viverna Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 a może rzeczywiście dobrze byłoby skombinować większy transport do Niemiec piesków z małymi szansami na adopcję... Bazi, różne starszaki z beznadziejnych przypadków, może nasze kaukazy..., "groźny" Pongo... Quote
Fredzia:) Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 tylko kto ma jakies kontakty z niemcami naprawde szkoda psiaka Quote
viverna Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 w Niemczech siedzi (i nie tylko siedzi, bo też przerzuca psiaki z Polski tam) Reksiu21 Quote
viverna Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 poza tym w niedzielę ze schronu brali jakiegoś dalmatyńczyka do Niemiec, więc jakieś psy tam jeżdżą... nie wiem tylko, kto się tym zajmował... Quote
Fredzia:) Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Baz ma znowu odnowione allegro juz 4:(nik nie dzwoni nie pyta sie o niego:( Quote
martama Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Bazzzz hopaj do góry!!! Oby ten 2009 rok był dla Ciebie szczęśliwszy i żeby adoptowała Cię wspaniała rodzina... Quote
Edi100 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 martama napisał(a):Bazzzz hopaj do góry!!! Oby ten 2009 rok był dla Ciebie szczęśliwszy i żeby adoptowała Cię wspaniała rodzina... No i od razu w pierszych dniach stycznia!!!!:) Quote
martama Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Zrobiłam Bazzowi ogłoszenia na: GUMTREE ADOPCJA PSA E-ZWIERZAK ADOPCJE.ORG PAJĘCZYNA Mam nadzieję piesku, że szczęście się do Ciebie uśmiechnie.. Trzymam kciuki za Ciebie maleństwo.. Quote
viverna Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 oj nie widziałam go w schronie ostatnio i na stronie Negri też go nie ma... Quote
martama Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Bazi ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Został adoptowany ponad tydzień temu:multi::multi: Mam nadzieję, że będzie mu się wiodło.. Dzisiaj dzwoniłam do schroniska, Pani powiedziała, że raczej się nie dowiem do kogo trafił, ale mam nadzieję, że do dobrych ludzi :lol: Quote
Fredzia:) Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 :multi::multi:ale swietna wiadomosc:multi: Quote
viverna Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 fajowo, ciekawe, czy z ogłoszenia, czy tak, o! :-) Quote
martama Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Też jestem ciekawa, chociaż ja w ogłoszeniach nie zamieszczałam jego numeru schroniskowego, był numer do mnie, ale nikt nigdy nie zadzwonił, dodatkowo miał wywieszone ogłoszenie w schronie.. Najważniejsze, żeby teraz mu się wiodło i już nigdy nie poczuł co to znaczy wylądować na ulicy.. Powodzenia Bazi :loveu: Quote
xmartix Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 ale super!!!!! no ciotki to mnie dziś uszcześliwiłyście tą informacją :multi::multi: Bazi wszystkiego dobrego! ściągamy z ogłoszeń :P Quote
demi Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 martama napisał(a):Bazi ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Został adoptowany ponad tydzień temu:multi::multi: Mam nadzieję, że będzie mu się wiodło.. Dzisiaj dzwoniłam do schroniska, Pani powiedziała, że raczej się nie dowiem do kogo trafił, ale mam nadzieję, że do dobrych ludzi :lol: a może by zagadać do Agnieszki Visseny, zeby sie dowiedziała o adresik i go kiedyś tam podpatrzeć :evil_lol:;) Quote
martama Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Toż to jest bardzo dobry pomysł :cool3::cool3: Quote
NaamahsChild Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 :multi::multi::multi: Bazz tak bardzo się cieszę! Byłam dzisiaj w schronie w sprawie Milki i cudownie było nie widzieć go za kratami! Quote
Recommended Posts