Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie dobra rada,ale niestety nie możemy mieć dwóch piesków,choć przykre,że tyle psiaków jest bezdomnych......
Jutro mija tydzień jak Coco jest z nami :) już tyle radości wniosła .teraz musimy uszyć ubranko ,bo zimno.
Karolina nie odezwała się,choć obiecała odwiedzić Coco,ale myślę,że ona nie tęskni.........pozdrawiamy wszystkich,którzy pomagają zwierzakom:loveu:

Posted

Marulaa- odradzam wizytę Karolinki. To jeszcze zbyt krótki czas od oddania Coco ( powinno upłynąć minimum 3 miesiące). Ale myślę, że telefon jak Coco się czuje, byłby mile widziany.
A co Coco lubi jeść?
Jest wybredna?

Posted

Jak dalej tak pójdzie to Coco przegoni nam wszystkich gości:właśnie teraz zrobiła to z Marty chłopakiem.Nie podoba jej się czy co???????????Taki z niej:diabloti::D:D:D

Posted

Coco lubi gotowane jedzenie ma apetyt duży,ale dostaje w rozsądnych ilościach ryż z mięsem +jarzyny albo bez/bo jak przyszła to miała problem z brzuszkiem teraz ok/dostaje suchą karmę ,bardzo lubi mleko,ale swoimi ślepkami zjadłaby nam wszystko z talerza:D choć wiem,że pies musi jeść inne jedzenie.A może Karolinka czyta tą stronkę to wie ,że Coco ma dobrze:)

Posted

irenaka napisał(a):
Marulaa- odradzam wizytę Karolinki. To jeszcze zbyt krótki czas od oddania Coco ( powinno upłynąć minimum 3 miesiące). Ale myślę, że telefon jak Coco się czuje, byłby mile widziany.
A co Coco lubi jeść?
Jest wybredna?

Irenko ,przy mnie karolina obiecala przyniesc coco ubranko i szeleczki (mialo to byc na drugi dzien)ale moze pomyslala ,ze jeszcze sie jej przydadza:diabloti:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Irenko ,przy mnie karolina obiecala przyniesc coco ubranko i szeleczki (mialo to byc na drugi dzien)ale moze pomyslala ,ze jeszcze sie jej przydadza:diabloti:

Dobrze, że to forum publiczne, bo muszę się powstrzymać od komentarza:diabloti:.

Posted

marulaa napisał(a):
Jak dalej tak pójdzie to Coco przegoni nam wszystkich gości:właśnie teraz zrobiła to z Marty chłopakiem.Nie podoba jej się czy co???????????Taki z niej:diabloti::D:D:D

Teraz jeszcze doczytałam o tym dochodzącym facecie!
A co Wy sobie dziewczyny kochane myślicie?
Psa obronnego:evil_lol: adoptujecie chyba nie po to, żeby jakiś obcy po domu się kręcił!
A po drugie proszę nam zaraz faceta na dogo przedstawić, to napiszemy co się Coco może nie podobać:razz:.
A jak ciotki zaakceptują, to może jakieś słówko do uszka Coco szepniemy, żeby się nie wygłupiała bo np. facet przystojny:evil_lol:.
A może wszedł do domu i smakołyków dla Coco nie miał?
To naprawdę byłoby niewybaczalne;)

Posted

[quote name='irenaka']Nie wiem jak Wy, ale wydaje mi się, że dzisiaj dostałam zdjęcie siostry Coco ma na imię Lotnia.

Irenko to ja ci dosle zdjec Lotni,ma 2 lata i jest nie dosc ze po wypadku(miala polamana miednice i dlamana kosc łonowa to jeszcze byla ciezarna , a na dodatek miala martwy płód. Straszna bida ale bardzo fajna ,pcha sie na rece

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Irenko to ja ci dosle zdjec Lotni,ma 2 lata i jest nie dosc ze po wypadku(miala polamana miednice i dlamana kosc łonowa to jeszcze byla ciezarna , a na dodatek miala martwy płód. Straszna bida ale bardzo fajna ,pcha sie na rece

Już Ją ogłaszam. Jest cudna! Pan Andrzej mnie prosił, żeby pilnie szukać domku. Tylko wiek mi podał 3 lata.

Posted

Dzisiaj bylismy z Coco u weterynarza bo przez ostatnie dni zle sie czuła a w nocy to wymiotowała i przegoniło ją :-(. u weterynarza okazało sie ze jest cos zakażnego i musiała zjesc cos co zle wpłynęło na jej jelita, przez co lma krwawienie z odbytu. Dostała serie zastrzyków w tym glukozowe poniewaz teraz nie bedzie mogła jesc i antybiotyk w zastrzyku. I bedziemy musiały jeszcze jutro z nia isc do weterynarza po kolejny zastrzyk a jak się polepszy to juz antybiotyk bedzie mogła miec w tabletkach. Mamy nadzieje ze szybko dojdzie do siebie.

• 2 weeks later...
Posted

Coco czuje się dobrze .Pisałam wcześniej ale nie dołączyło się /coś nie tak zrobiłam/Jest wesoła jak wcześniej.Napiszemy więcej i damy foti niebawem .Pozdrowionka ślemy:)

Posted

:D:D:D Dzięki:D
My również przesyłamy życzenia spokojnych,szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku!dla Wszystkich ludzi ,którzy tak bardzo starają się by naszym czworonogom było dobrze.

Coco śle dodatkowe życzenia.Dzwoniła Karolina .Pytała jak Coco i obiecała zaglądnąć:)

• 6 months later...
Posted

Przepraszamy ze dopiero teraz odpisujemy ale rzadko wchodzimy na Dogomanie. Z Coco juz jest ok mała bawi sie z nami skacze szaleje:) jest zadowolona z nowego domu. Ciągle domaga sie wyjścia na podwórko bo lubi podroczyc się z psimi sąsiadami :) ostatnio chciałysmy ją zapoznac z bokserem Osamą ale niestety go pogoniła pomimo tego ze ciągle go wypatruje przez balkon, a Osama urządza wielkie amory. Cocunia ostatnio nie chorowała. Nie dawno była tylko szczepiona na wściekliznę i to był by koniec jej pobytów w ostatnim czasie u weterynarza.Cieszymy się ogromnie ze ją mamy i za nic w świecie jej juz nie oddamy :D !!! Pozdrowionka :) Marta :D