Ewusek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 przed chwila dostałam potwierdzenie przyjecia psów na wystawę. Beda 93 buldozki. sobota 08.11, hala 4, ring 29 niestety nie podali godzin :-( Quote
Okamia Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Ewusek']przed chwila dostałam potwierdzenie przyjecia psów na wystawę. Beda 93 buldozki. sobota 08.11, hala 4, ring 29 niestety nie podali godzin :-([/quote] Bulwy były od 10 ;) z okazji tego że ich tak wiele było miały cały ring dla siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ewusek Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 ja dopiero niedawno wrocilam... powiem szczerze, ze jestem zalamana... Pan sedzia nie gustowal w guldozkach łaciatych i mocnej kosci... Podobaly mu sie jedtnie czarne, marengo i plowe delikatnej budowy... Jezeli chodzi o nasze dokonania to: BF Joko'Jo - szczeniaki, wo, lok 3/7 BF Cezar - otwarta, bdb (opis jest rewelacyjny !) mastino - weterani, dosk, lok 1, NW Quote
Okamia Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='asiol']Nikt nie ma zdjęć?? :([/quote] Mam ale chyba z 3 lub 4 bo niestety aparat mi padł :placz::placz::placz: Quote
asiol Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 U nas dosk, bez miejsca (tak niby to 5 :lol:). Sędzia zdecydowanie preferował marengo Quote
Recommended Posts