Fiona.22 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Leosia miała kupe szczęścia. Bardzo się cieszę, ze jej sie udało :lol: Quote
ElzaMilicz Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 AngelsDream napisał(a):To może warto by tytuł zmienić? :) Jak to "zmienić tytuł" wątku ? Przecież to była tylko moja ocena domku. Jeszcze wszystko może się zdarzyć. Trzeba czekać. Quote
AngelsDream Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 No może i racja, żeby czekać - lepiej nie zapeszyć. Quote
Eruane Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Ja też wolę zaczekać. JUż raz zmieniałam tytuł. Teraz zmienię go, jak sunia będzie szczęśliwa w nowym domku. :p Czekam na wieści. Quote
Fiona.22 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 To czekamy w takim razie na wieści z nowego domku :p Quote
Eruane Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Dziś wieczorem mieli przyjechać ci państwo od Leosi do Krakowa. Mam nadzieję, że im się spodobała... Quote
E.DEREK Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Pojechał kochany misiaczek :-( Jestem pewna, że to jej ostatnia przeprowadzka. Wiem, że trzeba się cieszyć... Można zmienić tytuł wątku :p Quote
kika22 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 E.DEREK napisał(a):Pojechał kochany misiaczek :-( Jestem pewna, że to jej ostatnia przeprowadzka. Wiem, że trzeba się cieszyć... Można zmienić tytuł wątku :p Tak smutno jak pies idzie do nowego domku:lol: Ale trzeba się cieszyć,że mu się pomogło:p Quote
Eruane Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Zmieniłam tytuł. Bardzo się cieszę:multi: , choć wiem, jak ciężko oddać takiego misia. :-( Mam nadzieję, że nowi opiekunowie Leosi przyślą jej zdjęcia z nowego domku. Nie mogę się doczekać. :p Jak wyglądało spotkanie małej z nową rodzinką? Quote
erka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Tak się cieszę, że udało sie uratować ślicznotkę:lol:. E.DEREK, jeszcze raz bardzo dziękujemy a pomoc!:iloveyou: Quote
Eruane Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Ja również bardzo dziękuję!!! Mamy w Kielcach tak ograniczone możliwości pomocy psom i bez takich dobrych, pomocnych dusz byłoby jeszcze ciężej. :p Quote
Eruane Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Czy wiadomo, jak Leosia w nowym domu? Quote
E.DEREK Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Wielkie podziękowania należą się ElzieMilicz :buzi: Cudowny domek znalazła dla suńki. Wspaniali ludzie :loveu: Prosili o przekazanie podziękowań wszystkim za pomoc dla suni i za okazane im zaufanie :lol: Nowi właściciele potrafią docenić jaki skarb otrzymali. Są zachwyceni maleńką i wcale się nie dziwię. Sunia jest nie tyko prześliczna, ale przede wszystkim niesamowicie mądra, wesoła, czyściutka i grzeczna - po prostu ideał, czyli musi mieć coś z leonbergera :evil_lol: Quote
Eruane Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Bardzo dziękuję za dobre wieści! :loveu: Sunia faktycznie wspaniała i to szczęście mieć takiego psa. Oby reszta naszych piesków tak dobrze trafiła jak ona. Quote
Eruane Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Pozwalam sobie wstawić nowe zdjęcia Leosi z jej domku. :loveu: :loveu: :loveu: Mądre spojrzenie pozostało, jak i skłonność do szalonych zabaw od czasu do czasu. ;) Quote
Od-Nowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :loveu::loveu::loveu: ale piękne zdjęcia!! jaka ona szczęśliwa :multi::multi::multi: na ostatnim zdjeciu tan mały siedzący piesek rozwalił mnie na łopatki :diabloti: Quote
scarlet Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 no to ostatnie zdjęcie bomba - zwłasza ten ostatni psiak, który na tyłku wyladował :D Quote
lolka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 to zdjęcie jest kosmiczne :megagrin::megagrin: a przez tego akrobatę z lewej to prawie z krzesła spadłam :evil_lol: Leosia jest piękna:loveu: Quote
scarlet Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='lolka'] ale zwróć uwagę jaka on ma smieszną minę :turn-l: Quote
Recommended Posts