Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

osmiele sie powiedzec ze mi to lotto bo i tak nie wiem kto to jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam tylko nadzieje ze nie żywi sie debiutantami :evil_lol::lol: eh...za dużo mowie znowu, jeszcze znowu dostane "anonim" ze niby kogoś obrażam i ze jestem "bezczelna gówniarą" :diabloti:

Posted

z tym anonimem to nie jest żart:diabloti: odwazylam się napisać wczoraj w wątku wystawy w Poznaniu u pewnych koneksjach dot. Pewnego psa, po czym po chwili dostałam anonim od pewnej zazdrosnej baby która nie ma w życiu nic lepszgo do roboty tylko śledzenie innych basseciarzy :diabloti: nie zacytuję tego co napisała o mnie i o moim psie, bo dzieci też dogo czytuja :diabloti: więc dla zainteresowanych szczegóły na pw. Tego posta też ta osoba przeczyta, więc buziaki dla niej :loveu: :lol:

Posted

Gr. młodsza
1.Martynka z basenji
2. dziewczynka z borzojem (nie Ola:P )
3.??

Gr. starsza
1. Ala Nowak z foxem
2. Mateusz Legieta (ja) z borzojem
3. Zuzia z seterem angielskim :D

Zw. Dnia ???

GRATULUJE WSZYSTKIM :D
:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

Gratulacje :lol: ... foty ja będę miała od hodowcy, który uzyczył mi Zw.Św. spaniela tybetańskiego, więc będą to pewnie fotki pod tym kątem, takich ogólnych ze wszystkimi brak.

Posted

Biutka napisał(a):
Pietruszka, masz jeszcze jakieś?:razz:

Dołączam się do pytania ;p

Justys95 napisał(a):
Shetanka: Wiem już jak wyglądasz, też robiłam foty JH grupy starszej tylko naprzeciwko ;)

To jakbyś kiedyś mnie widziała to możesz się przywitać :cool3:
Ja wstawię jutro, bo mam nieobrobione :shake: