kiiniaa Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Super by było bo ja też z tych nie umiejących:oops: Quote
wtatara Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 dziewczyny robienie ogłoszeń nie jest trudne. Wszystko pisze ja też wchodzę na nieznane portale i ogłaszam. Możecie zacząć od tych co się nie rejestruje- mogę podać linki Quote
idusiek Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 linki i ja mam, tylko ustawiczny brak czasu mnie hamuje ...:oops: Quote
kiiniaa Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Wczoraj byłam u Fazerka z pewną bardzo miłą Panią;) "Chłop na schwał" i już w zasadzie żadnych problemów nie ma poza zbyt dużym pociągiem:oops: do wszystkiego co żyje:evil_lol: Fazer dzisiaj pojechał w gości do rzeczonej Pani ( tu zdradzę sekret)Sekwoi.... tam ma towarzystwo w postaci identycznej panienki:cool3: (oby tylko był dżentelmenem) Zapowiada się bardzo fajowski weekend. Sekwoja czekam na wieści:multi: Quote
sekwoja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ale było!!! Radocha straszna! Wariactwo absolutne - kilka godzin biegania bez smyczy, spacerów zabaw- wszyscy byliśmy wykończeni, bo czuwać trzeba było.. Loka - zołza ustawiała Fazera i nie dała mu się rozgościć, choć pod wieczór jej przeszło i dała wejść na swoją kanapkę. Ale jak tylko próbował się zalecać zbytnio - znów awantura.Byliśmy też na psim polu- super dogadywał się z dziewczynami - bokserki, natomiast beagle- pierwsze pokazały zęby i Fazer pogonił.. Ale myślę,że taka socjalizacja jest mu potrzebna, bo pojętny jest.Wieści o jego urodzie zostały rozesłane, jestem dobrej myśli,że do świąt uda mu się znależć dobry domek. Ale zespolmy siły, bo wiecie jak to jest...wszystkim się podoba,ale...czas leci. Mam trochę zdjęć ale nie wiem jak je wkleić może Krysia pomoże:placz: Udało mi się wrzucić 2 do albumu w moim profilu - zapraszam;) Quote
kiiniaa Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Dzięki tym zdjęciom od rana się uśmiecham:lol: a z Loką jak bliźniaki, z resztą popatrzcie sami:eviltong: Quote
kiiniaa Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Na koniec ciasteczko :evil_lol: moje najulubieńsze zdjęcie :eviltong: Quote
idusiek Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='kiiniaa']Na koniec ciasteczko :evil_lol: moje najulubieńsze zdjęcie :eviltong: ja bym go juz stamtąd nie ruszała...za dobrze sie wtopił w krajobraz...:evil_lol: Quote
kiiniaa Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Tak :eviltong: Tylko nie starczyło materiału na drugi ogon:diabloti: Quote
idusiek Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='kiiniaa']Dzięki tym zdjęciom od rana się uśmiecham:lol: a z Loką jak bliźniaki, z resztą popatrzcie sami:eviltong: A co to za czary? :cool3: Byl jeden a teraz są 2? Czy Fazer uległ zdublowaniu podczas weekendu?????????? Niemożliwe...:crazyeye: Quote
kiiniaa Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Następne foteczki (chyba was ciotki rozpieszczam:evil_lol:) Są rewelacyjne, mnie zatkało :p Quote
kiiniaa Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Nie wiedziałam które wybrać; wklejam wszystkie:eviltong: Quote
sekwoja Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 wszędzie Fazer ! Aż strach otworzyć lodówkę:razz: Może by te montaże dać na allegro?? Efektowne wszak i przyciągną niejedno oko... A taki bilboard na mieście nie można by bezpłatnie gdzieś spróbować?? Ja rozeznam - jakieś szalone pomysły - jestem w tym dobra ;) Quote
kiiniaa Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 wszelkie szaleństwa mile widziane:cool3: Quote
AgaUzi Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Fazerek ma allegro : Fazer - cudowny, wyrośnięty szczeniak !!! (492737791) - Aukcje internetowe Allegro :lol::lol::lol: Quote
kiiniaa Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Suuuuper dzięki Oby teraz się coś ruszyło... Sekwoja dzięki za "dary" , dzięki temu mamy kolejne 50,- dla Fazerka;) Quote
sekwoja Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 tak chodzę po domku i myślę co by tu jeszcze...a duży micho- a nawet dwa? a 1,5 m. pluszowego baseta? a aniołki z masy solnej mogę zrobić tymi łapkami :) :cool3: Quote
kiiniaa Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 rewelacja!!!:loveu: a mikołajki za pasem:multi::multi::multi: Quote
idusiek Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 sekwoja a jakie te aniołki, będą kolorowe?:loveu:\ na prezenty się przydadzą - tak jak pisała kiniaa jak zrobisz, możesz wystawić bazarek dla Fazera na dogo ? :cool3: Quote
gdgt Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Fazerek nie ma już jajek :cool3: wiem, bo go sama woziłam na zabieg. Mam nadzieję, że chłopak już doszedł do siebie. Byłam bardzo zaskoczona, że chłopak po przejściach wsiadł z obcą osobą do samochodu i w ogóle sie nie denerwował, żadnych stresów, żadnych nerwic. Quote
idusiek Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 bo Fazer to bardzo fajny pies :cool3: Quote
losiczka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Rany!!!nie wiedziałam, że działa tu takie Fazerowe wsparcie:multi: super!!!! Fazer przebywa u mnie w domu tymczasowym.Nie będę pisać jakim jest boskim psiakiem bo to chyba oczywiste dla wszystkich:p Niestety teraz biedak strasznie się męczy...już piąty dzień po zabiegu a rana się paprze, wdało się zakażenie i biedaczek jest na antybiotykach:-( mimo, że miał kołnierz, podwójne gatki i nie miał dojścia do rany to i tak znalazł jakiś sposób i wylizał się w nocy przez kubraczek:shake: Teraz pilnuje go na każdym kroku no i do weta codziennie..Właśnie zabieram się za przemycie i smarowanie rany jak zalecił wet..szkoda tylko, że opatrunku zrobić nie można ( wtedy się nie zagoi ) bo jak widzę tą ranę to aż mi nogi cierpną:-( No ale... niejedno już robiłam, łącznie z zastrzykami mojemu psu jak był chory;) Więc jak trzeba to trzeba! Szkoda tylko, że on tego nie rozumie bo wygląda jak "Smutna lampa" z tym okropnym kloszem:-( Quote
Recommended Posts