez jezdziec jak najbardziej z glowa...Myslicie,ze gdyby bylo inaczej nie zrobilabym fotografii ? :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:u nas też jeszcze czasami tak bywa :razz: To wiesz o czy mowie :evil_lol: Choc z drugiej strony Ozzy ma nieco gorsze predyspozycje fizyczne,by obstawac przy swoim zdaniu ;) Quote
tunio Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Cos z serii "tylko Ci sie wydaje,ze tu jestem" ;) Quote
tunio Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 A teraz ide patrzec na "Sekcje VIII",potem zas czytac "Kolekcjonera kosci",tak wiec dobranoc. Quote
resuruss Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Kochana mamo Maleństwa!!!! Wysłałam Ci dzis kurtke,bo ciagle myslałam o Tobie w chłodne dni ;) Wybacz pakunek dosc nieporadny ,ale nie umiałam jej upchac do pudełka Poczty Polskiej ;) Napisz Tereniu czy doszła Quote
tunio Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Aniu,kurtka doszla.Serdecznie dziekuje,czasami sie zastanawiam kiedy zgubie glowe :oops: [SIZE="1"]Powiedz na jakiej najblizszej okolicznej wystawie bedziesz to zwroce Ci poniesione koszta :cool1: A teraz znikam na jakis czas,wracam wtorek wieczor-sroda.Pa. Quote
resuruss Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 No chyba oszalałas :crazyeye: Przeciez ja to w trosce o twoje zdrowie zrobiłam :loveu: Quote
Recommended Posts