Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ten szczeniorek - sunia w typie leonbergera, piękna :loveu: Sunia, więc niech będzie Leosia roboczo. Została wczoraj zgarnięta z ulicy spod UG w Zagnańsku. Póki co ma tymczas tylko na kilka dni.:-( Była już na "przeglądzie" u weta. Została odrobaczona i odpchlona, ma założoną książeczkę. Bardzo pilnie szukamy jej domu, bo te kilka dni tycmzasu szybko minie, a kieleckie schronisko to, jak wiecie umieralnia dla szczeniąt.

Kontakt póki co na mój e-mail: eruane@interia.pl

Telefon do osoby, która uratowała niuni skórkę i chwilowo przetrzymuje:
600509242

Bardzo proszę o pomoc! :help1:

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prawdopodobnie suni zostały 3 dni tymczasu. Muszę się jeszcze dowiedzieć. W takim tempie nie da się znaleźć domku. Proszę o pomoc w ogłoszeniach.

Posted

Eruane napisał(a):
Są kłopoty, tymczas skończy się prawdopodobnie za kilka dni. Możliwe, że będzie trzeba jej szukać kolejnego tymczasu i to szybko.

Podbijam, bo ważne!

Posted

Co tu robić...przepiękna sunia :-(

My dzisiaj pojechałysmy po kociaki pod kielce a wróciłysmy z kociakami, pobita ciężarną kocicą, która ma w sobie martwe maluchy i z 5 mies szczeniorem z łańcuchem wrastającym się w szyje...

Jedyne co moge zrobic to rozpuscic wici...

Posted

o rety ale cudo!:crazyeye::loveu:
koleżanka miała domek dla suńki-szczeniora, która wyrosłaby na b.dużego psa. Rano się skontaktuję z nią i spytam czy nadal aktualne

Posted

Jestem dobrej myśli. Sunia zmieniła tymczas. Póki co jest bezpieczna. Dzisiaj ma się pojawić pani, która jest nią zainteresowna, wczoraj się umówiła. Ponoć niedawno starciła swojego psa. Ma domek. Dzwonił też pan ze Skarżyska. Pan również mieszka w domku. Zobaczymy, co z tego wyniknie. Ta pani jest z Kielc, ale jeśli nie ona ,będzie trzeba sprawdzić dom w Skarżysku. Czy ktoś mógłby to zrobić? Erka ma mi przesłać umowy adopcyjne. Trzymajcie kciuki bardzo mocno!

Posted

Fiona.22 napisał(a):
Co tu robić...przepiękna sunia :-(

My dzisiaj pojechałysmy po kociaki pod kielce a wróciłysmy z kociakami, pobita ciężarną kocicą, która ma w sobie martwe maluchy i z 5 mies szczeniorem z łańcuchem wrastającym się w szyje...

Jedyne co moge zrobic to rozpuscic wici...

Co za koszmar... :-(
Nie martw się o Leosię, postaramy się cos wymyślić, dużo osób pomaga, na pewno się uda.

Posted

NIestey mimo niby dużego zainteresowania, już kilka osób się wycofało i nie przyjechały. :shake: Dziś może będzie rozmowa z panem ze Skarżyska i jeszcze ktoś napisał w sprawie niuni maila z Warszawy, w czym pokładam nadzieje.

Posted

Wszyscy ludzie, którzy mieli przyjechać, nie przyjechali. Jeden pan jeszcze dzić ma oglądać sunię. Nie wiem, jak długo będzie mogła zostać w tym DT, w którym jest. Ale najgorsze, że na tyle osób zainteresowanych, nikt nie przyjechał. Jeden gość dzwonił, że chce psa na prezent, więc też odpadł. Czekam na wiadomość od rodziny z Warszawy z naprawdę wielką nadzieją. :-(

Posted

Eruane napisał(a):
Wszyscy ludzie, którzy mieli przyjechać, nie przyjechali. Jeden pan jeszcze dzić ma oglądać sunię. Nie wiem, jak długo będzie mogła zostać w tym DT, w którym jest. Ale najgorsze, że na tyle osób zainteresowanych, nikt nie przyjechał. Jeden gość dzwonił, że chce psa na prezent, więc też odpadł. Czekam na wiadomość od rodziny z Warszawy z naprawdę wielką nadzieją. :-(

biedulka znow zmiana dt:placz:trzymam kciuki za domek staly:roll: