Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby mogły, to by zostały....

Oprocz pary pudliszonów w domku jest dużo innych psów i kotów a ręce do tego zwierzyńca dwie i finanse bardzo ograniczone....

Posted

Przejrzałam wszystkie posty o Frodo śliczny pudelek , metamorfoza niesamowita , historia jeszcze bardziej , aż dziw że na nowo zaufał człowiekowi . Życzę mu dużo szczęścia , i nowego kochającego właściciela . Proszę podać mi numer konta , na które mogłabym przesłać troszkę pieniążków . Na pewno się przydadzą , wiele nie mogę dać ale zawsze coś .

Posted

iremos napisał(a):
Co z domkiem dla Frodo? Czemu są takie klopoty? Oby przejściowe? Czy Frodo może zostawać sam w mieszkaniu?

Moze spokojnie zostawac sam. Zainteresowani rezygnowali poniewaz Frodo ma charakterek i ze wzgledu na to co przeszedł nie ufa obcym. jak ktos obcy wyciagnie do nie go reke to moze ugryzc. Potrzebuje cierpliwych właścicieli z odpowiednim podejsciem. jak juz zaufa to jest cudowny :loveu: Niestety ludzie wola zwykle idealne pieski..

Posted

justyna22 napisał(a):
Proszę wytłumaczcie mi jak i gdzie robi się te bazarki to może bym znalazła jakieś rzeczy które mogłabym tam wystawić na rzecz psiaków z Żywieckiego Schroniska.

super :) tu jest dział bazarków , warto przeczytać regulamin :
Bazarek - Dogomania Forum
a tu przykładowy bazarek na Żywiec:

http://www.dogomania.pl/forum/f99/kalendarze-a3-2009r-bezdomna-codziennosc-kup-teraz-do-31-01-na-zywiec-126475/

Posted

WŁAŚNIE WYSŁAŁAM PARĘ GROSIKÓW DLA FRODZIA MAM NADZIEJĘ ŻE DOJDĄ BEZ PROBLEMU. PROSZĘ MNIE POINFORMOWAĆ CZY DOSZŁY . ŻYCZĘ POWODZENIA URWISOWI. I GŁOWA DO GÓRY NA PEWNO BĘDZIE DOBRZE I ZNAJDZIE WŁAŚCICIELA . :loveu:

Posted

Ale domek na cito jest potrzebny....!!!!!!!

Bo teraz, to Frodo taki niczyj....!?
Szkoda wielka,, bo to naprawdę fajny pies !!!!

Posted

Może , żeby sytuacja była jasna to napisz konkretnie jakiego właściciela potrzebuje Frodo , że nie jest to pies dla domu z dzieckiem , ponieważ jest to pies po przejściach i potrzebuje kogoś kto poświęci mu dużo , uwagi , zrozumienia , i powoli pomoże mu przełamać jego strach i nieufność. Bo inaczej to będą się zgłaszali ludzie do których on nie pasuje , i w ten sposób powstają nie potrzebne nadzieje.

Posted

justyna22 napisał(a):
Może , żeby sytuacja była jasna to napisz konkretnie jakiego właściciela potrzebuje Frodo , że nie jest to pies dla domu z dzieckiem , ponieważ jest to pies po przejściach i potrzebuje kogoś kto poświęci mu dużo , uwagi , zrozumienia , i powoli pomoże mu przełamać jego strach i nieufność. Bo inaczej to będą się zgłaszali ludzie do których on nie pasuje , i w ten sposób powstają nie potrzebne nadzieje.

justyna22 ja nie jestem "właścicielem" wątku więc za duzo na ten temat nie moge sie wypowiadać. Jestem tutaj często ponieważ ten psiak bardzo mnie ujął, mam dokładnie takiego samego w domu i wiem jakie to cudowne i oddane psy dlatego jestem jego fanem i baaaardzo chciałabym aby znalazł dom :p:p:p

Posted

Dziewczyny, a może wyrzucić z tytułu watku słowo 'chory' wszak na szczęście Frodzik jest już zdrowy ;)
Justyna ma rację, dobrze byłoby napisać w pierwszym poście coś co pewnie już przy szukaniu domków funkcjonuje czyli do jakiego domu na pewno może iść a do jakiego zupełnie nie.
I wiecie co, nie ma co demonizować, moja wypieszczona jednynaczka, od szczeniaczka w domu, też jest nieufna wobec obcych i bardzo się boi dzieci co oznacza, że rękę wyciagnietą w jej kierunku może capnąć, weterynarza capnie napewno. A nigdy, nic złego jej od ludzi nie spotkało ;) Do domowników i innych zaprzyjaźnionych to jest pieszczoszka i przylepka. Dość łatwo też się przełamuje i wtedy nie ma sprawy - najlepsza komitywa :loveu: W przypadku Frodzia, wygląda, że też tak moze być ;)

Posted

doszedł dzisiaj przelew od Justyny dla Frodo - bardzo dziękuję :loveu:
zmienie pierwszy post jak znajde chwilke. Dzisiaj dzwoniła Pani z Lublina, ma się zastanowić. Tak wstępnie czy moze znacie kogoś z Lublina na wizyte przedadopcyjną?