Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paoiii']martitkaa2
"Bardzo proszę o pomoc.
Wczoraj dostałam wiadomość że do jednego domu w Jerzmanowicach przybłąkał się amstaff. Pan narazie trzyma go przy domu na terenie ogrodzonym ale nie może tam długo zostać bo w domu są inne psy i dzieci które się go boją.
Pies jest spokojny, zrównoważony, dobrze ułożony. Jest też bardzo smutny i zrezygnowany. Widać że bardzo tęskni za właścicielem. Nie przejawia agresji przynajmniej tak jest do tej pory.
Błagam pomóżcie jeśli nie znajdzie się właściciel to czeka go OLKUSZ a wiadomo co to dla niego znaczy. Tam są wywożone psy z naszej wsi.
Bardzo chcę mu pomóc ale zupełnie nie mamy co z nim zrobić jeśli nie znajdzie się właściciel.Zaraz zabieram się za robienie plakatów i porozwieszam po okolicy może ktoś go jednak szuka.
Mój telefon 502-120 382 jeśli ktoś ma jakieś pomysły"

Już odnalazł się właściciel :)

Posted

Dzisiaj (22.04.2011) ok 11 rano, z posesji na ul. Wielkopolskiej w Świnoujściu, zniknęła 4 miesięczna amstaffka Nikita.
Suczka jest koloru białego z charakterystycznymi nakrapianymi uszkami. Nie miała na sobie obroży. Furtka zamknięta, sama nigdy nie wychodziła, więc są podejrzenia, że ktoś ją ukradł :(

Jeśli ktokolwiek wie, gdzie znajduje się sunia, bardzo prosimy o kontakt!
Na znalazcę czeka nagroda!

Asia 781-088-469, Łukasz 603-499-288

Posted

agaga21 napisał(a):
pozwól że ci pomogę.
wiadomo o nich coś więcej? czy one razem się pojawiły?

więcej dowiem się w poniedziałek bo wtedy pójdę do schroniska. Oba trafiły razem, są wielkie i podobno bardzo łagodne.. :)

Posted

Willy został znaleziony w lesie pod Poznaniem, przywiązany drutem do drzewa. Nie wiadomo ile mógł tam siedzieć bez wody i jedzenia. Willy mimo tego co przeszedł jest bardzo serdecznym i wesołym psem. Jest jeszcze psim dzieckiem dlatego wszystko go ciekawi, bardzo szybko się uczy jest bardzo pojętny. Toleruje inne psy, ma przeogromny apetyt. Zjada wszystko co mu się poda.Uwielbia gumowe zabawki i aportowanie. Został odrobaczony i odpchlony. Jego stan weterynarz określił jako dobry mimo wychudzenia.
Pies przebywa u mnie na DT od soboty(23.04) jednak mam tylko tydzień na znalezienie mu domu. Nie mogę go dłużej zatrzymać. Psiak jest naprawdę fajowy i szkoda było by oddawać go byle komu....proszę o pomoc zuzu_8@wp.pl

Posted

proszę pomóżcie mi znaleźć dla niego dom. Wzięłam go do siebie na DT pewna że zasypią mnie propozycje domków a tu się same "karki" zgłaszają. Sytuację komplikuje fakt że Willy jest niekastrowany, przez co jest łakomym kaskiem dla pseudo...eh.

Posted

Proszę pomóżcie znaleźć mi dla niego dom. Wzięłam go do siebie na DT będąc pewną że zasypią mnie propozycje. Jest to młody psiak, w typie rasy czego chcieć więcej. Jednak jak na razie nikt sensowny sie nie zgłosił a ja mam czas do końca tygodnia...;(

Posted

ania z poznania napisał(a):
A masz możliwość wykastrować go?

mam zaprzyjaźnionego weta ale jak już napisałam mam czas by znaleźć mu do do końca tygodnia. no i skąd pieniądze..;(