tunio Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 A teraz idziemy z Malenstwem na wieczorny spacer. Quote
zadziorny Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='carragan'] Normalnie odjazd :thumbs: :loveu: :multi: Quote
zadziorny Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Tak mnie nakręciłaś tymi zimowymi fotami, że już o nartach zacząłem myśleć :mad:. W sierpniu :wallbash: :crazyeye: :shake: Quote
tunio Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='zadziorny']Tak mnie nakręciłaś tymi zimowymi fotami, że już o nartach zacząłem myśleć :mad:. W sierpniu :wallbash: :crazyeye: :shake: :lol: :lol: :lol: Alu,cos z wczoraj dla Ciebie,cobys calkiem nie skostniala przed monitorem ;) Quote
Mi. Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='carragan']:lol: :lol: :lol: Alu,cos z wczoraj dla Ciebie,cobys calkiem nie skostniala przed monitorem ;) śliczne:loveu:A ja już myślałam, że u Was już zima jest:cool1::lol: Quote
tunio Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='*luthien*']śliczne:loveu:A ja już myślałam, że u Was już zima jest:cool1::lol: Nie,nie mamy jeszcze zimy...Ale to wlasciwie bez znaczenia,bo od nas po prostu wieje chlodem.Zawsze,wszedzie i do wszystkich...:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts