togaa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Miałas racje, miałas..... Ciągle mnie to męczy dlaczego stracił dom? Zgubił się ? Znaleziony został w strasznym stanie, ale.......był już wykastrowany, pieknie bawi sie piłeczką, wie co to fryzjer... Szkoda że nie opowie nam swojej historii..??? Quote
iremos Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 _bubu_ napisał(a):no to czekamy na plakaciki :p Bubu, opróznij skrzynke, bo nie mozna ci przeslac wiadomości Quote
_bubu_ Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 zdjecia z nowa fryzurką naprawde pomagają , dzisiaj dzwonily 3 osoby. oby tak dalej. Quote
peate Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 :kciuki: :kciuki: :kciuki: za najlepszy domek! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 To czekamy na ten jeden, jedyny telefon! Quote
marysia55 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='_bubu_']zdjecia z nowa fryzurką naprawde pomagają , dzisiaj dzwonily 3 osoby. oby tak dalej. oby z tych telefonów wyszedł domek dla Frodka :razz::razz:... fryzurka naprawdę zajefajna :lol::lol: ...zreszta jak zawsze u pudelków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ta osoba, która weźmie Frodzika nawet jeszcze nie wie jaki los szczęścia wygrała na loterii życia :p:p:p pudelki to są takie debeściaki, że trudno opisać :grins::grins::grins:..... wiem co mówię :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Quote
_bubu_ Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Frodzio czeka na najlepszy domek. Quote
togaa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Nie spadaj pudliszonie..!!! Wypadałoby Swieta spędzić już we własnym domu !!!!!!! Quote
Kaj(t)ek Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Aj, Frodo wygląda fantastycznie! :loveu: Może jeden z tych telefonów, to będzie TEN telefon? Wiadomo już coś? Quote
_bubu_ Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 w poniedziałek wizyta przedadopcyjna w kędzierzynie. a już następni chetni pytają. Ale łatwo nie będzie , Frodo jest wyjątkowy i domek też taki musi być :) Quote
marysia55 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='_bubu_']w poniedziałek wizyta przedadopcyjna w kędzierzynie. a już następni chetni pytają. Ale łatwo nie będzie , Frodo jest wyjątkowy i domek też taki musi być :) 'o matko na niebie' to byłby dla mnie najlepszy prezent na święta pod choinke :lol::lol::lol:.... innego nie chę :shake::shake::shake: Quote
zuzlikowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Powodzenia!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Zapraszam na bazarek z kalendarzami A3 na 2009r. - bohaterami mieszkańcy schroniska w Żywcu, m.in. Frodo!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/kalendarze-a3-2009r-schroniskowe-historie-bezdomna-codziennosc-na-zywiec-126475/ Quote
marysia55 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Frodek ja dalej czekam na ostateczną dobrą wiadomość :thumbs: . Jestem pewna , że to już niedługo :lol::lol::lol: Quote
marysia55 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Frodziu dzisiaj Mikołaj spełnia marzenia.... może spełni tez i twoje życzenie to takie samo zyczenie jak moje." chcemy ciepłego domku" :p:p:p Quote
togaa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Obawiam sie o los Froda.... To nie jest brat-łata. To pies z charakterem...! Do nieznanych sobie osób podchodzi z wielką rezerwą, warknąć też potrafi... Trzeba sobie zapracować na jego zaufanie i miłość.... Irenie sie to udało ! Quote
marysia55 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Frodek na wszelki wypadek pokazuj sie dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ktos tu zaczyna 'krakać' :mad::mad::mad: Quote
Klaudus__ Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 A ja trzymam kciuki za domeczek :kciuki: i ogłoszenia i tak rozwieszam :eviltong: Quote
Recommended Posts