Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='doddy']Jak się go Dodgem Chargerem nie będzie transportować to spokoje koszt transportu będzie połowę tańszy. ;)
Andzia, zadzwonisz do tymczasowych opiekunów?[/QUOTE]

Doddy myslałam raczej o normalnym 4-ro kołowcu takim który sie w oczka nie rzuca jak sunie po jezdni:lol: ha ha a tak na poważnie to takie koszty niestety sa sami wiecie!!!!!:-( ta kaske chyba wolałabym spożytkowac na jakiegos innego ttb ale z regionu bliższego.Psiak jest super naprawde...on musiał komus uciec bo kto z rozumem i oczami wywaliłby takie cudo:crazyeye::crazyeye::crazyeye::roll:??????a może on jest chory?sprawdzliscie go?
kurcze juz sama nie wiem co myslec co pisac i gadac:roll: ...jest cudny i na maxa zawrócił mi w głowie,ale badzmy realistami...:wallbash::wallbash:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/184783-pit-bull-red-nose-%C5%9Blicznotka-z-gaju-czeka-na-dom.?p=14602758#post14602758[/url]

[IMG]http://i44.tinypic.com/fuow2d.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='zozolina']Doddy myslałam raczej o normalnym 4-ro kołowcu takim który sie w oczka nie rzuca jak sunie po jezdni:lol: ha ha a tak na poważnie to takie koszty niestety sa sami wiecie!!!!!:-( ta kaske chyba wolałabym spożytkowac na jakiegos innego ttb ale z regionu bliższego.Psiak jest super naprawde...on musiał komus uciec bo kto z rozumem i oczami wywaliłby takie cudo:crazyeye::crazyeye::crazyeye::roll:??????a może on jest chory?sprawdzliscie go?
kurcze juz sama nie wiem co myslec co pisac i gadac:roll: ...jest cudny i na maxa zawrócił mi w głowie,ale badzmy realistami...:wallbash::wallbash:[/QUOTE]

Zozolina...to chcesz go wziąśc na dt czy rezygnujesz? muszę wiedzieć, bo jeśli nie ma pewnego dt to nie ma po co dzwonić do jego chwilowych opiekunów...o ile on tam jeszcze jest a nie trafił juz do schronu:(

Posted

Dam odpowiedz jutro Andzia sorki naprawde:calus: ...nie chciałam zeby tak to wyszło ale ja naprawde nie mam kasy na ewentualne pokrycie kosztów transportu:niewiem: bo to jest nie mała kwota dla mnie ! a jak on ma z ogłoszeniami?jest jakis odzew?jak sie nazywa?był juz u weta?zadzwon tam zapytaj prosze co z psiakiem a ja sie jutro melduje tu do południa i daje odp ok?:user:

Posted

[quote name='andzia69']Zozolina...to chcesz go wziąśc na dt czy rezygnujesz? muszę wiedzieć, bo jeśli nie ma pewnego dt to nie ma po co dzwonić do jego chwilowych opiekunów...o ile on tam jeszcze jest a nie trafił juz do schronu:([/QUOTE]

Andzia rozmawiałam juz z mezem postawił sprawe jasno czyli tak; bierzemy psiaka na bezpł dt ale dowózka do nas musi byc po waszej str! to jest jedyny warunek ale musze wiedziec na pewno ze dogada sie z moim mikrusem i dzieciakami !!!! musisz mi to zagwarantowac poniewaz nie wyobrazam sobie aby po jakims kolejnym spieciu zaprowadzic go do schronu.Czekam na dalsze info a jak chcesz usłyszec mój fajniutki głosik to dzwoncie 504 106 164 Izabela !!!!pozdrawiam

Posted

jeśli chodzi tylko o transport, to melduję, że z regularnością co najmniej dwutygodniową jeżdżę na trasie warszawa-katowice i z powrotem.
I moje transporty są bezpłatne..:p Doddy wie, spotkałyśmy się kiedyś, chociaż wiozłam tylko kalendarze, hi hi..

