Kasiek Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Tego lata na budowie osiedla Przylesie w Jablonnej dla suki pilnujacej tej budowy urodzily sie szczeniaki. Inny pies zaczal je zagryzac i moje dzieci wziely jedna mala suczke na noc. Nastepnego ranka wszystkie pozostale szczeniaki byly zagryzione. Poniewaz zaden z budowlancow nie chcial zaopiekowac sie ta mala suczka zostawilismy ja u siebie i przez ostatnie trzy miesiace bezskutecznie probowalismy znalezc dla niej opiekuna. Niestety sami nie mozemy jej przygarnac, ale nie mozemy znalezc osoby ktora by ja chciala. Suczka jest mieszancem owczarkowatym i ma trzy miesiace. Bardzo przyjazny piesek, lubi sie bawic i wyglada na to ze bedzie dobrym straznikiem domostwa. Mielismy ja pod opieka weterynarza, wiec wszystkie szczepionki ma zrobione. Niestety nie mamy zupelnie czasu by sie nia zajmowac. Zwracam sie do Pani z ogromna prosba by pomogla Pani w znalezieniu dla niej opiekuna. Zalaczam zdjecia i bardzo prosze o kontakt. Kontakt: Ula Sielska tel 519 589 980 ulasielska@yahoo.com Pomózcie! Sunia jest taka sliczna! Quote
Kasiek Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Nie meoge wstawic zdjec kto pomoze?:( Quote
pędzelopka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ja pomogę.Wyślij mi na maila i wstawię. so.iwona@wp.pl Quote
pędzelopka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Nie edytuję bo od raz podrzucę wątek. Mała jest super ;) Quote
iwonamaj Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Przepiękna dziewuszka, ślicznotka!:loveu: Quote
Kasiek Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Dzieki Pedzelopka:) Sunia naparwde boska. Musimy jej domek znalezc! Quote
Guest monia3a Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Dużaaaa jest jak na 3 miesiące, będzie olbrzymem jak urośnie ;) Quote
MartynaP Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 podniose malucha pokaże męzowi :cool3: ostatnio bylismy zainteresowani suczka z Tczewa ale osoba opiekujaca sie chciala aby ja najpierw poznac a my niemamy mozliwosci tak daleko podjechac i po dlugiej naradzie stwierdzilismy ze to jednak sie nie uda :-( Quote
MartynaP Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 no tak i w sumie jak owczarek ;) z nami jest taka sytuacja ze na wiosne mamy kupic owczarka-maz tak chcial bo chce owczarka 100 % a ja oczywiscie jak znajde jakiegos na dogo to zaraz mu marudze bo wolalabym pomoc potrzebujacemu a taki w hodowli zle nie ma i napewno dom znajdzie To teraz mu pomarudze znów...moze na takiego al'a sie zgodzi :roll: Quote
Kasiek Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Pokazujcie :) a noz sie uda:) Dziewczynka jest boska i czeka na dom pod Warszawa. Quote
Kasiek Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Anusia&Saba']Zrobiłam bannerek :oops: Nie widac:( Quote
MartynaP Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 no niestety narazie zadnej decyzji nie podejmiemy poniewaz teraz zaczynaja nam sie wyjazdy do rodziny zeby groby odwiedzic. Czy mala ma jakies ogloszenia? Quote
Anusia&Saba Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Oto bannerek, teraz powinno go widać ;) Quote
MartynaP Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Kasiek napisał(a):nie, na razie nic nie ma hej no to ja zrobie allegro i gratke tylko podaj namiary ;) Quote
Kasiek Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Ula Sielska tel 519 589 980 ulasielska@yahoo.com Quote
MartynaP Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 allegratka 3 miesi na allegro nie przyjmuje mi zdjec-pisze ze nie ten format,niewiem dlaczego Zawsze sciagalam zdjecia z forum i blo ok Moze na maila mi przeslij Na allegro napewno ktos ja wypatrzy Quote
Kasiek Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Napisała mi pani Ula ze w czwartek przyjada po nia ludzie z Gliwic:) ponoć w ogloszeniu bylo ze sunia jest na slasku?:) Ale tak im sie podoba ze sie nie zniechecili i przyjezdzaja. Dzieki:) dam znac w czwartek jak poszlo:) Quote
MartynaP Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 o kurcze no niezmienilam miejscowosci :oops: ale to dom nie bedzie sprawdzany? Quote
Recommended Posts