Poker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 czy zmiany nowotworowe nie potwierdziły się? Quote
togaa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 O ile dobrze pamietam co mówiła Irena; Frodo dostał zastrzyk długodziałający..W tą środę dostanie drugą jego dawkę i po 2 tygodniach od jego podania bedzie miał rtg płuc i wtedy ma się wszystko okazac... Ale nie kaszle i nie wykazuje żadnych oznak chorobowych. Jest wesolutki,cieszy się i skacze na widok Irenki. Ma apetyt. Głos ma tylko taki zachrypły jakby zdarty.... Quote
_bubu_ Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 malicja - dziękuję za wpłate dla Froda! juz dotarła :loveu: Quote
togaa Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Miał byc dzisiaj wieczorem z bubu i Ireną u lekarza... Może bubu napisze jak wrocą ? Quote
_bubu_ Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 wiadomości są dobre :) Frodo nie kaszle :loveu: czuje sie bardzo dobrze. Przytył 60 dkg :cool3: i to widać! futerko odrasta, robią się tyci tyci kędziorki :loveu: W samochodzie wpakował sie na tylne siedzenie i siedział tak grzecznie że w ogóle zapomniałam że tam jest. Musiał kiedyś dużo podróżować. Jest pełen energi , mam nadzieje ,że juz wszystko będzie dobrze. Ale pewności jeszcze nie mamy że to nie nowotwór. Dopiero za 2-3 miesiące po kontrolnym RTG sie upewnimy. Ale narazie leczenie idzie w dobrym kierunku . Dostał dziś kolejny zastrzyk ( 70zł) , który będzie działał przez kolejne 2 tygodnie. I miejmy nadzieje ze po tym czasie juz choroba nie wróci. Od jutra zaczynam ogłaszać Frodzika - szukamy domku najlepszego z najlepszych. Quote
peate Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 to ja się chyba pospieszyłam, bo po poście Oktawi umieściłam dzisiaj Frodzika na wątku pudli :oops: Quote
_bubu_ Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 peate napisał(a):to ja się chyba pospieszyłam, bo po poście Oktawi umieściłam dzisiaj Frodzika na wątku pudli :oops: i bardzo dobrze :) Quote
_bubu_ Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Denisek napisał(a):Mam nadzieję,ze moja wpłata też dotarła z Białegostoku?Jak się miewa Frodzik? Przytulam cieplutko,drapię za uszkiem malutkiego:lol: piesia. Denisek - Twoja wpłata oczywiście dotarła :loveu::loveu: serdecznie dziękuję :loveu: Quote
togaa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Szukanie domku dla Frodo to wielkie wyzwanie...! Nie wiem ,kto mógłby sprostać wymaganiom Ireny? Jedno jest pewne....jeśli już,to będzie to domek idealny! Quote
Kamila_s Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Witam sie z Frodo na dzien dobry!!!:loveu: Quote
Poker Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 podajcie proszę na pw konto,na które wpłacę 100 zł w imieniu pani Bożeny,która adoptowała ode mnie Bellę do Niemiec. Quote
_bubu_ Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Poker napisał(a):podajcie proszę na pw konto,na które wpłacę 100 zł w imieniu pani Bożeny,która adoptowała ode mnie Bellę do Niemiec. :multi: juz wysyłam PW , bardzo dziękujemy!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
_bubu_ Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 dziękujemy :loveu: Pierwszy rachunek do zapłacenia za Frodo , za pazdziernik to 217zł. kolejny bedzie podliczony końcem listopada. Quote
togaa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Dzisiaj Frodo miał spotkanie pierwszego stopnia ze sznaucerem Irenki i mimo że sznaucer 4 x większy od niego,Frodo go pogonił...! Ma charakterek,pudliszon!! Quote
peate Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 no to teraz został mu juz tylko mały słodki jamniczek :evil_lol: Quote
togaa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Dzisiaj zastałam Frodo w ogrodzie.. Jejku..jak on kocha Irenę ! Jak się wdzięczy do niej i jaki łasy na pieszczoty... Chociaż w stosunku do mnie zachowywał rezerwę. To typowy pies jednego pana! Zdaniem Ireny,ktora dawno temu też miała pudla,Frodo to 100% rasowy pudelek. Z jaką gracja on sie porusza,jaka ma piekną sylwetkę/mimo chudości/. To bardzo urodziwy piesek ! Nie mam pomysłu jak mu znależć domek? Quote
_bubu_ Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 do pierwszego postu dodałam wszystkie wpłaty dla frodo. razem 220zł :loveu: Dzięki temu rachunek za pazdziernik jest zapłacony. Nadal prosimy o wsparcie, kolejny rachunek rośnie. Trzeba też kupić karmę dla Frodzika. Quote
Recommended Posts