Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
justyna22 ja nie jestem "właścicielem" wątku więc za dużo na ten temat nie mogę się wypowiadać. Jestem tutaj często ponieważ ten psiak bardzo mnie ujął, mam dokładnie takiego samego w domu i wiem jakie to cudowne i oddane psy dlatego jestem jego fanem i baaaardzo chciałabym aby znalazł dom :p:p:p

Marysia ja tego nie pisałam do ciebie , tylko właśnie do właścicielki ale może w nieodpowiednim miejscu to wstawiłam . Działam tu od nie dawna także nie gniewaj się;) Ja również bym chciała żeby znalazł dom , tak jak wiele innych psów , sama zajmuję się adopcją . I mamy tu u siebie już dwie małe suczki które są w DT i szukają domku i psiaka wilczka i jego kumpla , biedaki koczują pod blokami . Także sory jak cię uraziłam , i pozdrawiam ;)

Posted

justyna22 napisał(a):
Marysia ja tego nie pisałam do ciebie , tylko właśnie do właścicielki ale może w nieodpowiednim miejscu to wstawiłam . Działam tu od nie dawna także nie gniewaj się;) Ja również bym chciała żeby znalazł dom , tak jak wiele innych psów , sama zajmuję się adopcją . I mamy tu u siebie już dwie małe suczki które są w DT i szukają domku i psiaka wilczka i jego kumpla , biedaki koczują pod blokami . Także sory jak cię uraziłam , i pozdrawiam ;)

justyna , ja nie z tych co sie obrażają. Pewnie też z pospiechu źle odczytałam Twoją myśl. Dobrze że jesteś i chce ci sie pomagać :p:p:p
A przy okazji Frodzik znowu idziemy sie pokazać :painting:

Posted

Chce ,chce to mój obowiązek , kto im pomoże jak nie my ludzie . Ale są dni , że już tracę siły , jednemu pomogę to zaraz następnego wyrzucą ci okropni ludzie . Ale ja się nie poddam , żeby nie wiem jak mnie to dobijało. POZDRAWIAM WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW . CIESZE SIĘ ŻE JESTEŚCIE I CHCECIE POMAGAĆ , BO NAPRAWDĘ MYŚLAŁAM ŻE NIKOGO TO NIE OBCHODZI .

Posted

justyna22 napisał(a):
Chce ,chce to mój obowiązek , kto im pomoże jak nie my ludzie . Ale są dni , że już tracę siły , jednemu pomogę to zaraz następnego wyrzucą ci okropni ludzie . Ale ja się nie poddam , żeby nie wiem jak mnie to dobijało. POZDRAWIAM WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW . CIESZE SIĘ ŻE JESTEŚCIE I CHCECIE POMAGAĆ , BO NAPRAWDĘ MYŚLAŁAM ŻE NIKOGO TO NIE OBCHODZI .

i takie teksty lubie czytać najbardziej :loveu::loveu: żeby jeszcze tylko Frodek zapał sie na domek to byłabym najszczęśliwsza na świecie :lol::lol::lol:

Posted

Ja myślę , że się załapie to tylko kwestia czasu . To piękny pies . Ja mocno trzymam kciuki i wiem że mu się uda . Trzeba też pomóc reszcie piesków z Żywieckiego Schroniska . Ja oglądałam zdjęcia i są tam naprawdę śliczne pieski . Na dniach postaram się zrobić bazarek , dla psiaków znajdę jakieś rzeczy do sprzedania . Tylko muszę dobrze poczytać jak to się robi . Kurcze tak wiele trzeba pomóc , i zrobić , urwanie głowy. DO DZIEŁA DOGOMANIACY CZEKA NA NAS MNÓSTWO BIEDNYCH PSIAKÓW.

Posted

Tylko weźcie mi wytłumaczcie jedną rzecz. JA jak wystawie już przedmioty i np. jakaś osoba zechce kupić dany przedmiot przez kup teraz albo przez licytowanie się to gdzie ona to zgłasza mi na prywatną wiadomość .
I jeszcze jedno gdzie ja podaje cenę tych przedmiotów od razu jak pisze post i daje zdjęcie tego przedmiotu.

Posted

Tylko weźcie mi wytłumaczcie jedną rzecz. JA jak wystawie już przedmioty i np. jakaś osoba zechce kupić dany przedmiot przez kup teraz albo przez licytowanie się to gdzie ona to zgłasza mi na prywatną wiadomość ?.
I jeszcze jedno gdzie ja podaje cenę tych przedmiotów od razu jak pisze post i daje zdjęcie tego przedmiotu.

Posted

marysia55 napisał(a):
bardzo fajne zdjęcia wybrałaś... może dzieki temu wpadnie komus w oko.
Z jakiego programu korzystasz do wklejania zdjęć... zdrać tajemnicę ;);)

Ze zdjęciami miałam najwiekszy problem, bo można było wybrać tylko 3, a Frodo ma tyle pięknych fotografii :oops:

Na tej stronie, przy dodawaniu zdjęć, trzeba było załadować zdjęcia od razu z komputera :)