evel Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='ediiiii']z kim można się kontaktować w sprawie bulka? z chęcią go zabierzemy kontakt do mnie edyta@edibajit.pl Edytko, może podam Ci maila do "głównodowodzącej" wolontariuszki, hm? ( julia_kesik@wp.pl ) Zawsze można też próbować dzwonić do schronu i się z nimi dogadywać. Zależy kto w biurze siedzi :roll: ja niestety jestem całkowicie wyłączona z akcji aktualnie... głupia sprawa z tym chorowaniem :oops: Quote
agata56 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ta sunia z katowic jest cudna :) pisałam maila bo widziałam ją na allegro- gdyby akceptowała dzieci i inne psy z chęcią bym ją wzieła Quote
nika28 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Właśnie wróciłam ze spaceru z moim psem i co na dworzu ? :placz: Bezdomna ammstafka ( czy pitbullka, nie znam się ) :placz: Strasznie brudna, śmierdzi, głodna jek nie wiem co, jadła foliowe torebki ze śmietników... Prawie wpadła pod samochód, facet zatrzymał się w ostatniej chwili :placz:. Jest czarno-biała, mam zdjęcia ale niezbyt wyraźne. Błagam, może ktoś ma jakieś pomysły, ja mam teraz psa na tymczasie... Nie mogę :placz: Pewnie jutro już jej nie będzie :-( I tak na mnie patrzyła tymi oczami :placz: Quote
doddy Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 W Łodzi jest fajny hotel. 450zł + karma. Załóż jej wątek. Skontaktuj się też z ruda76 i aga1234. One zajmują się bullowatymi w Łodzi. Quote
nika28 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='doddy']W Łodzi jest fajny hotel. 450zł + karma. Załóż jej wątek. Skontaktuj się też z ruda76 i aga1234. One zajmują się bullowatymi w Łodzi. http://www.dogomania.pl/forum/f28/bezdomna-amstafka-potrzebn-pomoc-lodz-131112/ :-( Quote
agata56 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 kochani - czy znajde tutaj Pania o nicku Pengusia????/??/ Quote
doddy Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Pangusi nie znajdziesz. Znajdziesz Tengusię. Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 KOBIÓR KOBIÓR - Punkt Zatrzymań Bezdomnych Zwierząt - takie maleńkie Schronisko http://www.dogomania.pl/forum/f96/kobior-astek-nadal-w-schronie-129045/#post11759517 Psa znaleziono w okolicach zalewu w Kobiórze. Stamtąd pies został zabrany do Punktu Zatrzymań Bezdomnych Zwierząt w Kobiórze. Pies jest młody, zadbany pewnie długo się nie błąkał. Wygląda na to, że się komuś zgubił. Pies już po kwarantannie , nikt go nie szuka. Quote
agata56 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 doddy :) dziekuje :oops::oops: a Tengusie przepraszam za to że taka gapa jestem :oops: Quote
lolka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ludzie z okolic Zgorzelca chcieli oddać do schroo amstaffkę, koleżanka odwiodła ich od tego czynu i uzyskała jeszcze trochę czasu, ile ? nie wiadomo:shake: powód oddania .....małe półroczne dziecko i brak czasu na psa:roll: oto kilka słów właścicielki o suni: "przesylam informacje na temat psa oraz zdjecia.suczka rasy amstaff, wabi sie sindi ur.3.05.07.barwa-brazowa,ma wszczepiony chip,ma wszystkie szczepienia,zadbana,przyjazna,wychowana wrod domownikow." Quote
basiagk Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Mam u siebie 5-miesięcznego amstaffka a raczej mixa na DT może ktoś chętny na takiego cudaka? Quote
doddy Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Strasznie pobity amstaff w schronisku w Łodzi: http://www.dogomania.pl/forum/f28/lodz-poturbowany-pobity-pogryziony-amstaff-w-schronisku-pomoz-131240/#post11765900 Quote
peate Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='BUDRYSEK']Astka,ok 2 lata od wczoraj w naszym schronie jest na 2 tyg.kwarantannie łagodna,nie wchodzi do budy a zimnica jest straszna http://www.dogomania.pl/forum/f28/pieski-kotki-z-zywieckiego-schroniska-kazda-pomoc-mile-widziana-50051/index395.html? Quote
doddy Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 POMOCY POTRZEBUJĄ 2 SUNIE PITBULLA RED NOSE. http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-roczne-pitbullki-red-nose-znalezione-k-slomczyna-pilnie-dt-kasa-na-hotel-131572/#post11792182 Quote
Majusia175 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Witam:) Kamilka jestem. Pisałam do pań z fundacji zajmującej się adopcjami a teraz piszę tu. widziałam ogłoszenia o amstaffkach do adopcji.np blu,alef, itp. chce przygarnąć takiego pieska.co robic? Quote
invictus hilaritas Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 ladySwallow ktoś ją adoptował.. Quote
LadyS Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 invictus hilaritas napisał(a):ladySwallow ktoś ją adoptował.. ,,Ktoś" nie brzmi dobrze - zupełnie tak, jakby niezbyt było wiadomo, kto :roll: Quote
invictus hilaritas Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 No bo nie wiadomo kto.. Ktoś poszedł do schroniska i adoptował sukę.. Quote
evel Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 sukę? fajnie, że na schronowej stronie było zaznaczone, że pies...:roll: sami wprowadzają ludzi w błąd, ludzie dzwonią i okazuje się, że nie ma takiego psa, za to jest suka i odwrotnie :cool1: Quote
Neris Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Ninja u mnie na DT szuka domu: Mix, ale chyba podpada pod bullowatego? Ma ok.7-8 miesięcy Z koleżką od demolowania skarpy: __________________ Quote
peate Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 kilka lepszych fotek ślicznej i łagodnej suni http://www.dogomania.pl/forum/f28/pieski-kotki-z-zywieckiego-schroniska-kazda-pomoc-mile-widziana-50051/index396.html [quote name='_bubu_']amsatffka to kochana domowa pieszczoszka, która strasznie marznie w schronie :( kręgosłup jej sterczy, męczą biegunki jak to w schronie. Nie ma czipa ani tatuazu. ja bym jej dała moze z 4 lata.. Quote
mortikia Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 RASA; American Staffordshire Terrier umaszczenie; płowe z białym data urodzenia; 15.05.2005 NAZWA I PRZYDOMEK HODOWLANY; [SIZE=3]Nevado De Colima Quicksand OJCIEC; Imidge Vita Kenbo umaszczenie; rude z białymi znaczeniammi MATKA; Nebraska Jantar Polski umaszczenie; piaskowo-białe Pies jest niesamowicie spokojny pomimo groznego wyglądu jest przyjazny bardzo lubi zabawy. Chcemy go oddac z tego powodu ze mamy małe dziecko i boimy sie ze pies moze na nie skoczyc podczas zabawy i cos zrobic. ... nie sprawia zadnych problemow telefon kontaktowy; 600-805-234 Quote
Tengusia Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 dziewczyny zbieramy kase na sterylke dla Tary czy ktos moze nam pomoc !!!!!!! [śląskie] Tara czeka na wymarzony dom !!!! mlodziutka pitbull ka czeka !!! Quote
Recommended Posts