Posted

[quote name='Figu']jeśli chodzi tylko o transport, to melduję, że z regularnością co najmniej dwutygodniową jeżdżę na trasie warszawa-katowice i z powrotem.
I moje transporty są bezpłatne..:p Doddy wie, spotkałyśmy się kiedyś, chociaż wiozłam tylko kalendarze, hi hi..[/QUOTE]

cioteczki to czekam !!!!!!!!!!!!!!!! macie mój nr fona to dzwoncie, kochane dzwoncie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='zozolina']Andzia rozmawiałam juz z mezem postawił sprawe jasno czyli tak; bierzemy psiaka na bezpł dt ale dowózka do nas musi byc po waszej str! to jest jedyny warunek ale musze wiedziec na pewno ze dogada sie z moim mikrusem i dzieciakami !!!! musisz mi to zagwarantowac poniewaz nie wyobrazam sobie aby po jakims kolejnym spieciu zaprowadzic go do schronu.Czekam na dalsze info a jak chcesz usłyszec mój fajniutki głosik to dzwoncie 504 106 164 Izabela !!!!pozdrawiam[/QUOTE]

Zozolina - dzwoniłam do pana i sytuacja wygląda tak - psiak z dziećmi ok...co do psów...przez siatkę ogrodzenia ujada z drugim psem sąsiada...więc tego niestety nie wiem, a pan nie potrafi na to pytanie odpowiedzieć...no i powiedział, ze pies może na razie u niego zostać do czasu znalezienia domu - do schroniska go nie odda.

Więc w takim razie jeśli chcesz dać dt innemu psiakowi to możemy poszukać - ich niestety jak mrówków - choćby Mefisto z postu Agagi czy hektor z postu Alicji...a i z mojego watku bullowatych też mnóstwo biedaków czeka choćby na dt...

A masz sunię czy psa? bo to ważne przy sprawdzaniu reakcji psiaków do innych...Są też 2 sunieczki z dzierżoniowskiego schronu w potrzebie dt...no i wiele, wiele innych:(

Posted

:-(hmm szkoda ze on do mnie nie przyjedzie...a pan zapewnia mu godziwe domowe warunki?na f.amstaf doczytałam ze chce go tylko na dworze widziec...a to przeciez jeszcze dzieciak taki nałóżkowo podkołderkowy...ja mam psa kastrata jego zdj jest w moim avatarze,jest mały ale głosny,na inne psy warczy ostrzegawczo ale jest ok jak sie psy poznaja.Chciałam mu dac dt a jak by sie sprawdził i byłby spokój to by został z nami no ale trudno,chcałabym jesli to mozliwe suczke taka do 1,5 roku lubiaca dzieci i psiaki,jesli to mozliwe to musi byc jak najbnliżej typu bul:cool3:...zaraz wejde sobie i poogladam te nasze buliki w potrzebie ,Pozdrawiam i dziekuje za wszystko...:cool3:

Posted

Pogonila pracownice z klatki. Pisalam, ze to jej ostatnia sznsa ale nie wiedzialysmy, ze to tak szybko sie potoczy. Dostalam telefon po 14, ze albo ja zabieramy albo idzie pod igle. Nie mialysmy gdzie zabrac, a czasu mialysmy ok 1h. Nie dalo rady przedluzyc, bo kierowniczka "nie bedzie ryzykowac zdrowia pracownikow" i ok 15 mala dostala zastrzyk :(

Posted

Orsi
Orsi ma ok 3 latka, jest niewysterylizowana. Została już raz adoptowana
z naszego schroniska lecz właściciele się przeprowadzili i suczkę oddali znów do schronu.
Jest łagodna do ludzi i dzieci. Jak na razie nie wykazuje oznak agresji wobec psów,
lecz gdy jest sprowokowana potrafi oddać. Jest kochana i umie chodzić na smyczy.
Dowiedzieliśmy się, że poprzedni właściciele trzymali ją na łańcuchu
a na dodatek miała u nich młode. Suczka czeka na dom!

Ori w czasie zabawy:

Posted

Ta pierwsza pręgowana sunia jest bardzo podobna do Saby (') mojej cioci :-(. Saba była "rodowodowym" mixem asta i ONa (rodzice mieli rodowody, wpadka), więc nie mogę się zgodzić że pręgowanej suni nie można ogłaszać jako mix asta..

Posted

*Monia* napisał(a):
Ta pierwsza pręgowana sunia jest bardzo podobna do Saby (') mojej cioci :-(. Saba była "rodowodowym" mixem asta i ONa (rodzice mieli rodowody, wpadka), więc nie mogę się zgodzić że pręgowanej suni nie można ogłaszać jako mix asta..

uwierz, że lepiej dla nich jak nie będzie sie ich pod rase podciągać.
za mało astowate dla chcących asta a dla pozostałych nazewnictwo odstrasza.