Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

3. piesek - spokojny w kojcu, nie wariuje. zachęcony do zabawy wygina ciało śmiało, zawadiacka łatka na tyłku -szara. CUDOK...brak agresji, karny

[video=youtube;MW4J7fzIRrg]http://www.youtube.com/watch?v=MW4J7fzIRrg[/video]

Posted

4. KRÓLOWA - ulubienica wszystkich...ma swoją kanape nawet. SUNIA, wróciła z adopcji drugi raz, pies kanapowy. Wróciła bo Pan musiał uciekać przed wymiarem sprawiedliwosc :/
NADWAGA bo nie chce się ruszac. Kanapowanie ponad wszystko sobie ceni...

Posted

5. piesek - pręgowany. zabawny. trochę wstydliwy albo to jego gra :) rzuca sie na kraty na płask...z lapami do góry i mówi - WEŹ MNIE!!!straszny przytulak, karny...

i jak mozna nie pokochac tego szajbolaaa - tego gagatka jest pełno wszędzie i coągle domaga sie uwagi

[video=youtube;GDi2n-Xy22Q]http://www.youtube.com/watch?v=GDi2n-Xy22Q[/video]

Posted

[quote name='Alicja']anita ....aleś dołożyła :( tyle tych psiaków , tylko domy gdzie[/QUOTE]

TO NIE WSZYSTKIE!!!!!!!

to te co sa najbardziej w typie!!!
mixów jest o zgrozo wiecej!!!mam foty tych co są adopcyjne - nie wykazuja agresji na pierwszy kontakt :(

Posted

[quote name='ania z poznania']http://i876.photobucket.com/albums/ab321/anita_happy/S6301674.jpg

No i się zakochałam..........................

ja tez :/ roflllll...zaraz znajde jeszcze jedną fote!!!to pojedziesz po nią od razu!!!
ten zwierz KOCHA inne zwierzeta i ludzi....a wazy zw 100 kg

Ania zakochaj sie:) na tyle, zeby jej dom wyczarowac..
ona spała na kanapie ze swoim panem, ale pan nabroił i musiał dyla dac z kraju!!

a ona w kojcu dostaje depresji
to pupilka wszystkich...na wełnie mozna ja na spacer prowadzac

Posted

[quote name='ania z poznania']O MATKO :crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu:!!! JAKIE CUDO!!!!!

Ciężka maszyna, cudowna jak marzenie! Ma już ogłoszenia?[/QUOTE]

nie ma...nikt z nich nie ma...a ja siedze i wklejam reszte

Posted

taka oto psica czeka na dom w schronie pod poznaniem - w swarzedzu
imię Dina
płeć suczka
wiek ok 1 lat
wielkość 30 cm
rasa mieszaniec
Dina to młoda, przesympatyczna sunia, która bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem. Na spacerze tuli się do nogi i domaga głaskania. Zaprowadzona do kojca wciąż stoi przy siatce i czeka na swojego człowieka, który ją w końcu stąd zabierze. Wesoła, miła, grzeczna, jest świetnym towarzyszem zabaw, ale i nie lada pieszczochem, który po całym dniu zaśnie wtulony w kolana swojego opiekuna.

czy to jest ASTka?? pomozcie rada..

Posted

[quote name='What May NN']taka oto psica czeka na dom w schronie pod poznaniem - w swarzedzu
imię Dina
płeć suczka
wiek ok 1 lat
wielkość 30 cm
rasa mieszaniec
Dina to młoda, przesympatyczna sunia, która bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem. Na spacerze tuli się do nogi i domaga głaskania. Zaprowadzona do kojca wciąż stoi przy siatce i czeka na swojego człowieka, który ją w końcu stąd zabierze. Wesoła, miła, grzeczna, jest świetnym towarzyszem zabaw, ale i nie lada pieszczochem, który po całym dniu zaśnie wtulony w kolana swojego opiekuna.

czy to jest ASTka?? pomozcie rada..
to ta mordownia znów otwarta???

Posted

Pod opieką Fundacji S.O.S. Bullterrier są następujące psy:

GROSZEK

PIGI

Atom

Bull z Wrocławia

Sally

Lusia

Lolek

SCHIRA

W SPRAWIE ADOPCJI PROSZĘ DZWONIĆ:
609 757 920

!! Prosimy o wsparcie finansowe !!

Fundacja S.O.S. Bullterrier
ul. Łagowska 2/42
01-464 Warszawa

Bank Pekao S.A.
50 1240 2034 1111 0010 3563 8882

SWIFT: PKOPPLPW
IBAN: PL50124020341111001035638882

NIP 522-29-60-068
Regon 142559088
KRS 0000362658

[SIZE=4]Kontakt:
sos-bullterrier@wp.pl

Posted

Evelina____ napisał(a):
Ciekawa jestem co się dzisiaj dzieje z Baronem. Zastanawiam się , czy ten pies dogadałby się z suczką dobermana....Jakoś wpadł mi w oko, poza tym lubię psy z charakterem.

evelino, zdaje się odpisywałam tobie na maila. baron nie dogada się z sunią, musi byc jedynakiem. jest jednak mnóstwo innych astów, które jak najbardziej moga zamieszkać z sunią.

Posted

Dziewczyny, jest sytuacja alarmowa! Dziś do schroniska w Nowodworze właściciel przyprowadził suczkę amstaffa! Młodziutką, nieszczepioną! Kierownik ją izoluje, bo inne psy próbują ją pogryźć, sunia jest totalnym osiołkiem, super łagodnym i nastawionym na człowieka! Sam kierownik zadzwonił, że młoda nie da sobie rady w schronisku... Co robić?