Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiewiórka napisał(a):
ok więc zrobię w poniedziałek telefonem i na jaki nr wysłać?

Możesz wysłać na mój 600881691. Co prawda, nie umiem wstawiać, ale podeślę komu trzeba. No chyba, że doddy poda swój nr ;)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieszka32 napisał(a):
No coś Ty? A myślałam, że tylko ja nie umiem wstawiać fot i filmików z komórki ;)

Wstawić na forum, to jeszcze jakoś dam radę, zgrać z komórki też. Ale nie mam kabla do Nokii :)
Ostatnio byłam u Beti z forum, to w jej kablach wynalazłam cudem kabel mi niezbędny. Zgrałam co miałam, zaspamowałam jej kompa i na póki co mam wszystko zrzucone. Ale do kabla daleko, co by jeździć z jedną fotką.
Chyba, że znowu zrobimy koło gospodyń wiejskich i będziemy robić koralikowe duperele (efekt ostatniego zlotu z Blue.berry niebawem na bazarku).

Posted

W schronisku w okolicach Lublina (lubelskie) jest taka suczka, oddana przez właścicielkę, która wyjechała za granicę. Jest bardzo przerażona tym, że z kanapy trafiła do zimnego boksu. Po szczeniakach.

Posted

rasa: amstaf

miasto: Przyborówko

sterylizacja: tak
szczepienia: tak
odrobaczenie: tak

opis:
Pniewko już bardzo długo czeka w schronisku na dobry dom. Szuka odpowiedzialnego właściciela, który zna się na tego typu rasach. Piesek nie akceptuje innych zwierząt.

kontakt:
Schronisko dla zwierząt Przyborówko k. Szamotuł (ok. 30 km od Poznania) 64-500 Szamotuły Schronisko dla zwierząt Rusiec k. Wągrowca 62-120 Wapno
Wanda Jerzyk, tel: 501770118, 886368528 Kontakt do wolontariuszy: Magda (Poznań): 665491937 (może nie odebrać, wtedy prosimy o sms) Weronika (Poznań): 511819130 (najlepiej po 18g.)

Posted

opis:
Terenia została odebrana z pseudohodowli jako wyeksploatowana suczka. Jest bardzo miłym psem, uwielbia głaskanie, spacery. Nie akceptuje innych zwierząt. Już bardzo długo czeka na dobry dom..

kontakt:
Schronisko dla zwierząt Przyborówko k. Szamotuł (ok. 30 km od Poznania) 64-500 Szamotuły Schronisko dla zwierząt Rusiec k. Wągrowca 62-120 Wapno Wanda Jerzyk, tel: 501770118, 886368528 Kontakt do wolontariuszy: Magda (Poznań): 665491937 (może nie odebrać, wtedy prosimy o sms) Weronika (Poznań): 511819130 (najlepiej po 18g.)

Posted

opis:
Lola to sunia prawdopodobnie wyrzucona lub zbiegła z pseudohodowli. Sądząc po wyciągniętych sutkach w młodym wieku, na pewno była wykorzystywana do rozmnażania. Jest łagodną, przyjazną suczką. Nie wykazuje żadnej agresji. Umaszczenie całe białe czyni ją wyjątkowo uroczą sunią. Czeka na dobry dom, bo na taki zasługuje.

kontakt:
Schronisko dla zwierząt Przyborówko k. Szamotuł (ok. 30 km od Poznania) 64-500 Szamotuły Schronisko dla zwierząt Rusiec k. Wągrowca 62-120 Wapno
Wanda Jerzyk, tel: 501770118, 886368528 Kontakt do wolontariuszy: Magda (Poznań): 665491937 (może nie odebrać, wtedy prosimy o sms) Weronika (Poznań): 511819130 (najlepiej po 18g.)

Posted

Tyson

rasa: amerykański pit bull terrier

opis:
Tyson został odebrany rok temu od właściciela który się nad nim znęcał poprzez głodzenie, trzymanie w fatalnych warunkach i zaniedbanie. życie tego psa nie oszczędzało, ale jest przyjazny i łagodny. Nie akceptuje innych psów. Nadaje się raczej do domu bez dzieci. Jest duży i masywny. Uwielbia spacery, cieszy się na widok ludzi. Czeka na dom.

kontakt:
Schronisko dla zwierząt Przyborówko k. Szamotuł (ok. 30 km od Poznania) 64-500 Szamotuły Schronisko dla zwierząt Rusiec k. Wągrowca 62-120 Wapno Wanda Jerzyk, tel: 501770118, 886368528 Kontakt do wolontariuszy: Magda (Poznań): 665491937 (może nie odebrać, wtedy prosimy o sms) Weronika (Poznań): 511819130 (najlepiej po 18g.)

Posted

Młodzik ze stęszewa

rasa: mieszaniec

opis:
Piesek ze zdjęcia jest "dużym dzieckiem":) Uwielbia szaleństwa i zabawy. Jest dużych rozmiarów. Zgodny i bezkonfliktowy.

kontakt:

Posted

Link nie działa. Ponadto, chyba w konkursach Krakvetu nie można dostawać kasy, a robić zakupy za równowartość wygranej.
Co by to nie było i tak pomoc przydatna bardzo.

Posted

Bolo

opis:
Bolo to prawdziwy przystojniak, swoim jednym stalowym okiem potrafi zawojować każdego;) Jest bardzo przyjazny dla ludzi i pogodny. Uwielbia spacery. Generalnie toleruje inne psy, choć bywa, że ma do nich mieszany stosunek. Jest bardzo silny. Potrzebuje odpowiedzialnego opiekuna, doświadczonego w opiece nad psami tej rasy.

Kontakt na PW

Posted

Sunia z postu #990 ma się znacznie gorzej...

Wyglądała tak:

Teraz znacznie schudła, ma zakrwawioną nieco łapkę i pojawił się glut na nosku... Ona została wyrzucona z ciepłego posłania do zimnego boksu, zupełnie nie radzi sobie z pobytem w schronisku. Jest poniewierana przez wszystkie psy. A do człowieka wyciąga łapkę, żeby tylko ją zabrał...

Łapka wygląda tak: