Eruane Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 To ten szczeniorek - sunia w typie leonbergera, piękna :loveu: Sunia, więc niech będzie Leosia roboczo. Została wczoraj zgarnięta z ulicy spod UG w Zagnańsku. Póki co ma tymczas tylko na kilka dni.:-( Była już na "przeglądzie" u weta. Została odrobaczona i odpchlona, ma założoną książeczkę. Bardzo pilnie szukamy jej domu, bo te kilka dni tycmzasu szybko minie, a kieleckie schronisko to, jak wiecie umieralnia dla szczeniąt. Kontakt póki co na mój e-mail: eruane@interia.pl Telefon do osoby, która uratowała niuni skórkę i chwilowo przetrzymuje: 600509242 Bardzo proszę o pomoc! :help1: Quote
sloneczko76 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Booooshe,jakie cudnosci:)napewno znajdzie szybciutko domek Quote
Eruane Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Prawdopodobnie suni zostały 3 dni tymczasu. Muszę się jeszcze dowiedzieć. W takim tempie nie da się znaleźć domku. Proszę o pomoc w ogłoszeniach. Quote
justysiek Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 wrzucilam mala na kilka stron z ogloszeniami:poby pomogly Quote
Dorothy Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Bron Boze do schronu!!! wykluczone!!:-( Quote
Eruane Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Są kłopoty, tymczas skończy się prawdopodobnie za kilka dni. Możliwe, że będzie trzeba jej szukać kolejnego tymczasu i to szybko. Quote
Gem Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Eruane napisał(a):Są kłopoty, tymczas skończy się prawdopodobnie za kilka dni. Możliwe, że będzie trzeba jej szukać kolejnego tymczasu i to szybko. Podbijam, bo ważne! Quote
justysiek Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 podnosze, mam nadzieje ze znajdzie dobry domek, sliczna jest nie trzeba bedzie dlugo czekac, ogloszenia sie rusza i juz:p Quote
Fiona.22 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Co tu robić...przepiękna sunia :-( My dzisiaj pojechałysmy po kociaki pod kielce a wróciłysmy z kociakami, pobita ciężarną kocicą, która ma w sobie martwe maluchy i z 5 mies szczeniorem z łańcuchem wrastającym się w szyje... Jedyne co moge zrobic to rozpuscic wici... Quote
Od-Nowa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 o rety ale cudo!:crazyeye::loveu: koleżanka miała domek dla suńki-szczeniora, która wyrosłaby na b.dużego psa. Rano się skontaktuję z nią i spytam czy nadal aktualne Quote
lolka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 boszeeee jaka ona piękna:loveu:........cud malinka nie wierze że takie cudo nie znajdzie błyskawicznie swoich ludzi, to kwestia chwili no może dwóch Quote
justysiek Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 podnosze:roll: z ogloszen odezwala sie do mnie Pani pytala czy sunia jest rasowa czy to kundel...:roll:choc pisalam ze w typie rasy:oops: Quote
Eruane Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Jestem dobrej myśli. Sunia zmieniła tymczas. Póki co jest bezpieczna. Dzisiaj ma się pojawić pani, która jest nią zainteresowna, wczoraj się umówiła. Ponoć niedawno starciła swojego psa. Ma domek. Dzwonił też pan ze Skarżyska. Pan również mieszka w domku. Zobaczymy, co z tego wyniknie. Ta pani jest z Kielc, ale jeśli nie ona ,będzie trzeba sprawdzić dom w Skarżysku. Czy ktoś mógłby to zrobić? Erka ma mi przesłać umowy adopcyjne. Trzymajcie kciuki bardzo mocno! Quote
Eruane Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Fiona.22 napisał(a):Co tu robić...przepiękna sunia :-( My dzisiaj pojechałysmy po kociaki pod kielce a wróciłysmy z kociakami, pobita ciężarną kocicą, która ma w sobie martwe maluchy i z 5 mies szczeniorem z łańcuchem wrastającym się w szyje... Jedyne co moge zrobic to rozpuscic wici... Co za koszmar... :-( Nie martw się o Leosię, postaramy się cos wymyślić, dużo osób pomaga, na pewno się uda. Quote
justysiek Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 do mnie tez kilka osob pisalo z ogloszen:multi: Quote
Eruane Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 NIestey mimo niby dużego zainteresowania, już kilka osób się wycofało i nie przyjechały. :shake: Dziś może będzie rozmowa z panem ze Skarżyska i jeszcze ktoś napisał w sprawie niuni maila z Warszawy, w czym pokładam nadzieje. Quote
Od-Nowa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 koleżanka nie dała mi odpowiedzi więc raczej niec z tego :roll: Quote
Eruane Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Prawdopoodbnie będę potrzebowała osoby, która mogłaby sprawdzić domek dla Leosi w Warszawie! Quote
Folen Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Fantastyczna jest, widziałam zdjęcie na naszej-klasie :loveu: Quote
Eruane Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Wszyscy ludzie, którzy mieli przyjechać, nie przyjechali. Jeden pan jeszcze dzić ma oglądać sunię. Nie wiem, jak długo będzie mogła zostać w tym DT, w którym jest. Ale najgorsze, że na tyle osób zainteresowanych, nikt nie przyjechał. Jeden gość dzwonił, że chce psa na prezent, więc też odpadł. Czekam na wiadomość od rodziny z Warszawy z naprawdę wielką nadzieją. :-( Quote
justysiek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Eruane napisał(a):Wszyscy ludzie, którzy mieli przyjechać, nie przyjechali. Jeden pan jeszcze dzić ma oglądać sunię. Nie wiem, jak długo będzie mogła zostać w tym DT, w którym jest. Ale najgorsze, że na tyle osób zainteresowanych, nikt nie przyjechał. Jeden gość dzwonił, że chce psa na prezent, więc też odpadł. Czekam na wiadomość od rodziny z Warszawy z naprawdę wielką nadzieją. :-( biedulka znow zmiana dt:placz:trzymam kciuki za domek staly:roll: Quote
Recommended Posts