tufi Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Gratulacje raz jeszcze! :drinking: :angel: Jesli Staff-ka bedziesz chciala posluchac jarka, to sie zglos do mnie - a w sprawie naszej rozmowy telefonicznej dzis powinno sie wszystko ruszyc ;) :D Quote
lapis Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 brawo Polska :klacz: :klacz: :klacz: :terazpol: brawo Polska :laola: brawo Polska :drinking: :drinking: :drinking: G R A T U L A C J E Quote
AMFI Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 GRATULACJE serdeczne dla wszystkich naszych delegatów :angel: Ale wyjaśnijcie mi dlaczego na takiej wystawie nia ma psów z Niemiec, Szwajcarii, Niderlandów, że o wyspach nie wspomnę? wydaje się, ze tam są najlepsze psy, ale może tylko mi się wydaje... 8) Quote
blaira Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 No z niemiec napewno nie ma bo am jest zakaz hodowania "kampfhund" a staffiki do tej grupy tez naleza ,a jak jest ze szwajcaria i nideralandami,moze tak samo Quote
AMFI Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 No z niemiec napewno nie ma bo am jest zakaz hodowania "kampfhund" a staffiki do tej grupy tez naleza ,a jak jest ze szwajcaria i nideralandami,moze tak samo Nie wiem jak to z tym zakazem, ale kilka hodowli w Niemczech jest, także w pozostalych krajach. Popatrz choćby tu: http://www.sbt-info.com.pl/linki.html Quote
staff-ka Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 No Staff-ka, jesteś super. . . i relacja, i lokaty. . . Klasa Posrednia ( 3 ) 1.CACA JEHTRO TULL Daffodil Yellow - Czechy 2.Res.CACA TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka - POLSKA Gratuluję, gratuluję, Torpedus za Jehtro, no, Jehtro wziął BISa w Bratysławie, Torpedus też jeszcze nie raz weźmie... Zobaczysz... :lol: :lol: :lol: och sortis , jaka jestes optymistka :wink: ,ale nie ukrywam,ze to bardzo mile :angel: :oops: - dziekuje :oops: Tak wiem ,ze Jehtro zgarnal BISa - rozmawialysmy z Alexandra i szczególowo zdala mi relacje - byla szczesliwa :D Klasa Szczeniat ( 7 ) 1.BEST PUPPY BANANA GIRL Berserker - POLSKA Wspaniały sukces Łukasza!!! Zgadza sie :D :D Lukasz tez byl wzruszony (jak na chlopa przystalo :wink: ) Dawaj TROPHY! :lol: A masz ......... :lol: :lol: PSY Zgloszone : CH.WINCROFT BOLD BUTTON - Austria CH.DON GIO Happy Duet - Czechy CH.GOMEZ Port Erin - Czechy KUNTNERSTAFF CHRIS - Austria CH.ICE-MAN OF CANTERBURY - Austria CH.CHEERSTAFF PIED PIPER - Austria i tu stawka następujaca : 1. Zw.Klasy Otwartej 2.CH.CHEERSTAFF PIED PIPER - Austria 3.Zw.MLODZIEŻY 4.KUNTNERSTAFF CHRIS - Austria SUKI Zgl. WINCROFT BROCKLASS - Austria CH.HEBE z HAMBALEK BUSIN - CZechy CH.RAPUNZEL OF CANTERBURY - Austria i stawka 1.Zw.Klasy Otwartej 2.Zw.MLODZIEZY 3.WINCROFT BROCKLASS - Austria 4.CH.RAPUNZEL OF CANTERBURY - Austria No i to,by bylo na tyle :wink: tufi ciesze sie na - "odnosnie rozmowy" :) i nie ukrywam,ze zaciekawilo mnie to "posluchanie Jarka" :roll: :D Jarku - wiem,wiem,ze tak jest serwer mam wykupiony,ale jednak trzeba bylo doplacic i zwiekszyc transfer 8) - juz w najblizszym czasie powinno byc O.K. Ps.Ucaluj Malą :angel: AMFI - wiekszosc wystawianych Staffików maja w swoich rodowodach psy te NAJLEPSZE typowo angielskie(prostym jezykiem piszac :wink: ),a i duzo bylo importów z Wysp np.pies z kl.ml.lok.trzecia w rekach Wlocha i powiem Ci szczerze,ze generalnie nie bylo wyraznej różnicy miedzy nim z Wysp a naszymi nawet rodzimymi :) Korzenie naszych staffików czy np.czeskich