Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla Legala jest szansa na super domek w Katowicach.
Potrzebna osoba do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej.
Niuniuś by mógl w przyszlym tygodniu jechać .!

Czy ktoś może pomóc ??

Posted

w jędrzejewie koło Czarnkowa jest kilka bulowatych:
amstaff numer DE 96, ma okolo 5 lat, jest spokojny, przyjazny w stosunku do ludzi, ale nie zgadza sie z psami, w boksie jest z suczkami i jest ok. wykastrowany

Przeurocza sunia buldog amerykański, jej numer to G205, była zle traktowana przez poprzedniego własciciela, który trzymal ja w ciemnej szopie, wlasciciel schronu sie o tym dowiedział i zabrał, ma koło 5lat, widać ze miała male i to nie raz :/, domowa sunia, siedzi na fotelu cały czas, pracownicy trzymają ją w biurze bo zimno jej w boksie, miała na dodatek jakieś rany na całym ciele, już prawie zagojone, może isc do domu z dziećmi, przytulała sie caly czas do mnie, bardzo fajna, w schronie od niedawna, jest już wysterylizowana

Szczeniak amstafowaty janeczka (TA380) ma bardzo mocną krzywice, tylnie nózki mocno wykrzywione ma koło 4 miesięcy, jest bardzo przyjacielska, pierwsza do głaskania

kontakt do schronu:691 995 888

Posted

Mamy pod Lublinem jedną drobnokościstą coś jakby ASTkę z ryjkiem bullka (jak dokopię się do zdjęcia to wstawię). Obecnie odchowuje dwa szczeniaki. Czysta energia z zacięciem sportowym, wczesniej skakała po ścianach ;)

No i takie cudo:

Młodziusieńka, brzuch jak u szczeniaka, nie ma problemów z innymi psami, jest niesamowita :) Jest wielkości bardziej staszka niż AST i ma ogromny łeb :evil_lol:

Schronisko pod Lublinem, wątek tu: http://www.dogomania.pl/threads/149208

Posted

Ta astowata, o której pisała evl ze schroniska w Nowodworze, to ta:

Przekopiuję mój opis, stworzony na bazie rozmowy z pracownikiem:
Astkowata suczka z dwoma szczeniakami w boksie dla agresywnych psów - nie agresywna, ale w izolatkach nie ma miejsca Pracownik do niej wszedł i pokazał nam jednego szczeniaczka. Suczka bardzo dobrze nastawiona do ludzi, mówił, że uciekała i biegła do niego - cieszyła się ogromnie, gdy ją głaskał i nie robiła problemów, gdy wziął małego na ręce. Bardzo fajnie ubarwiona, nie widać tego może tak na tych zdjęciach, ale jest dość drobna i delikatna. Myślę, że będzie fajną psiną dla kogoś, kto zna się mniej więcej na specyfice tej rasy - napiszę do dziewczyn od astów.

---

Co do drugiego psa, tego na zdjęciu evl - ja nie mam jej zdjęć z przodu,tylko takie zbiorowe i niezbyt dobre:

Posted

2 dni temu w ok. Warszawy (Błonie) znaleziono amstaffkę. Sunia ma chip, niestety nie zgłoszony do baz:
972000000112448

Pilnie szukamy właścicieli suni.
Sunia błąkała się od grudnia po okolicy.

Może ktoś ją skojarzy jako sunię np. schroniskową.

Posted

w Nowym Sączu błąkało sie to cudo (na obrzeżach ) , sunia jest już bezpieczna, czeka na sterylizacje aborcyjną, ale potrzebna pomoc w szybkim znalezieniu dobrego domu , gdyz osoba która ja "przygarnęła" zrobiła to nadprogramowo bardzo nie umiejąc udawać ze nie widzi psiej bidy .

http://www.dogomania.pl/threads/177460-Czarna-perA-a-o-bursztynowych-oczach-wyrzucona-na-mrA-z-sponiewierana-piAE-knosc-AST?p=13869509#post13869509

Posted

My dla odmiany dostaliśmy tel z prośbą od przytuliska pod Warszawą, aby znaleźć DT dla suni amstaffki w wieku 6 miesięcy.
Sunia znaleziona 3 tyg temu w lesie.
Obecnie przebywa w kojcu, w nieocieplonej budzie, bez słomy u jakiegoś faceta. Ma trafić do schroniska w Józefowie.

Posted

[quote name='agamika']w Nowym Sączu błąkało sie to cudo (na obrzeżach ) , sunia jest już bezpieczna, czeka na sterylizacje aborcyjną, ale potrzebna pomoc w szybkim znalezieniu dobrego domu , gdyz osoba która ja "przygarnęła" zrobiła to nadprogramowo bardzo nie umiejąc udawać ze nie widzi psiej bidy .

http://www.dogomania.pl/threads/177460-Czarna-perA-a-o-bursztynowych-oczach-wyrzucona-na-mrA-z-sponiewierana-piAE-knosc-AST?p=13869509#post13869509

niestety .... sytuacja dzis diametralnie sie zmieniła, sunia dostałą tydzien na znalezienie nowego lokum !
TOZ w N.Sączu odmówił opłacenia sterylizacji aborcyjnej !!!

Opłaca jedynie zwykła sterylizacje jak juz sunia znajdzie dom ....