wiktorziolo Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Z tego co ja zauważyłem: -Zwraca dużą uwagę na prezentowanie psa -Lubi dokładnie się przyglądnąć psu w ruchu -No i głowa wyraźna dla płci Pozdrawiam Wiktor Quote
Patka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ha no coś mi się wydawało, że nas oceniał. Był bardzo wyrozumiały (byłam w ciąży nasza pierwsza wystawa) dość dokładnie oglądał psy, ale nie za długo, liczy się u niego ładne i profesjonalne pokazanie psa :razz: dostałą Rudexik ładny opis - w miarę obiektywny :cool3: Quote
Patka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 z dumą i pokorą mogę powiedzieć, że przegraliśmy z Sebastianem od Zośki :razz: który pięknie pokazuje swoje psy więc chyba szukaj ;) Quote
Tefka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Bardzo miły sędzia! (oby takich więcej) z tego co zauważyłam to zwraca uwagę na -głowę -ruch -uzębienie (mojej "szczeniakowej" suce liczył zęby) Quote
pawelg Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ten sedzia zwraca tez uwage na narodowosc, szczegolnie na zagranicznych wystawach. Dzis dal popis w Nitrze. Pozostawie to bez zbednego komentarza... Quote
Banshee. Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ja jak byłam u niego z jrt (to było pół roku temu :lol:), to był bardzo miły, może sędziował wolno, ale dokładnie, dostaliśmy BOBa, a o tym że on już od razu widzi, że wygramy rasę, powiedział przy stoliku. :) Z chęcią pójdę do niego kiedyś jeszcze raz. :D Wie ktoś jakie rasy sędziuje? Quote
Kisses Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Co sędziuje możesz sprawdzić na www ZK ;) Quote
Recommended Posts