tunio Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 [quote name='malawaszka']aaa Buntownik z wyboru - widziałam już i warto zobaczyć :cool1: Faktycznie warto bylo isc spac dopiero tuz przed druga :cool1: Szkoda tylko,ze takie filmy sa puszczane tak pozno,a jakies daremne dziadostwa leca np.o 20-tej...Podobnie jak z wieloma dobrymi serialami,chocby "Kryminalne zagadki z Las Vegas" :mad: Quote
beria Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='carragan'] Intelektualista :cool3: Quote
malawaszka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 oooo mamooo jaki nosio kochany :loveu: błyszczący :loveu: :loveu: :loveu: Quote
tunio Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 malawaszka napisał(a):oooo mamooo jaki nosio kochany :loveu: błyszczący :loveu: :loveu: :loveu: Taa,blyszczacy,blyszczacy...Czasem sie zastanawiam czy on nie ma uczulenia na pylki...:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
diabelkowa Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 aa ja dzisiaj glaskalam Malenstwo na wystawie taak tak to cos co ciagle przychodzilo malstowac psa to ja :]]] szkoda ze on sie nie daje ukrasc :DD przyszlam jeszcze pozniej pomolestowac Ci psa jak poszlas robic zdjecia :]] nawet go troche potrzymalam na smyyczky haaa mam nadzieje ze bedziesz na wystawie w spodku jak bedzie jakas :D a to male cos tooo Malenstwo???!! :o czekamy na zdjecia :D Quote
tunio Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='diabelkowa'] a to male cos tooo Malenstwo???!! :o Tak :lol: A co do wystaw to moze Ty sie pojawisz jeszcze w Zabrzu ? Jest w pazdzierniku ;) Szkoda,ze Malenstwo bylo juz zmeczone i nie bardzo chcialo mu sie pozowac,ale trudno. BTW.Jesli chcesz zdjecia w oryginalnej wielkosci to podaj maila. Quote
diabelkowa Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 yaa dzieki ;] skoro tu jestem na tych zdjeciach to wezme sobie je do mojej galeryjki :] nie musisz mi na maila posylac ;]] Quote
diabelkowa Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 a co do Zabrza to zobacze jeszcze :D ale bardzo bym chciala jeszcze pomolestowac Malentwo :D wiem jestem cholernie niefotogeniczna ;P Quote
malawaszka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 hahaha ale Ress miała fuchę :evil_lol: Quote
beria Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='carragan'] Maleńki nochalek :loveu: Quote
tunio Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Diabelkowa,z ta niefotogenicznoscia nie jest tak zle ;) malawaszka napisał(a):hahaha ale Ress miała fuchę :evil_lol: Przemawia przez Ciebie zazdrosc,co ? :evil_lol: ;) :lol: Beria,teoretycznie nochal Malenstwa byl zazwyczaj nazywany kartoflem,ale obecnie przestalam,bowiem zbytno wzroslo ryzyko,ze jak sie kiedys na mnie wkurzy to mnie za to do sadu poda... ;) Quote
malawaszka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 carragan napisał(a):Przemawia przez Ciebie zazdrosc,co ? :evil_lol: ;) :lol: dzika i chora zazdrość :diabloti: chyba sie przestanę do Niej odzywać :evil_lol: tym bardziej, żem iałam jechać na tą wystawke, ale Bolo sie rozchorował i nie miałam z kim go zostawić, a samego na tyle godzin bez spacerku nie chciałam męczyć :shake: Quote
tunio Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 malawaszka napisał(a):dzika i chora zazdrość :diabloti: Widzisz jak dobrze Cie znam ? ;) :lol: malawaszka napisał(a):chyba sie przestanę do Niej odzywać :evil_lol: tym bardziej, żem iałam jechać na tą wystawke, ale Bolo sie rozchorował i nie miałam z kim go zostawić, a samego na tyle godzin bez spacerku nie chciałam męczyć :shake: Biedny Bolek.A w ogole jak jego wyniki ? :roll: Quote
malawaszka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 carragan napisał(a):Biedny Bolek.A w ogole jak jego wyniki ? :roll: jest delikatnie mówiąc średnio :roll: opisałam wsio na weterynarii w topicu o psach chorych na nerki więc nie będę Ci tu smucić, a dodatkowo przyplatalo mu się zap. krtani :placz: uwielbiam jak się Maleństwo komponuje z takim zachm,urzonym niebem i przydymioną zielenią :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts