Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratulacje raz jeszcze! :drinking: :angel:

Jesli Staff-ka bedziesz chciala posluchac jarka, to sie zglos do mnie - a w sprawie naszej rozmowy telefonicznej dzis powinno sie wszystko ruszyc ;) :D

Posted

GRATULACJE serdeczne dla wszystkich naszych delegatów :angel:

Ale wyjaśnijcie mi dlaczego na takiej wystawie nia ma psów z Niemiec, Szwajcarii, Niderlandów, że o wyspach nie wspomnę? wydaje się, ze tam są najlepsze psy, ale może tylko mi się wydaje... 8)

Posted
No Staff-ka, jesteś super. . . i relacja, i lokaty. . .

Klasa Posrednia ( 3 )

1.CACA JEHTRO TULL Daffodil Yellow - Czechy

2.Res.CACA TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka - POLSKA

Gratuluję, gratuluję, Torpedus za Jehtro, no, Jehtro wziął BISa w Bratysławie, Torpedus też jeszcze nie raz weźmie... Zobaczysz...

:lol: :lol: :lol: och sortis , jaka jestes optymistka :wink: ,ale nie ukrywam,ze to bardzo mile :angel: :oops: - dziekuje :oops:

Tak wiem ,ze Jehtro zgarnal BISa - rozmawialysmy z Alexandra i szczególowo zdala mi relacje - byla szczesliwa :D

Klasa Szczeniat ( 7 )

1.BEST PUPPY BANANA GIRL Berserker - POLSKA

Wspaniały sukces Łukasza!!!

Zgadza sie :D :D Lukasz tez byl wzruszony (jak na chlopa przystalo :wink: )

Dawaj TROPHY! :lol:

A masz ......... :lol: :lol:

PSY

Zgloszone :

CH.WINCROFT BOLD BUTTON - Austria

CH.DON GIO Happy Duet - Czechy

CH.GOMEZ Port Erin - Czechy

KUNTNERSTAFF CHRIS - Austria

CH.ICE-MAN OF CANTERBURY - Austria

CH.CHEERSTAFF PIED PIPER - Austria

i tu stawka następujaca :

1. Zw.Klasy Otwartej

2.CH.CHEERSTAFF PIED PIPER - Austria

3.Zw.MLODZIEŻY

4.KUNTNERSTAFF CHRIS - Austria

SUKI

Zgl.

WINCROFT BROCKLASS - Austria

CH.HEBE z HAMBALEK BUSIN - CZechy

CH.RAPUNZEL OF CANTERBURY - Austria

i stawka

1.Zw.Klasy Otwartej

2.Zw.MLODZIEZY

3.WINCROFT BROCKLASS - Austria

4.CH.RAPUNZEL OF CANTERBURY - Austria

No i to,by bylo na tyle :wink:

tufi ciesze sie na - "odnosnie rozmowy" :) i nie ukrywam,ze zaciekawilo mnie to "posluchanie Jarka" :roll: :D

Jarku - wiem,wiem,ze tak jest serwer mam wykupiony,ale jednak trzeba bylo doplacic i zwiekszyc transfer 8) - juz w najblizszym czasie powinno byc O.K.

Ps.Ucaluj Malą :angel:

AMFI - wiekszosc wystawianych Staffików maja w swoich rodowodach psy te NAJLEPSZE typowo angielskie(prostym jezykiem piszac :wink: ),a i duzo bylo importów z Wysp np.pies z kl.ml.lok.trzecia w rekach Wlocha i powiem Ci szczerze,ze generalnie nie bylo wyraznej różnicy miedzy nim z Wysp a naszymi nawet rodzimymi :)

Korzenie naszych staffików czy np.czeskich przynajmniej z D.Y ,a takze wloskich (bardzo ladne psy) a i Wegrzy ida w dobrym kierunku,siegaja mimo wszystko do W.B , takze ich "jakość " jest ludzaco podobna do psiaków z kraju pochodzenia rasy :D

Ze nie przyjezdzaja tu na JOE MALLEN oni maja nie takie wystawy u siebie np.CRAFT-a , takze tam wojuja ,a moze Austria im jest zadaleka :wink:

Ja znam tez inna,prawdziwa przyczyne (z pierwszej reki - mozna powiedzieć),ale to pozostanie tajemnicą ..... :wink:

Pozdrawiam wszystkich - POLSKA STO LAT !!!!! :drinking: :drinking:

Posted
Ja znam tez inna,prawdziwa przyczyne (z pierwszej reki - mozna powiedzieć),ale to pozostanie tajemnicą .....

Spekulacje mode ON:

Znajac charakter wysparzy mozna wyciagnac analogie z historii futbolu. Otoz na kilku pierwszych edycjach Mistrzostw Swiata nie bylo reprezentacji Anglii, badz co badz ojczyzny dyscypliny. Dlaczego? ?Uwazali, ze skoro wymyslili dyscypline, to automatcznie sa w niej najlepsi. Czy to jest prawa - wystarczy sprawdzic wyniki reprezentacji Anglii na imprezach rangi mistrzowskiej.

Spekulacje mode OFF.

Buzi przekazane, zwlaszcza, ze ona teraz bardzo biedna jest. Pan siedzi do 3cie albo 4tej przy komputerze i pisze, i tak juz od kilku dni, a ona sama spac nie bedzie, wiec kladzie sie kolo krzesla i tak spi. Swiatlo wlaczone, a ona nie pojdzie do lozka/lezyska/gdziekolwiek indziej. Ot psia wiernosc.

Posted

też to znam był czas (w przeszłości, w wilekości i w ciężarze), że jak siedziałam prz komputerze to Lapidło mi na kolanach, ale teraz ciężko jest również w przenośni, bo się chłopina nie mieści, więc pod biurkiem ma zapasowe legowisko i może tulić się dalej

Posted
Dzis chcialem wejsc i oto co mi sie ukazalo : Przykro nam, strona nie działa z powodu przekroczenia limitu transferu.

Strona juz dziala :D i w niedlugim czasie na pewno beda nowe - nowosci :wink:

Ps.Napisalam tu bo nie chcialam zbednego tematu zakladać :-?

WYNIKI Z JOE MALLEN sa tez juz na ausstryjackiej stronce :D

Posted

Może za dwa lata hurtem się skrzykniemy i pojedziemy w liczniejszym gronie na Joe Mallena? Podejrzewam, że wiele osób (ja) w ferworze zajęć i obowiązków przegapiło po prostu tę wystawę. Szkoda, że ten temat pojawił się w ostatniej chwili. Może następnym razem czytając obsadę w poszczególnych klasach częściej będzie pojawiać się słowo Polska a nie tylko Czechy, Węgry..... Tym bardziej, że jak Staff-Ka pisze, nie mamy się czego wstydzić.

A tak na marginesie - moja córka koresponduje z koleżanką z Londynu (via internet). W klasie tej koleżanki jest 26 osób, z czego 12 posiada staffika.