zadziorny Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='carragan'] Ale te bryle to on ma zaje... fajne :cool3: :lol: :multi: Quote
zadziorny Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='carragan'] Truflencjusz cudnisty :loveu: :cool3: :multi: [quote name='carragan'] BTW.Alu moze sie orientujesz jak jest z wprowadzaniem niezgloszonych psow na wystawe w Rybniku ? (wiem,wiem jest to naganne,ale mowi sie trudno...Tym bardziej,ze Malenstwo nikomu na wystawach nie sprawia klopotow) Wejdziesz bez problemu z każdym psem, o ile będziesz miała jego książeczkę zdrowia :lol: :razz: Quote
agatek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 O jakie maleństwo....trzeba uważać żeby nie zgubić bo to takie mikre... :evil_lol: A w okularkach wygląda bojowo :cool1: Quote
Alicja Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='zadziorny']Truflencjusz cudnisty :loveu: :cool3: :multi: Wejdziesz bez problemu z każdym psem, o ile będziesz miała jego książeczkę zdrowia :lol: :razz:;)to samo chciałam napisać, czyli spotykamy sie w Rybniku:multi: Co do brylków to Zadziorny ma jak zwykle racje;) Quote
KaRa_ Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Oj malenstwo :loveu: a ja juz tesknie za tym maluszkiem;) Quote
tunio Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 [quote name='AnTu']okularki the best8-) [quote name='zadziorny']Ale te bryle to on ma zaje... fajne :cool3: :lol: :multi: Prawda ? ;) Niestety,ostatnio musi sie zadowolic moimi "foto.",ktore juz takie twarzowe w jego przypadku nie sa.Pewnie dlatego,ze nie wyglada w nich jakby zwial prosto z Sycylii... [quote name='zadziorny']Truflencjusz cudnisty :loveu: :cool3: :multi: :eviltong: [quote name='zadziorny'] Wejdziesz bez problemu z każdym psem, o ile będziesz miała jego książeczkę zdrowia :lol: :razz: [quote name='Alicjarydzewska'];)to samo chciałam napisać, czyli spotykamy sie w Rybniku:multi: Miejmy nadzieje,ze faktycznie sie widzimy.Niestety,poki co to tylko gdybanie,bo: A).nie mam auta "na chodzie" B).nie wiem jak moj szofer bede sie zapatrywal na pomysl,aby nas tam zawiezc nawet jesli bedzie auto,skoro i tak chlopak nie bedzie zgloszony [quote name='Alicjarydzewska'] Co do brylków to Zadziorny ma jak zwykle racje;) :lol: [quote name='agatek']O jakie maleństwo....trzeba uważać żeby nie zgubić bo to takie mikre... :evil_lol: Zgubic to sie raczej nie zgubi,ale tak jak w tym dowcipie musialam powiesic na plocie tabliczke "Uwaga pies",bo balam sie,ze go niechcacy zdepcza... [quote name='KaRa_TC'] a ja juz tesknie za tym maluszkiem;) Bo jak tu za nim nie tesknic ? :gent: [quote name='AgaCzips'] O,Czipsowa nie mowilas,ze masz w okolicy klon Malenstwa ! :lol: A tak powazniej to dziekuje za zdjecia.Ja wlasnie zgrywam na plytke i wysylam jutro do Antu,bowiem dopiero dzisiaj udalo mi sie "odpalic" komputer. ktory "lekko" zaniemogl :roll: A tak w ogole z Malenstwem znowu byly "przeprawy".I tak sobie mysle,ze jesli faktycznie w kolejnym zyciu mozna placic za czyny popelnione w poprzednim ;) ,to Malenstwo musialo byc co najmniej Hannibalem Leceterem badz Kubusiem Rozpruwaczem...Albo nawet obydwoma... :roll: Quote
Recommended Posts