pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Z Lublina na mapie pomocy dogo do wizytacji domów deklarowały się: - Niki-lidka - Tiger - anielica - ma.s - Masza4 - LadySwallow - evl Quote
marysia55 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Frodo , rusz tyłek idziemy na pierwszą stronę :painting: Quote
justyna22 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 marysia55 napisał(a):justyna22 ja nie jestem "właścicielem" wątku więc za dużo na ten temat nie mogę się wypowiadać. Jestem tutaj często ponieważ ten psiak bardzo mnie ujął, mam dokładnie takiego samego w domu i wiem jakie to cudowne i oddane psy dlatego jestem jego fanem i baaaardzo chciałabym aby znalazł dom :p:p:p Marysia ja tego nie pisałam do ciebie , tylko właśnie do właścicielki ale może w nieodpowiednim miejscu to wstawiłam . Działam tu od nie dawna także nie gniewaj się;) Ja również bym chciała żeby znalazł dom , tak jak wiele innych psów , sama zajmuję się adopcją . I mamy tu u siebie już dwie małe suczki które są w DT i szukają domku i psiaka wilczka i jego kumpla , biedaki koczują pod blokami . Także sory jak cię uraziłam , i pozdrawiam ;) Quote
marysia55 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 justyna22 napisał(a):Marysia ja tego nie pisałam do ciebie , tylko właśnie do właścicielki ale może w nieodpowiednim miejscu to wstawiłam . Działam tu od nie dawna także nie gniewaj się;) Ja również bym chciała żeby znalazł dom , tak jak wiele innych psów , sama zajmuję się adopcją . I mamy tu u siebie już dwie małe suczki które są w DT i szukają domku i psiaka wilczka i jego kumpla , biedaki koczują pod blokami . Także sory jak cię uraziłam , i pozdrawiam ;) justyna , ja nie z tych co sie obrażają. Pewnie też z pospiechu źle odczytałam Twoją myśl. Dobrze że jesteś i chce ci sie pomagać :p:p:p A przy okazji Frodzik znowu idziemy sie pokazać :painting: Quote
justyna22 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Chce ,chce to mój obowiązek , kto im pomoże jak nie my ludzie . Ale są dni , że już tracę siły , jednemu pomogę to zaraz następnego wyrzucą ci okropni ludzie . Ale ja się nie poddam , żeby nie wiem jak mnie to dobijało. POZDRAWIAM WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW . CIESZE SIĘ ŻE JESTEŚCIE I CHCECIE POMAGAĆ , BO NAPRAWDĘ MYŚLAŁAM ŻE NIKOGO TO NIE OBCHODZI . Quote
marysia55 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 justyna22 napisał(a):Chce ,chce to mój obowiązek , kto im pomoże jak nie my ludzie . Ale są dni , że już tracę siły , jednemu pomogę to zaraz następnego wyrzucą ci okropni ludzie . Ale ja się nie poddam , żeby nie wiem jak mnie to dobijało. POZDRAWIAM WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW . CIESZE SIĘ ŻE JESTEŚCIE I CHCECIE POMAGAĆ , BO NAPRAWDĘ MYŚLAŁAM ŻE NIKOGO TO NIE OBCHODZI . i takie teksty lubie czytać najbardziej :loveu::loveu: żeby jeszcze tylko Frodek zapał sie na domek to byłabym najszczęśliwsza na świecie :lol::lol::lol: Quote
justyna22 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ja myślę , że się załapie to tylko kwestia czasu . To piękny pies . Ja mocno trzymam kciuki i wiem że mu się uda . Trzeba też pomóc reszcie piesków z Żywieckiego Schroniska . Ja oglądałam zdjęcia i są tam naprawdę śliczne pieski . Na dniach postaram się zrobić bazarek , dla psiaków znajdę jakieś rzeczy do sprzedania . Tylko muszę dobrze poczytać jak to się robi . Kurcze tak wiele trzeba pomóc , i zrobić , urwanie głowy. DO DZIEŁA DOGOMANIACY CZEKA NA NAS MNÓSTWO BIEDNYCH PSIAKÓW. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Justyno, bardzo dziękujemy za Twoją pomoc :loveu: Quote
justyna22 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Tylko weźcie mi wytłumaczcie jedną rzecz. JA jak wystawie już przedmioty i np. jakaś osoba zechce kupić dany przedmiot przez kup teraz albo przez licytowanie się to gdzie ona to zgłasza mi na prywatną wiadomość . I jeszcze jedno gdzie ja podaje cenę tych przedmiotów od razu jak pisze post i daje zdjęcie tego przedmiotu. Quote
justyna22 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Tylko weźcie mi wytłumaczcie jedną rzecz. JA jak wystawie już przedmioty i np. jakaś osoba zechce kupić dany przedmiot przez kup teraz albo przez licytowanie się to gdzie ona to zgłasza mi na prywatną wiadomość ?. I jeszcze jedno gdzie ja podaje cenę tych przedmiotów od razu jak pisze post i daje zdjęcie tego przedmiotu. Quote
marysia55 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 justyna22 prześlę ci na pw link takiego przykładowego bazarku to sobie pooglądasz i sie na pewno zorientujesz w czym rzecz :p:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Oferty pisze się na wątku takiego bazarku :) Ogłosiłam Frodo na nowej stronie z adopcjami dla zwierząt: Adopcje Psów ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko Quote
marysia55 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Oferty pisze się na wątku takiego bazarku :) Ogłosiłam Frodo na nowej stronie z adopcjami dla zwierząt: Adopcje Psów ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko bardzo fajne zdjęcia wybrałaś... może dzieki temu wpadnie komus w oko. Z jakiego programu korzystasz do wklejania zdjęć... zdrać tajemnicę ;);) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 marysia55 napisał(a):bardzo fajne zdjęcia wybrałaś... może dzieki temu wpadnie komus w oko. Z jakiego programu korzystasz do wklejania zdjęć... zdrać tajemnicę ;);) Ze zdjęciami miałam najwiekszy problem, bo można było wybrać tylko 3, a Frodo ma tyle pięknych fotografii :oops: Na tej stronie, przy dodawaniu zdjęć, trzeba było załadować zdjęcia od razu z komputera :) Quote
maarit Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Frodo do góry piesku,tyle cioteczek o ciebie dba i szuka ci domku. Szczęściarzu Ty!!!:lol: Quote
marysia55 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [SIZE="3"]Frodek troche dzisiaj zimno, ale my sie zimna nie boimy i biegniemy na 1 stronę :razz::razz::razz: Quote
marysia55 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 no to jeszcze jedna dzisiaj rozgrzewka przed spaniem :evil_lol::evil_lol: Quote
BUDRYSEK Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/dvd-na-zywieckie-pieseczki-do-21-01-a-129278/#post11604970 Quote
marysia55 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [SIZE="4"]Frodek przypomina się wszystkim którzy kochają wspaniałe pudelki :lol::lol::lol: Quote
_bubu_ Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Frodo nocuje dzisiaj w nowym domku :) Trzymajcie kciuki aby wszystko było dobrze :razz: Quote
peate Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 o! świetnie :multi: trzymam kciuki z całych sił, żeby wszystko było dobrze :thumbs: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Nowina jak grom z jasnego nieba! Kciukamy z całych sił!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Mija Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ja też trzymam kciuki ! Oby się powiodło,i pokochali się od pierwszego spojrzenia !!!:cool2::thumbs: Quote
Recommended Posts