Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kasiaNDM napisał(a):
Codziennie dostaje mase smsów z DT Romka :)
Wszystko fajnie poza posikiwaniem :shake: U mnie od pt do pon. nie załatwił się nie wiem co jest grane!

A ja myślałam że on jest w DS a nie DT...

a co do posikiwania to musicie się dogadać co oni robią innego niż ty. nie wiem , może to na tle nerwowym, może uległość a może znaczy teren...?musi być jakaś przyczyna.

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojj pewnie ze w DS :) źle napisałam

Brutus (to jego nowe imie) dziś został na 9h sam w domu bez klatki ;) Zero zniszczeń i zero siusiu :multi: Sebek z Anetą są nim zachwyceni ;)

Posted

kasiaNDM napisał(a):

Wszystko fajnie poza posikiwaniem :shake: U mnie od pt do pon. nie załatwił się nie wiem co jest grane!

Stres - nic więcej, ten pies miał za dużo zawirowań w swoim krótkim życiu. mam nadzieję, ze z każdym dniem będzie lepiej:lol:

Posted

Romek dalej czasem posikuje. Seba mówi, że wczoraj spał na plecach i sobie siknął :roll: mają iśc po 16 do weta.
Ciesze się, że Sebek świata poza Romkiem nie widzi i póki co nie chce się go pozbyc za zasikiwanie. Mówi o tym nawet żartobliwie

Posted

ufff :)

pies jak sie kładzie na plecy i posikuje to oznacza ze pokazuje uległosc...ciekawe czy to to czy jednak jakis stan zapalny... a moze gorzej trzyma po kastracji...

no nic...obserwacja przede wszystkim ale Twoje słowa uspokajają, bo najwazniejsze, ze pan zapatrzony w Romka :loveu:

edit: doczytałam ze to było jak spał....cholerka...sniło mu sie czy jak :evil_lol:
Santa np. przez sen machała ogonkiem - pierwszy raz widzialam cos takiego :evil_lol:

Posted

Baaardzo wyrozumiały ;) Napisał mi, że i tak się cieszy, że go ma bo to super mądry psiak :p Mam nadzieję, że Romek nie da za mocno im popalic !!
Szukają już dla niego szkolenia w wwie :multi:

Posted

agaga21 napisał(a):
to jeszcze lepiej!
wyszkolony psiak zawsze sprawia mniej problemów a i więź się większa tworzy podczas ćwiczeń

zgadzam się świetny pomysł, mam nadzieję że tak do końca będzie super, bo niuniek juz długo czekał na swoich ludzi:)

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

[SIZE=2]wybaczcie proszę offa:

BARDZO PROSZĘ O POMOC!

PIĘKNY ASTEK ŻYJE OD MIESIĘCY W "PIWNICY" BEZ WIDOKU SŁOŃCA, BEZ ZAPACHU TRAWY, BEZ KONTAKTU Z LUDŹMI!!!
WEGETUJE W ZIMNYM, BETONOWYM POMIESZCZENIU, GDZIE NAWET NIE MA NAJMNIEJSZEJ SZANSY NA TO, BY KTOŚ GO WYPATRZYŁ:-(

http://www.dogomania.pl/forum/f28/baron-3-letni-piekny-pitbull-zyje-bez-slonca-trawy-ludzi-pomoz-127735/

postanowiłyśmy z ab-agnieszką zabrać go do hoteliku ale same nie damy rady...
proszę o pomoc dla BARONA!!!
proszę o nawet najskromniejsze deklaracje finansowe
(choćby po 5, 10, 15 zł) i bazarki na tego pięknego psiaka, który zgnije bez waszej pomocy w tej piwnicy...:-(
z waszą pomocą damy radę, wyciągniemy go do hotelu i znajdziemy wspaniały dom!

• 2 months later...