Kasiek Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Jestem tylko posrednikiem, jedyne co moglam zrobic to powiedziec im zeby to sprawdzili i upomnieli ze trzeba wysterylizowac. Ale czy tak zrobia?? niestety nie wiem. pewnie chca jak najszybciej oddac komuś psa. Quote
MartynaP Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Kasiek napisał(a):Jestem tylko posrednikiem, jedyne co moglam zrobic to powiedziec im zeby to sprawdzili i upomnieli ze trzeba wysterylizowac. Ale czy tak zrobia?? niestety nie wiem. pewnie chca jak najszybciej oddac komuś psa. o kurcze to nie dobrze :shake: moze chociaz umowe niech podpisza Quote
Kasiek Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Wlasciciel jest posiadaczem dwoch psow ,z ktorych jeden wlasnie zmarl 2 tygodnie temu. Przeslal nam wszsytkie dane o sobie . Nie mial nic do ukrycia . Jest ojcem 3 letniej coreczki i mezem. Chyba jest to efekt zalu po stracie ,bo okropnie tesknia za swoim 9 letnim psem. Stracili go na raka . Zalezy im na psie podobnym do straconego i koniecznie szczeniaczek ze wzgledu na dziecko . Drugi pies to to troche jamnikowaty . Obydwa byly piekne. Ludzie jada az z Gliwic. wiec gdyby to bylo na lancuch to nie sadze ,zeby chcieli sobie zadac taki trud. Poza tym mieszkaja w bloku. Mamy nadzieje ,ze bedzie to dobry opiekun. Oboje z zona sa milosnikami psow. Pozdrawiam Ula Quote
MartynaP Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Kasiek']Wlasciciel jest posiadaczem dwoch psow ,z ktorych jeden wlasnie zmarl 2 tygodnie temu. Przeslal nam wszsytkie dane o sobie . Nie mial nic do ukrycia . Jest ojcem 3 letniej coreczki i mezem. Chyba jest to efekt zalu po stracie ,bo okropnie tesknia za swoim 9 letnim psem. Stracili go na raka . Zalezy im na psie podobnym do straconego i koniecznie szczeniaczek ze wzgledu na dziecko . Drugi pies to to troche jamnikowaty . Obydwa byly piekne. Ludzie jada az z Gliwic. wiec gdyby to bylo na lancuch to nie sadze ,zeby chcieli sobie zadac taki trud. Poza tym mieszkaja w bloku. Mamy nadzieje ,ze bedzie to dobry opiekun. Oboje z zona sa milosnikami psow. Pozdrawiam Ula nie zrozum mnie źle-to tylko tak z troski :roll: Quote
Kasiek Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Skopiowlaam maila od tej pani Uli, u ktorej jest pies. ja tez ją nagabuje, wlasnie z troski:) Quote
Kasiek Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Sunia pojechala do domku:) Ponoc ludzie bardzo fajni:) Czy moge prosic o zdjecie tego ogloszenia bo ludzie zaczeli dzwonic :) Dzieki:) i dzieki serdeczne za pomoc!!!!!!!!!!:) Quote
ANETTTA Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 super super ze ma dom ...zmiencie tytuł watku .... Quote
Recommended Posts