Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a może rzeczywiście dobrze byłoby skombinować większy transport do Niemiec piesków z małymi szansami na adopcję... Bazi, różne starszaki z beznadziejnych przypadków, może nasze kaukazy..., "groźny" Pongo...

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martama napisał(a):
Bazzzz hopaj do góry!!! Oby ten 2009 rok był dla Ciebie szczęśliwszy i żeby adoptowała Cię wspaniała rodzina...

No i od razu w pierszych dniach stycznia!!!!:)

Posted

Zrobiłam Bazzowi ogłoszenia na:

GUMTREE
ADOPCJA PSA
E-ZWIERZAK
ADOPCJE.ORG
PAJĘCZYNA

Mam nadzieję piesku, że szczęście się do Ciebie uśmiechnie.. Trzymam kciuki za Ciebie maleństwo..

Posted

Bazi ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Został adoptowany ponad tydzień temu:multi::multi:

Mam nadzieję, że będzie mu się wiodło..

Dzisiaj dzwoniłam do schroniska, Pani powiedziała, że raczej się nie dowiem do kogo trafił, ale mam nadzieję, że do dobrych ludzi :lol:

Posted

Też jestem ciekawa, chociaż ja w ogłoszeniach nie zamieszczałam jego numeru schroniskowego, był numer do mnie, ale nikt nigdy nie zadzwonił, dodatkowo miał wywieszone ogłoszenie w schronie..

Najważniejsze, żeby teraz mu się wiodło i już nigdy nie poczuł co to znaczy wylądować na ulicy..

Powodzenia Bazi :loveu:

Posted

martama napisał(a):
Bazi ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Został adoptowany ponad tydzień temu:multi::multi:

Mam nadzieję, że będzie mu się wiodło..

Dzisiaj dzwoniłam do schroniska, Pani powiedziała, że raczej się nie dowiem do kogo trafił, ale mam nadzieję, że do dobrych ludzi :lol:

a może by zagadać do Agnieszki Visseny, zeby sie dowiedziała o adresik i go kiedyś tam podpatrzeć :evil_lol:;)