przynajmniej z D.Y ,a takze wloskich (bardzo ladne psy) a i Wegrzy ida w dobrym kierunku,siegaja mimo wszystko do W.B , takze ich "jakość " jest ludzaco podobna do psiaków z kraju pochodzenia rasy :D Ze nie przyjezdzaja tu na JOE MALLEN oni maja nie takie wystawy u siebie np.CRAFT-a , takze tam wojuja ,a moze Austria im jest zadaleka :wink: Ja znam tez inna,prawdziwa przyczyne (z pierwszej reki - mozna powiedzieć),ale to pozostanie tajemnicą ..... :wink: Pozdrawiam wszystkich - POLSKA STO LAT !!!!! :drinking: :drinking: Quote
sortis Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 ... dlaczego na takiej wystawie nia ma psów z Niemiec, Szwajcarii, Niderlandów... Akurat z Niemiec, Szwajcarii i Holandii bywają. Na stronie Austriackiego Klubu SBT http://berg.heim.at/almwiesen/411899/ są katalogi powystawowe z poprzednich dwóch wystaw (2002 i 2000 rok). Quote
Jarek_Soja Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Ja znam tez inna,prawdziwa przyczyne (z pierwszej reki - mozna powiedzieć),ale to pozostanie tajemnicą ..... Spekulacje mode ON: Znajac charakter wysparzy mozna wyciagnac analogie z historii futbolu. Otoz na kilku pierwszych edycjach Mistrzostw Swiata nie bylo reprezentacji Anglii, badz co badz ojczyzny dyscypliny. Dlaczego? ?Uwazali, ze skoro wymyslili dyscypline, to automatcznie sa w niej najlepsi. Czy to jest prawa - wystarczy sprawdzic wyniki reprezentacji Anglii na imprezach rangi mistrzowskiej. Spekulacje mode OFF. Buzi przekazane, zwlaszcza, ze ona teraz bardzo biedna jest. Pan siedzi do 3cie albo 4tej przy komputerze i pisze, i tak juz od kilku dni, a ona sama spac nie bedzie, wiec kladzie sie kolo krzesla i tak spi. Swiatlo wlaczone, a ona nie pojdzie do lozka/lezyska/gdziekolwiek indziej. Ot psia wiernosc. Quote
lapis Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 też to znam był czas (w przeszłości, w wilekości i w ciężarze), że jak siedziałam prz komputerze to Lapidło mi na kolanach, ale teraz ciężko jest również w przenośni, bo się chłopina nie mieści, więc pod biurkiem ma zapasowe legowisko i może tulić się dalej Quote
Łukasz Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Witajcie Dziękuję bardzo za gratulacje - to dla mnie wielka radośc i niezapomniane przeżycie - życze każdemu aby mógł doświadczyć czegoś podobnego. Zapraszam na stronę http://www.sbt-info.com.pl gdzie są juz dostepne szczegółowe wyniki oraz większość zdjęć. Quote
staff-ka Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Dzis chcialem wejsc i oto co mi sie ukazalo : Przykro nam, strona nie działa z powodu przekroczenia limitu transferu. Strona juz dziala :D i w niedlugim czasie na pewno beda nowe - nowosci :wink: Ps.Napisalam tu bo nie chcialam zbednego tematu zakladać :-? WYNIKI Z JOE MALLEN sa tez juz na ausstryjackiej stronce :D Quote
Alojzyna Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Może za dwa lata hurtem się skrzykniemy i pojedziemy w liczniejszym gronie na Joe Mallena? Podejrzewam, że wiele osób (ja) w ferworze zajęć i obowiązków przegapiło po prostu tę wystawę. Szkoda, że ten temat pojawił się w ostatniej chwili. Może następnym razem czytając obsadę w poszczególnych klasach częściej będzie pojawiać się słowo Polska a nie tylko Czechy, Węgry..... Tym bardziej, że jak Staff-Ka pisze, nie mamy się czego wstydzić. A tak na marginesie - moja córka koresponduje z koleżanką z Londynu (via internet). W klasie tej koleżanki jest 26 osób, z czego 12 posiada staffika. Quote
Recommended Posts