Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przywalona nauką i obowiązkami :) Jej psiur jeszcze przeciął sobie bardzo niefajnie łapę, więc musieli jeździć z nim po weterynarzach...

Ale widzę się z nią niebawem to przyduszę ją do tych plakatów... ;)

Frodzikowi trzeba pomóc!

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To pies marzenie...!!!!
On tak potrafi okazać uczucie jak mało który..
To pies z tych,co by za ukochana pańcią czy panem w ogień skoczył...

Wjątkowy...

Posted

togaa napisał(a):
To pies marzenie...!!!!
On tak potrafi okazać uczucie jak mało który..
To pies z tych,co by za ukochana pańcią czy panem w ogień skoczył...

Wjątkowy...

to są cechy prawie wszystkich pudli:loveu::loveu::loveu:
mam takiego samego więc wiem co mówię:p:p:p

Posted

ludziska uwierzcie mi, mam swojego pudliszona już od 11 lat:loveu::loveu:
to sa najwspanialsze psy pod słoncem. Kochane,mądre,inteligentne, bezproblemowe i oddające całe swoje psie serduszko swojemu panu lub pani. Nie zamieniłam bym go na żadnego innego psa. Jeżeli ktos potrzebuje przyjaciela na dobre i na złe , to tylko pudelek ( zwłaszcza po przejściach)... da wam wszystko co najpiekniejsze moze być na tym świecie... da wam całego siebie. To wiecej niz możecie sobie wyobrazić... proszę spróbujcie... na prawde warto :p:p:p

Posted

marysia55 napisał(a):
ludziska uwierzcie mi, mam swojego pudliszona już od 11 lat:loveu::loveu:
to sa najwspanialsze psy pod słoncem. Kochane,mądre,inteligentne, bezproblemowe i oddające całe swoje psie serduszko swojemu panu lub pani. Nie zamieniłam bym go na żadnego innego psa. Jeżeli ktos potrzebuje przyjaciela na dobre i na złe , to tylko pudelek ( zwłaszcza po przejściach)... da wam wszystko co najpiekniejsze moze być na tym świecie... da wam całego siebie. To wiecej niz możecie sobie wyobrazić... proszę spróbujcie... na prawde warto :p:p:p

:modla:

Posted

Frodo szalał dzisiaj na śniegu....
Do biegania i młynków w ogrodzie ma biała pudliczkę Irenki
/też schroniskowa/..
To wesoły i piekny pies....!!!!!
Kto go dostrzeże..???

Posted

widziałam dziś Frodzia. Ale sie zmienił. ostatnio nie chciał do mnie nawet podejść a teraz mnie przywitał w poskokach , przytulając sie strasznie :) jego przyszły własciciel bedzie wielkim szczęściarzem.

Posted

Zgadzam się z Marysią55.Mój pudelek wkrótce ma 10 urodziny:loveu:,jest inteligentny,mądry,kochający swoich ludzi,skoczny,żywotny,radosny.Także Frodusia tylko brać i cieszyć się nim jak najdłuźej.Zachęcam :lol:

Posted

Denisek napisał(a):
Zgadzam się z Marysią55.Mój pudelek wkrótce ma 10 urodziny:loveu:,jest inteligentny,mądry,kochający swoich ludzi,skoczny,żywotny,radosny.Także Frodusia tylko brać i cieszyć się nim jak najdłuźej.Zachęcam :lol:

:evil_lol::evil_lol: a jaki potrafi robić "komitet powitalny" jak wracam z pracy,rozróznia dźwiek domofonu kiedy ja dzwonie i zlatuje z czwartego pietra jak na skrzydłach, tylko po to żeby móc sie ze mna przywitać tyle razy ile jest półpieter po drodze:lol::lol::lol: a jest tego sporo.... i tak co dziennie :p:p:p to cudowne uczucie:loveu::loveu::loveu: moze w koncu znajdzie sie ktoś kto będzie też chciał tego doznać:lol::lol:
Tak jak pisze w mojej sygnaturze" pies to czasami więciej niz człowiek"

Posted

I ja widziałam dzisiaj Frodo !!!

Ach, jak On kocha Irenę !!!!. Cały czas siedział na jej kolanach...

Dom stały bardzo potrzebny dla tego wyjątkowego psa !

Posted

może dlatego jest trudno znależć mu domek bo ludzie widzą go na zdjęciach albo w kołtunach albo ogolonego.....może jakies aktualne zdjęcie zamieścić???
Wkleiłabym swojego pudla ... ale kurcze nie wiem jak to sie robi:placz::placz:
moze wystarczy zdjęcie przy moim nicku:roll::roll::roll:

Posted

w czwartek idziemy na kontrolne rtg - trzymac kciuki prosze.
przy okazji zrobie zdjęcie jakies nowe.
miałam pierwszy telefon w sprawie Frodo , narazie nic konkretnego ale ciesze się że ktoś się odezwał. W czwartek Frodo powinien być w Kronice. mam nadzieje ze go pokażą.

Posted

[quote name='_bubu_']w czwartek idziemy na kontrolne rtg - trzymac kciuki prosze.
przy okazji zrobie zdjęcie jakies nowe.
miałam pierwszy telefon w sprawie Frodo , narazie nic konkretnego ale ciesze się że ktoś się odezwał. W czwartek Frodo powinien być w Kronice. mam nadzieje ze go pokażą.

no to juz jest jakis malutki promyczek nadziei :p:p:p
a wiadomo nadzieja umiera ostatnia:lol::lol::lol:
trzymam kciuki:thumbs: