Dzidtka_Gl Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 znam hodowczynie mającą briardy i lhasa z Ustronia, wiem że z Rzeszowa lub okolic Pani ( nie wiem czy ma hodowle czy reproduktora ) kupiła nie dawno lhasaka czy jest może na dogo ? czy znacie kogoś jeszcze kto ma lhasa apso i briardy ???? pozdrawiam Quote
zuzolandia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Wiem ze nie do konca w temacie ..... ale ja mam briarda i shih tzu ....odjechany duecik ;-) Quote
Dzidtka_Gl Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 a właśnie w Ustroniu w hodowli briardów urodziły się nowy miot lhasaczków, ciotka briardzica na pewno super będzie sie opiekować jak ostatnio ;D Quote
AGATA I BRIARD Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 ja się kiedyś zastanawiałam nad takim "zestawem" i nie wiem, czy nie wrócę do tego pomysłu - uważam że jest świetny póki co mam dwa briardy i wielkiego stwora bernardyno-podhalana ;) Quote
Recommended Posts