togaa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 No proszę....! Zagądają tu te same bratnie dusze o wielkich sercach!!!!! Quote
togaa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 I nikt więcej...???:-( Wielka prośba o pomoc w utrzymaniu i leczeniu szkielecika Frodo....!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Proszę, nie zapominajcie o Frodo! Quote
klaudia77 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 To ja poproszę o nr konta żeby przelać coś na Frodzia ;) Quote
Denisek Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Prosze o nr konta,nie wiel moge ale zaiarnko do ............Frodo taki podobny do mego,zupełnie jak bliżniak:) Quote
_bubu_ Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 serdecznie Wam dziekuję za wsparcie dla Frodo ! malicja - już szukam tego SWIFta.. Wsparcie teraz jeszcze bardziej potrzebne bo wczoraj wywiozłam ze schronu 2 kolejne chore psy :placz: jednego ktoś przywalił głazem :placz: założe im wątki.. Quote
togaa Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Denisek napisał(a):Prosze o nr konta,nie wiel moge ale zaiarnko do ............Frodo taki podobny do mego,zupełnie jak bliżniak:) No właśnie...a losy takie inne...:-( Dociekamy z Ireną,co mogło go w życiu spotkać, ze tak panicznie boi sie ludzi....?? Z Ireny już oczu nie spuszcza, ale do nieznanych osób ma wielką rezerwe. Chciałam go pogłaskac,ale nie chciał.... Boi sie dotyku obcych osób.. Co mu ludzie kiedyś zrobili...??? Quote
_bubu_ Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 dostałam 3 wpłaty dla Frodo , w sumie 70zł . Bardzo dziękuję ! :loveu: i podnosze Frodzika! Quote
malicja Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 "plynie" do Was jeszcze ok. 60 zl. dla Frodzia :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Bardzo, ale to bardzo dziękujemy w imieniu Froda! Quote
togaa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Frodo miał dzisiaj w ogrodzie przypadkowe,niezamierzone spotkanie ze sznaucerem Irenki... I...zachowal się bojowo! Udawał że się nie boi...! Na szczęscie sznaucer,to taka wielka psia niezguła o dobrym sercu. Raczej mógłby zrobić krzywde swoją masą,bo Frodo to taki przecinek- nie pies.. Tak wiec kolejny domownik "przywitał" się z Frodo... Pozostał jeszcze do "zapoznania" wredny mix jamniora....Bilbo! Oj,z tym gadem Frodo może mieć ciężko.... Trzeba poczekać,aż Frodo nabierze ciałka... Quote
_bubu_ Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 malicja napisał(a):"plynie" do Was jeszcze ok. 60 zl. dla Frodzia :lol: dziekujemy !! :loveu: Quote
_bubu_ Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Kamila_s napisał(a):bubu,a wplata ode mnie dotarla???;) tak oczywiscie :loveu: serdecznie dziękuję :loveu: Quote
peate Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 togaa napisał(a):Frodo miał dzisiaj w ogrodzie przypadkowe,niezamierzone spotkanie ze sznaucerem Irenki... I...zachowal się bojowo! Udawał że się nie boi...! Na szczęscie sznaucer,to taka wielka psia niezguła o dobrym sercu. Raczej mógłby zrobić krzywde swoją masą,bo Frodo to taki przecinek- nie pies.. Tak wiec kolejny domownik "przywitał" się z Frodo... Pozostał jeszcze do "zapoznania" wredny mix jamniora....Bilbo! Oj,z tym gadem Frodo może mieć ciężko.... Trzeba poczekać,aż Frodo nabierze ciałka... i jak tam miewa się nasz "przecinek" ;) dalej kaszle? :-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Proszę, nie zapominajcie o Frodo! On potrzebuje naszej pomocy! Quote
togaa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Frodo jest w coraz lepszej formie.... Musiał mieć kiedys dom,bo bardzo jest skory do zabawy... Wie co to podawanie łapy,zabawa piłeczką.... Irena uratowała mu życie,bo chłodów ten psi szkielecik w schronie by nie przezył... Tak nieśmiało proszę o bazarek....! Nie można zostawić Ireny z 9-tką ogoniastych bez pomocy.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Kto pomoże? Jeden bazarek może tak wiele pomoć Frodowi w dążeniu do wspaniałego życia! Quote
Denisek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Mam nadzieję,ze moja wpłata też dotarła z Białegostoku?Jak się miewa Frodzik? Przytulam cieplutko,drapię za uszkiem malutkiego:lol: piesia. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Postaram się coś znaleźć na bazarek, tymczasem zapraszam również na nowy rzut http://www.dogomania.pl/forum/f99/super-zaslonu-andrea-okazja-na-zywiec-123933/#post11166243, na dług w lecznicy oraz Hektora. Quote
togaa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Myślę że pomaleńku trzeba będzie myśleć o domku stałym dla Frodzia. Narazie Irena pewnie i tak by go nikomu nie dała i trzeba poczekać aż Frodzio nabierze sił i zmężnieje ... To młody piesek...Wiele życia przed nim... Dla niego idealny byłby dom,gdzie byłby rozpieszczanym jedynakiem..! Quote
Recommended Posts