marysia55 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 jesli los skazał go na zaliczenie schronu to uroda nic nie pomoże!!! Ale wszyscy tu wierzymy że Frodo znajdzie ten jeden, jedyny dom tylko dla siebie :loveu::loveu::loveu: Quote
Poker Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Jaka śliczna z nich para :loveu:,a nie mogą razem zostać? :evil_lol: Quote
togaa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Gdyby mogły, to by zostały.... Oprocz pary pudliszonów w domku jest dużo innych psów i kotów a ręce do tego zwierzyńca dwie i finanse bardzo ograniczone.... Quote
justyna22 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Przejrzałam wszystkie posty o Frodo śliczny pudelek , metamorfoza niesamowita , historia jeszcze bardziej , aż dziw że na nowo zaufał człowiekowi . Życzę mu dużo szczęścia , i nowego kochającego właściciela . Proszę podać mi numer konta , na które mogłabym przesłać troszkę pieniążków . Na pewno się przydadzą , wiele nie mogę dać ale zawsze coś . Quote
_bubu_ Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 bardzo dziękuję w imieniu Frodzika :loveu: Quote
wanda szostek Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Przejrzałam pierwszy post i nie widzę żadnych ogłoszeń pieska Quote
iremos Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Co z domkiem dla Frodo? Czemu są takie klopoty? Oby przejściowe? Czy Frodo może zostawać sam w mieszkaniu? Quote
Bożka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Taki piękny i jeszcze nie ma swojego domku:placz: Quote
Hotel KADIF Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Czy Frodo jest na Metamorfozach??!! Odmieniony jest niesamowicie!:crazyeye: Jest przeeepięęękny i z tą białą "laską" bardzo do siebie pasują!!!!!!! :loveu:;) Quote
justyna22 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Proszę wytłumaczcie mi jak i gdzie robi się te bazarki to może bym znalazła jakieś rzeczy które mogłabym tam wystawić na rzecz psiaków z Żywieckiego Schroniska. Quote
maarit Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Frodo ale przystojniak z ciebie się zrobił:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Froda chyba jeszcze na Metamorfozach nie było. Gdy zaglądnie tu _bubu_, na pewno odpowie na wszystkie pytania :) Quote
_bubu_ Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 wanda szostek napisał(a):Przejrzałam pierwszy post i nie widzę żadnych ogłoszeń pieska ja wystawiam na allegro i alegratce. dawalam tez na blog krakowski. ale ktos jeszcze robił inne ogłoszenia. oczywiscie im wiecej tym lepiej. mozna kopiowac allegro: Frodo - mały Pudelek wyłowiony z rzeki .. (517896685) - Aukcje internetowe Allegro Quote
_bubu_ Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 iremos napisał(a):Co z domkiem dla Frodo? Czemu są takie klopoty? Oby przejściowe? Czy Frodo może zostawać sam w mieszkaniu? Moze spokojnie zostawac sam. Zainteresowani rezygnowali poniewaz Frodo ma charakterek i ze wzgledu na to co przeszedł nie ufa obcym. jak ktos obcy wyciagnie do nie go reke to moze ugryzc. Potrzebuje cierpliwych właścicieli z odpowiednim podejsciem. jak juz zaufa to jest cudowny :loveu: Niestety ludzie wola zwykle idealne pieski.. Quote
_bubu_ Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 justyna22 napisał(a):Proszę wytłumaczcie mi jak i gdzie robi się te bazarki to może bym znalazła jakieś rzeczy które mogłabym tam wystawić na rzecz psiaków z Żywieckiego Schroniska. super :) tu jest dział bazarków , warto przeczytać regulamin : Bazarek - Dogomania Forum a tu przykładowy bazarek na Żywiec: http://www.dogomania.pl/forum/f99/kalendarze-a3-2009r-bezdomna-codziennosc-kup-teraz-do-31-01-na-zywiec-126475/ Quote
peate Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Frodziku biegnij w górę pokazać się wszystkim .. Quote
justyna22 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 WŁAŚNIE WYSŁAŁAM PARĘ GROSIKÓW DLA FRODZIA MAM NADZIEJĘ ŻE DOJDĄ BEZ PROBLEMU. PROSZĘ MNIE POINFORMOWAĆ CZY DOSZŁY . ŻYCZĘ POWODZENIA URWISOWI. I GŁOWA DO GÓRY NA PEWNO BĘDZIE DOBRZE I ZNAJDZIE WŁAŚCICIELA . :loveu: Quote
togaa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ale domek na cito jest potrzebny....!!!!!!! Bo teraz, to Frodo taki niczyj....!? Szkoda wielka,, bo to naprawdę fajny pies !!!! Quote
_bubu_ Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 jakoś zgłaszają się same domki z dziecmi.. A to raczej nie dla Frodo.. Quote
marysia55 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 no to trzeba poczekać na inny domek, ale najważniejsze w tym wszystkim że w ogóle sie zgłaszają :cool3::cool3: Quote
justyna22 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Może , żeby sytuacja była jasna to napisz konkretnie jakiego właściciela potrzebuje Frodo , że nie jest to pies dla domu z dzieckiem , ponieważ jest to pies po przejściach i potrzebuje kogoś kto poświęci mu dużo , uwagi , zrozumienia , i powoli pomoże mu przełamać jego strach i nieufność. Bo inaczej to będą się zgłaszali ludzie do których on nie pasuje , i w ten sposób powstają nie potrzebne nadzieje. Quote
marysia55 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 justyna22 napisał(a):Może , żeby sytuacja była jasna to napisz konkretnie jakiego właściciela potrzebuje Frodo , że nie jest to pies dla domu z dzieckiem , ponieważ jest to pies po przejściach i potrzebuje kogoś kto poświęci mu dużo , uwagi , zrozumienia , i powoli pomoże mu przełamać jego strach i nieufność. Bo inaczej to będą się zgłaszali ludzie do których on nie pasuje , i w ten sposób powstają nie potrzebne nadzieje. justyna22 ja nie jestem "właścicielem" wątku więc za duzo na ten temat nie moge sie wypowiadać. Jestem tutaj często ponieważ ten psiak bardzo mnie ujął, mam dokładnie takiego samego w domu i wiem jakie to cudowne i oddane psy dlatego jestem jego fanem i baaaardzo chciałabym aby znalazł dom :p:p:p Quote
Fasolka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Dziewczyny, a może wyrzucić z tytułu watku słowo 'chory' wszak na szczęście Frodzik jest już zdrowy ;) Justyna ma rację, dobrze byłoby napisać w pierwszym poście coś co pewnie już przy szukaniu domków funkcjonuje czyli do jakiego domu na pewno może iść a do jakiego zupełnie nie. I wiecie co, nie ma co demonizować, moja wypieszczona jednynaczka, od szczeniaczka w domu, też jest nieufna wobec obcych i bardzo się boi dzieci co oznacza, że rękę wyciagnietą w jej kierunku może capnąć, weterynarza capnie napewno. A nigdy, nic złego jej od ludzi nie spotkało ;) Do domowników i innych zaprzyjaźnionych to jest pieszczoszka i przylepka. Dość łatwo też się przełamuje i wtedy nie ma sprawy - najlepsza komitywa :loveu: W przypadku Frodzia, wygląda, że też tak moze być ;) Quote
_bubu_ Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 doszedł dzisiaj przelew od Justyny dla Frodo - bardzo dziękuję :loveu: zmienie pierwszy post jak znajde chwilke. Dzisiaj dzwoniła Pani z Lublina, ma się zastanowić. Tak wstępnie czy moze znacie kogoś z Lublina na wizyte przedadopcyjną? Quote
Recommended Posts