tunio Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='zaba14']ktoś nam tu klimatyzację włączył, aż mi się zimno zrobiło :evil_lol: Fakt,powialo od nas chlodem...:evil_lol: Quote
tunio Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 A tak w ogole to obiecuje,ze jak tylko sobie sprawie w koncu jakas lustrzanke,to zdjecia beda bardziej urozmaicone :oops: :oops: :oops: Quote
zaba14 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 ile wy macie tych rozciaganych smyczy :evil_lol: nie obawiasz się że może strzelić ? wydrap maleswto ode mnie za uszkiem :P Quote
tunio Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='zaba14'] nie obawiasz się że może strzelić ? Wlasnie tego sie obawialam i dlatego dostal ta,ktora mial na zlocie ;) [quote name='zaba14'] wydrap maleswto ode mnie za uszkiem :P Aj,aj sir ! :lol: Quote
zaba14 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 To ta z zimy to nie flexi? My mamy flexi i sprawuje sie super kiedys mielismy zwykla i zostala rozwalona :lol: a mój maluszek wazy jakies 7 kg hehehehe :razz: Quote
Recommended Posts