Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ediiiii']z kim można się kontaktować w sprawie bulka? z chęcią go zabierzemy
kontakt do mnie
edyta@edibajit.pl

Edytko, może podam Ci maila do "głównodowodzącej" wolontariuszki, hm?
( julia_kesik@wp.pl )
Zawsze można też próbować dzwonić do schronu i się z nimi dogadywać. Zależy kto w biurze siedzi :roll:

ja niestety jestem całkowicie wyłączona z akcji aktualnie... głupia sprawa z tym chorowaniem :oops:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie wróciłam ze spaceru z moim psem i co na dworzu ? :placz:
Bezdomna ammstafka ( czy pitbullka, nie znam się ) :placz:
Strasznie brudna, śmierdzi, głodna jek nie wiem co, jadła foliowe torebki ze śmietników... Prawie wpadła pod samochód, facet zatrzymał się w ostatniej chwili :placz:. Jest czarno-biała, mam zdjęcia ale niezbyt wyraźne. Błagam, może ktoś ma jakieś pomysły, ja mam teraz psa na tymczasie... Nie mogę :placz: Pewnie jutro już jej nie będzie :-( I tak na mnie patrzyła tymi oczami :placz:

Posted

KOBIÓR
KOBIÓR - Punkt Zatrzymań Bezdomnych Zwierząt - takie maleńkie Schronisko
http://www.dogomania.pl/forum/f96/kobior-astek-nadal-w-schronie-129045/#post11759517

Psa znaleziono w okolicach zalewu w Kobiórze. Stamtąd pies został zabrany do Punktu Zatrzymań Bezdomnych Zwierząt w Kobiórze.
Pies jest młody, zadbany pewnie długo się nie błąkał.
Wygląda na to, że się komuś zgubił.
Pies już po kwarantannie , nikt go nie szuka.

Posted

ludzie z okolic Zgorzelca chcieli oddać do schroo amstaffkę, koleżanka odwiodła ich od tego czynu i uzyskała jeszcze trochę czasu, ile ? nie wiadomo:shake:
powód oddania .....małe półroczne dziecko i brak czasu na psa:roll:
oto kilka słów właścicielki o suni:
"przesylam informacje na temat psa oraz zdjecia.suczka rasy amstaff,
wabi sie sindi ur.3.05.07.barwa-brazowa,ma wszczepiony chip,ma wszystkie
szczepienia,zadbana,przyjazna,wychowana wrod domownikow."

Posted

Witam:) Kamilka jestem. Pisałam do pań z fundacji zajmującej się adopcjami a teraz piszę tu. widziałam ogłoszenia o amstaffkach do adopcji.np blu,alef, itp. chce przygarnąć takiego pieska.co robic?

Posted

sukę? fajnie, że na schronowej stronie było zaznaczone, że pies...:roll: sami wprowadzają ludzi w błąd, ludzie dzwonią i okazuje się, że nie ma takiego psa, za to jest suka i odwrotnie :cool1:

Posted

RASA; American Staffordshire Terrier umaszczenie;
płowe z białym
data urodzenia; 15.05.2005
NAZWA I PRZYDOMEK HODOWLANY;
[SIZE=3]Nevado De Colima Quicksand
OJCIEC; Imidge Vita Kenbo umaszczenie; rude z białymi znaczeniammi
MATKA; Nebraska Jantar Polski umaszczenie; piaskowo-białe

Pies jest niesamowicie spokojny pomimo groznego wyglądu jest przyjazny bardzo lubi zabawy. Chcemy go oddac z tego powodu ze mamy małe dziecko i boimy sie ze pies moze na nie skoczyc podczas zabawy i cos zrobic. ... nie sprawia zadnych problemow

telefon kontaktowy; 600-805-234