Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial]Suzi to młoda 1,5 roczna suka w typie amstaffa[/FONT][FONT=Arial]kolejna ofiara mody na asty. [/FONT][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial]Kiedy znudziła się dotychczasowemu właścicielowi (lub gdy okazało się, że nie daje mu dość dobrych szczeniąt), [/FONT][FONT=Arial]wyrzucił ją na ulicę pomiędzy jadące samochody. Wprost z ulicy trafiła do schroniska - potwornie wychudzona, wynędzniała, markotna. Trudno było przejść obok, unikając jej błagalnego spojrzenia... I tak trafiła pod naszą opiekę.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Gdy doszła do siebie, zarówno fizycznie, jak psychicznie, dała się lepiej poznać. Okazało się, że mimo tego co przeszła, Suzi jest niezwykle ufnym i przyjacielskim psem. Kładzie pysk na kolanach, ociera się o ręce, prosząc o odrobinę pieszczoty. Jest też pełna wigoru, energii i - mimo wszystko - ogromnej radości życia. Jest psem bardzo wrażliwym, potrzebuje odpowiedzialnego właściciela. Takiego, który da jej poczucie bezpieczeństwa, ale też ułoży, stanie się dla Suzi roztropnym przewodnikiem. [/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Suzi jest już zdrowa, zaszczepiona, oznakowana mikrochipem. [/FONT][/FONT]
[/FONT]
[FONT=Times New Roman]
[FONT=Arial][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Przebywa w hoteliku dla psów w Otrębusach k. Warszawy.

[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Magda tel. 500 056 562
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Elżbieta tel. 889 174 935[/FONT]

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przypomnę o Simonie - pięknej łagodnej suczce pozostającej pod opieką Fundacji Maja:

Simona, Simona,
od głowy do ogona
to piękność nieskończona
to siódmy cud, nie pies :p

Posted

w Kędzierzynie-Koźlu przebywa w DT suka, zabrana ze schroniska. została przywiązana (prawie przywieszona!!!) do jego płotu. ma ok. 1,5 roku, jest łagodna, nie wykazuje żadnej agresji do ludzi i do innych psów. Została zabrana w szybkim tempie gdyz bardzo nieodpowiednie osoby sa nią zainteresowane... w tej chwili gdy zostanie sama zaczyna robić demolkę :( jak wczoraj byłam ją zobaczyć to była tak zmęczona, że wstała tylko mnie obwąchać i poszła spać znowu :/ głośno chrapie ;)

pomóżcie mi ją ogłaszać:(

Posted

[quote name='pietrucha204']w Kędzierzynie-Koźlu przebywa w DT suka, zabrana ze schroniska. została przywiązana (prawie przywieszona!!!) do jego płotu. ma ok. 1,5 roku, jest łagodna, nie wykazuje żadnej agresji do ludzi i do innych psów. Została zabrana w szybkim tempie gdyz bardzo nieodpowiednie osoby sa nią zainteresowane... w tej chwili gdy zostanie sama zaczyna robić demolkę :( jak wczoraj byłam ją zobaczyć to była tak zmęczona, że wstała tylko mnie obwąchać i poszła spać znowu :/ głośno chrapie ;)

pomóżcie mi ją ogłaszać:(

załóż jej osobny watek i poproś w tytule o pomoc w ogłoszeniach - no i kontakt do siebie....

Posted

W schronisku w Starogardzie Gdańskim są dwa bullowate.Jedna jeszcze jakos się trzyma,ale ta suczka na fotce już nie za bardzo .Do tego doszła choroba skóry.Dowiem sie o suczce jak najwiecej,tylko proszę pomóżcie coś dla niej znaleźć

Posted

Ale bida. :(
Czy sunia jest leczona na skórę?
Czy wiadomo cokolwiek o niej, tj. jak trafiła do schroniska, jaka jest do ludzi oraz psów. Nawet jak byśmy znaleźli dla niej DT to pewnie będzie z psem, stąd chcielibyśmy znać jej stosunek do czworonogów.