Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Canaveral-staff']zapraszam na wątek Tabaki ,podnoście chociaz żeby sunia nie zniknęła w natłoku tak wielu potrzebujacych pomocy psów

ja znikam na 1,5 godziny idę karmić swoją watachę

http://www.dogomania.pl/threads/198218-3-miesięczna-TABAKA-ma-zagwarnatowyny-DT-potrzebne-na-transport

zapraszam na bazarek

http://www.dogomania.pl/threads/198229-WIELKI-BAZAR-KSIĄŻKOWY-dla-Maksia-3-miesięcznej-Tabaki-i-skarpetę-staffikową-20.12.10?p=15927211#post15927211

• 2 weeks later...
Posted

Witam, swojego nowego domu szuka piękna SARA. Suńka ma ok.4 lata i obecnie przebywa w schronisku w Radomiu. Sara jest chyba najmilszym i najsłodszym amstafem jakiego moje oczy widziały. Umaszczenie: brązowo pręgowana:

SCHRONISKO RADOM

Posted

myślę,że pomóc tym najbardziej potrzebujacym,na daną chwilę chyba ta sunia ze szczeniakami ze schronu z tomaszowa maz.napisałam na jej watku na niebieskim,że pokryję koszt transportu w obie strony.jeśli nikt się nie zgodzi na dt to mogę jej karmę sponsorować-tylko kto przypilnuję,żeby tylko ona tę karmę jadła .

Posted

Alta,suka amstaf, średnia, brązowa pręgowana, krawat, przycięte uszy, ok.8 lat. Jest wysterylizowana i zaszczepiona.
miejsce pobytu: PROWIZORKA 05
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Radomiu
26-600 Radom ul. Witosa 96
telefon 048 384 77 73

Posted

W schronisku w Zielonej Górze, jest jeszcze jeden pies w typie tych ras...
GUZIK
Guzik błąkał się po ulicach Zielonej Góry, trafił do nas z licznymi guzami, które szybko mu wycięliśmy. Obecnie dochodzi do siebie po zabiegach. Możliwe, że stał się uciążliwym balastem i ktoś go zwyczajnie wyrzucił. Bo po co komu starszy, schorowany pies, któremu trzeba poświęcić czas i opiekę? A on tak bardzo łaknie ludzi. Jest stłamszony, smutny i stęskniony. Czy ktoś podaruje mu jeszcze trochę szczęścia?
Nie jest u nas długo, gdzieś ze 2 miesiące może. Ma około 8 lat, jak nie więcej... Jest agresywny do innych psów.