Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='carragan']

Żubr w trawie puszczy :p
ja mam sentyment do brodaczy, psów oczywiście, no ewentualnie może być św. Mikołaj, lub mała bródka :P

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jo-jo napisał(a):
wole metrowe dziury niż korki przez które stoi się godziny.

A pytalas sie moze co woli Twoje auto ? :lol: Bo wierz mi na slowo,ze auto po niedlugim czasie jazdy nim po naszych drogach blaga na kolanach o dobicie z litosci...:lol: Pytanie,czy kiedykolwiek sie to zmieni,bo obecnie mozna sie jedynie albo smiac,albo wybuchnac histerycznym placzem :gent:

Edit.Mala korekta...Mialo byc "histerycznym placzem",a nie "histerycznym smiechem" :oops: Oto najlepszy dowod,ze zasypiam na siedzaco :oops:

Posted

carragan napisał(a):
A pytalas sie moze co woli Twoje auto ? :lol: Bo wierz mi na slowo,ze auto po niedlugim czasie jazdy nim po naszych drogach blaga na kolanach o dobicie z litosci...:lol:

Oj co prawda to prawda:lol: :lol: :lol: :lol:

carragan napisał(a):
Pytanie,czy kiedykolwiek sie to zmieni,bo obecnie mozna sie jedynie albo smiac,albo wybuchnac histerycznym smiechem :gent:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Miga']Żubr w trawie puszczy :p

Ale sadzac po chustce na szyi to jakis udomowiony ;)

Jeszcze cos z dzisiaj i biorac przyklad z Malenstwa udam sie spac.

Posted

[quote name='carragan']"Kombajn rowniez jedzi po polu..."

DWA kombajny DWA :razz: :evil_lol:

i jak Carr jedziecie? ja chyba nie :shake: Boluś mi sie rozchorował i jak będzie brał zastrzyki albo jakieś leki to ja nie pojadę :placz:

Posted

Tak Asik,widzimy sie jutro.

[quote name='malawaszka']DWA kombajny DWA :razz: :evil_lol:
Dwa,dwa i dodatkowo oba to jelenie[SIZE="1"]cudzyslow i duza litera pominiete celowo ;)

[quote name='malawaszka']
i jak Carr jedziecie? ja chyba nie :shake: Boluś mi sie rozchorował i jak będzie brał zastrzyki albo jakieś leki to ja nie pojadę :placz:
Jedziemy,jedziemy.Wprawdzie nie wiem na ile,bo to bedzie zalezec od samopoczucia Malenstwa i pogody...Ale zawsze cos.
Trzymam kciuki,abys tez dotarla i duzo zdrowia dla Bolka,niech sie chlopak nie daje !
BTW.A wiesz przynajmniej co mu jest czy "wielka niewiadoma" ? :shake:

Posted

carragan napisał(a):
BTW.A wiesz przynajmniej co mu jest czy "wielka niewiadoma" ? :shake:

nerki i zap. pęcherza więc niewesoło - jutro jeszcze bad moczu :shake:

fajnie, że jedziecie - ja na chwilkę na pewno wpadnę :loveu: pomiziać Maleństwo :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
nerki i zap. pęcherza więc niewesoło - jutro jeszcze bad moczu :shake:

Smutne,ale trzymam kciuki,aby wszystko sie skonczylo w miare pomyslnie.

malawaszka napisał(a):

fajnie, że jedziecie - ja na chwilkę na pewno wpadnę :loveu: pomiziać Maleństwo :loveu:

Pomizialabys wczesniej,gdybys miala komorke przy sobie i ja odbierala,gdy dzwoni :eviltong:
A tak ponad 10m-cy go nie widzialas :eviltong:

Posted

BTW.A tak w ogole czy sie chwalilam jak to sie skonczylo moje postanowienie,ze w tym roku bede zintegrowana z grupa i pozwole sobie nalozyc "smycz" ? :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
qrde kiedy to???? :crazyeye:

Zdaje sie,ze w Katowicach :evil_lol:

:lol: :lol: :lol:

BTW.A tak w ogole to strasznie szybko ten czas leci i jakos tak przez palce przecieka...

Posted

A tu cos na pozegnanie,bowiem przed powrotem ze zlotu juz raczej niczego nie dam rady wrzucic.

"...Gdy nadchodzi zmrok wieczorny,typem staje sie upiornym..."

"...A rano budze sie sliczny..."

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

sliczne to twoje malenstwo :loveu: ........ moja Rosa chyba by zawalu dostala widzac tak maciupenkiego psiaka :razz: :evil_lol:......odwazna z niej dziewczynka :diabloti: