Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tego lata na budowie osiedla Przylesie w Jablonnej dla suki pilnujacej tej budowy urodzily sie szczeniaki. Inny pies zaczal je zagryzac i moje dzieci wziely jedna mala suczke na noc.
Nastepnego ranka wszystkie pozostale szczeniaki byly zagryzione. Poniewaz zaden z budowlancow nie chcial zaopiekowac sie ta mala suczka zostawilismy ja u siebie i przez ostatnie trzy miesiace bezskutecznie probowalismy znalezc dla niej opiekuna.
Niestety sami nie mozemy jej przygarnac, ale nie mozemy znalezc osoby ktora by ja chciala.
Suczka jest mieszancem owczarkowatym i ma trzy miesiace. Bardzo przyjazny piesek, lubi sie bawic i wyglada na to ze bedzie dobrym straznikiem domostwa.
Mielismy ja pod opieka weterynarza, wiec wszystkie szczepionki ma zrobione. Niestety nie mamy zupelnie czasu by sie nia zajmowac.
Zwracam sie do Pani z ogromna prosba by pomogla Pani w znalezieniu dla niej opiekuna.
Zalaczam zdjecia i bardzo prosze o kontakt.
Kontakt:

Ula Sielska
tel 519 589 980
ulasielska@yahoo.com

Pomózcie!
Sunia jest taka sliczna!

Guest monia3a
Posted

Dużaaaa jest jak na 3 miesiące, będzie olbrzymem jak urośnie ;)

Posted

podniose malucha
pokaże męzowi :cool3: ostatnio bylismy zainteresowani suczka z Tczewa ale osoba opiekujaca sie chciala aby ja najpierw poznac a my niemamy mozliwosci tak daleko podjechac i po dlugiej naradzie stwierdzilismy ze to jednak sie nie uda :-(

Posted

no tak i w sumie jak owczarek ;)
z nami jest taka sytuacja ze na wiosne mamy kupic owczarka-maz tak chcial bo chce owczarka 100 % a ja oczywiscie jak znajde jakiegos na dogo to zaraz mu marudze bo wolalabym pomoc potrzebujacemu a taki w hodowli zle nie ma i napewno dom znajdzie
To teraz mu pomarudze znów...moze na takiego al'a sie zgodzi :roll:

Posted

Napisała mi pani Ula ze w czwartek przyjada po nia ludzie z Gliwic:)

ponoć w ogloszeniu bylo ze sunia jest na slasku?:)

Ale tak im sie podoba ze sie nie zniechecili i przyjezdzaja.

Dzieki:)
dam znac w czwartek jak poszlo:)