Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA IMPREZĘ w Parku Czechowickim przy ul. Spisaka w Warszawie.
!!! START 18 czerwca 2011 godzina 10:00 !!!
10:00-10:30 - Rozpoczecie imprezy, przedstawienie i przywitanie gosci.
11:00-11:30 - Pokaz szkolenia psów "Centrum Edukacji
Kynologicznej"
11:30-12:00 - Psie sporty - Piotr Awencki plus AmerBull
12:00-12:30 - Psie sporty - agility - Fundacja "Jak Pies z
Kotem".
12:30-14:30 - Konkurs Psich Pięknosci PKPR
14:30-15:00 - Występ dzieci z TPD O/Ursus
15:00-15:20 - Występ dzieci ze swietlicy przy Ul. Zapustnej
15:20-15:40 - Hodowcy z ZKwP o utrzymaniu i pielęgnacji psów
15:40-16:05 - Prezentacje organizacji pozarządowych na scenie (w tym psy
do adopcji)
16:05-16:30 - Pokaz mody dla psów
16:30-17:00 - Konkursy na scenie
17:05 - Rozstrzygnięcie konkursu plastycznego
17:10 - Zespół Daniel Projekt
17:45 - Zespół Promiseland
18:15 - Zespół Interzone
19:00 - Kochankowie Gwiezdnych Przestrzeni
20:05-20:15 - Słow kilka na koniec, zakończenie imprezy.
W programie także: stoiska organizacji pozarządowych (psy do adopcji),
kramiki z karmą i akcesoriami dla zwierząt, porady weterynarzy,
behawiorystów i kynologów, malowanie twarzy, loteria fantowa.

!! ZAPRASZAMY NA NASZE STOISKO !!
Będzie można kupić gadżety, będą również porady weterynaryjne !

Posted

Chyba jednak jeszcze więcej...
On w 2007/2008 był w schronisku w Radomiu. W 2008r. był u Oli. 2008/2009 był na Paluchu. Więc spokojnie ma 5 lat albo więcej.
Oczywiście nie odbieraj tego jako atak, a jedynie informacje :)

Posted

doddy napisał(a):
Chyba jednak jeszcze więcej...
On w 2007/2008 był w schronisku w Radomiu. W 2008r. był u Oli. 2008/2009 był na Paluchu. Więc spokojnie ma 5 lat albo więcej.
Oczywiście nie odbieraj tego jako atak, a jedynie informacje :)

w Radomiu? to dlaczego on tak wędruję???

Posted

On był zabrany z Radomia z ulicy. Trafił do Redcat z forum do Wawy na DT. W międzyczasie się okazało, że pies był w schronisku w Radomiu bo znaleźliśmy go na forum w fotkach radomskich psów. Pogryzł człowieka i psa u Oli, trafił na Paluch. Stamtąd został adoptowany i trafił niby do hiper domu... aż został znaleziony w Azylu pod Psim Aniołem.

Posted

doddy napisał(a):
On był zabrany z Radomia z ulicy. Trafił do Redcat z forum do Wawy na DT. W międzyczasie się okazało, że pies był w schronisku w Radomiu bo znaleźliśmy go na forum w fotkach radomskich psów. Pogryzł człowieka i psa u Oli, trafił na Paluch. Stamtąd został adoptowany i trafił niby do hiper domu... aż został znaleziony w Azylu pod Psim Aniołem.

o matko......to się nawędrował...:/

Posted

ciotki, jakbyscie mialy jakies zapytania o szczeniaki... jest polroczny astek do wydania, lub czeka go TM... bede przez 4 dni bez netu - wiec moj tel: 507 206 258

Posted

Kama83 napisał(a):
ciotki, jakbyscie mialy jakies zapytania o szczeniaki... jest polroczny astek do wydania, lub czeka go TM... bede przez 4 dni bez netu - wiec moj tel: 507 206 258 begin_of_the_skype_highlighting 507 206 258 end_of_the_skype_highlighting
a dlaczego grozi mu tm???
ze zdjęciami byłoby łatwiej gdzieś go upchnąć pewnie.

Posted

Koleś to wyrokowiec, jak mu nie przyjmą psa w schronisku... uśpi...
Jak wet nie uśpi... to las i tam go zabije...

Rozmawiałam z Kama, że jeśli domy po Axelu nie wypalą, a pies bedzie ok do psów to mamy dla niego DT.

Posted

wiem że piszę nie w tym dziale ale to jedyny wątek gdzie zbiera się tak dużo osób mających styczność z TTB

Jeden z naszych amstaffów znalazł dom, nowi właściciele są nią zauroczeni.
Sunia uwielbia ponad wszystko zabawę piłkami, niestety każda zabawka wytrzymuje niecały dzień...kongami w ogóle się nie interesuje, zdecydowanie woli okrągłe piłki
Czy moglibyście jakąś polecić?

Posted

rotek_ napisał(a):
wiem że piszę nie w tym dziale ale to jedyny wątek gdzie zbiera się tak dużo osób mających styczność z TTB

Jeden z naszych amstaffów znalazł dom, nowi właściciele są nią zauroczeni.
Sunia uwielbia ponad wszystko zabawę piłkami, niestety każda zabawka wytrzymuje niecały dzień...kongami w ogóle się nie interesuje, zdecydowanie woli okrągłe piłki
Czy moglibyście jakąś polecić?

boomer ball;) http://sklep.moyre.pl/Pilka_Boomer_Ball_8_20cm-13.html

Posted

mam pytanko....

czy ktoś ma niepotrzebne szerokie obroże na asty z Radomia?

ja osobiście, trochę boję się brać je na "pętelkę", ale nie mam wyjścia.....
"moje" asty okropnie ciągną na smyczach, wariują z radości, że jest spacer i tak się zaczyna szarpanie, biegi i podduszanie (przez to, że pies jest na pętli...bo karabinek się zaciśnie, ale już nie odluzuje...)

obroża byłaby idealnym rozwiązaniem :) można je na spokojnie wziąć na linkę i niech biegają :) szelki też się przydadzą i ogólnie akcesoria (byle nie ponadrywane...., bo nam wszystkie asty uciekną :diabloti: ) :razz:

Posted

Asior napisał(a):
http://uwaga.tvn.pl/49516,wideo,269210,zaplanowali_jego_smierc,zaplanowali_jego_smierc,reportaz.html

boże.. widzieliście.... coraz mniej już mnie potrafią ludzie zaskoczyć, ale ciągle jeszcze im się to udaje.....

ech....widziałam to....

ale najważniejsze jest to, że pies potrafi ponownie zaufać człowiekowi :) cieszy się na widok człowieka :)

jak byłam wczoraj im pościelać (on mieszka z amstaffką - bardzo ją lubię) to zaczęli skakać z radości, nie dali mi położyć ubrań :)

Posted

Kasumi, a jak się wogóle ten biedak skazany na śmierć przez "właścicieli" zachowuje w kontaktach z innymi psami? nie ma żadnych konfliktów z tą sunią w boksie?

Posted

witek_p napisał(a):
Kasumi, a jak się wogóle ten biedak skazany na śmierć przez "właścicieli" zachowuje w kontaktach z innymi psami? nie ma żadnych konfliktów z tą sunią w boksie?

bez konfliktowo :) Vega (bo tak ma na imię ta sunia) jest bardzo fajną suczką - dogadali się :) ale ona chyba nad nim dominuje - to ona pierwsza jest przy kratach do głaskania, przepycha się itd. :)