Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=3]wybaczcie offa:

BŁAGAMY O SZYBKĄ POMOC, MAMY 3 DNI

BARDZO PROSZĘ POMÓŻ NAM WYCIĄGNĄĆ NAPALMA Z KOSZMARU, GDZIE SŁUŻY DO BARDZO ZŁYCH CELÓW...MAMY DLA NIEGO MIEJSCE W HOTELIKU, BRAKUJE PIENIĘDZY...CHOĆBY 10 ZŁ POMOŻE NAM URATOWAĆ NAPALMA, KTÓRY BYŁ ŚWIETNYM PSEM, WYCHOWANYM Z DZIEĆMI, TOLERUJĄCYM ZWIERZAKI A TERAZ ROBIĄ Z NIEGO ZABÓJCĘ!!!
to jego wątek:

okolice Piły/pręgusek AST Napalm.Poraniony w schronisku, pilnie DT !!Zdjęcia str23

Posted

iiii Romek mieszka w Piasecznie ;)
Zadzwoniłam w piątek do panny z Dąbrowy czy po niego jedzie do DT. Miała jechac... o 16 dzwonie czy jest w drodze ale ona stwierdziła, że jest zmęczona i nie ma czym jechac :p
Więc pojechałam sama po Romka do Bydgoszczy i był u mnie ;)
W poniedziałek przyjechało do niego młode małżeństwo i się w nim zakochali ;) Wczoraj zrobiliśmy im wizytę z Romkiem i wszystko SSUUUPER :multi::multi::multi:
Więc Romek zamieszkał w Piasecznie i wygląda na to, że już na dobre :loveu:

Posted

no i dobrze sie stało :loveu:

baardzo się cieszę, ze ten ciężar spadł Ci z barków i mam nadzieję, ze państwo sie zalogują na dogo i sami będą relacjonować i wklejać foty :p

Posted

Kasia...to wrzuc tą pannę z Dąbrowy może na czarne kwiatki - po cholerę dupę zawracała:angryy:

No to mam nadzieję, ze nowi panstwo poradzą sobie z Romkiem ...ciekawa jestem czy potwierdzą się te negatywne opinie o nim z dt:cool3:

buziaki dla chłopaka!:loveu: