Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MEGNUM napisał(a):
A my znowu szukamy noclegu:-(

Plisss dajcie namiary na miejsca gdzie śpicie, obdzwonie wszystko moze ktoś zrezygnował...może cos jeszcze mają... Już nie dam rady wszędzie pytać czy przyjmują z psami i przekonywać, ze nie bedziemy w stanie dźwigać kontenerów z psami na 4 piętro po schodach :(

A może ktoś z Was miał nocleg a jednak nie jedzie?

hotel Flora Bratysława - wiem ze kolezanka miała rezygnować

Posted

No ja niestety też szukam noclegu, więc gdyby ktoś miał jakieś wieści nawet nie musi być w samej Bratysławie, to będę bardzo wdzięczna.
Mam jeszcze jedno pytanie. na jaki adres mailowy piszecie do organizatorów. Jakiś czas temu udało mi się w końcu do nich zadzwonić bo nie było mnie na listach i okazało się, że muszę tylko dosłać potwierdzenie wpłaty, niestety od tego czasu ani nie mogę się do nich dodzwonić ani nie dostałam żadnej odpowiedzi na maila. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam.

Posted

A ja kurde mam wszystko, tylko pies mi sie nie zgadza a kobnkretniej rasa.
Dostalam potwierdzenie a tam Welsh Corgi Cardigan... a to ciekawe.
Dzwonilam cisza, napisalam kilka maili... czekam...

Posted

Wczoraj wykonałam całodniowy mailing z hotelami słowackimi i udało się znaleźć za 11 euro . Waunki raczej surowe ale za to w lesie więc pies jeszcze odstresuje się po podrózy. ;)

Posted

Siedzę sobie w pracy i mój mailing zadziałał . Mam kilka odpowiedzi , miejsc wszystkich nei wykorzystam więc jeśli ktos szuka namiarów na tani hotel ( około 10 euro ) to służe pomocą. Niestety wszystkie te miejsca są poza Bratysławą .

Posted

Ufffff...my już również dostaliśmy potwierdzenie, kwitek na katalog, kartę parkingową i wejściówkę....:multi::multi::multi:
Hmmmm sędziowanie zaczyna się o 9.30, a po 25 września mają podać dokładny plan sędziowania, rozkład ringów itp.

Posted

Kasia&Asti napisał(a):
Ufffff...my już również dostaliśmy potwierdzenie, kwitek na katalog, kartę parkingową i wejściówkę....:multi::multi::multi:
Hmmmm sędziowanie zaczyna się o 9.30, a po 25 września mają podać dokładny plan sędziowania, rozkład ringów itp.

Bardzo jestem ciekaw tego planu sędziowania.
U nas 113 psów przypada na 1 sędziego :crazyeye: , u białasów 119 też na jednego sędziego, a u rudasów 128 psów podzielili pomiędzy dwóch sędziów

Posted

Dream napisał(a):
Bardzo jestem ciekaw tego planu sędziowania.
U nas 113 psów przypada na 1 sędziego :crazyeye: , u białasów 119 też na jednego sędziego, a u rudasów 128 psów podzielili pomiędzy dwóch sędziów

Hihihi,
bedziecie miec wesolo, ale w koncu macie chlopakow wiec pewnie na ring wejdziecie w tym samym czasie co my:)
Mylse jednak ze rudych jeszcze pare przybedzie:)
Kurcze juz nie moge sie doczekac, odespalam Danie i teraz przebieram nogami zeby juz jechac na Światówke:)

Posted

[quote name='Dream']Bardzo jestem ciekaw tego planu sędziowania.
U nas 113 psów przypada na 1 sędziego :crazyeye: , u białasów 119 też na jednego sędziego, a u rudasów 128 psów podzielili pomiędzy dwóch sędziów[/quote]

Hehe chyba przeceniają możliwości naszego Pana Sędziego...:razz: albo się nie spodziewali, że tyle czrnuchów i białasów przyjedzie....a może to jeszcze rozbiją na dwóch sędziów??? ja bym chciała! Pod warunikiem, że nie na jeszcze większego "znawcę":lol:

Posted

[quote name='Tecia']Hihihi,
bedziecie miec wesolo, ale w koncu macie chlopakow wiec pewnie na ring wejdziecie w tym samym czasie co my:)
Mylse jednak ze rudych jeszcze pare przybedzie:)
Kurcze juz nie moge sie doczekac, odespalam Danie i teraz przebieram nogami zeby juz jechac na Światówke:)[/quote]

Szykuj, szykuj chłopaków!;) Zobaczysz jak ten czas szybko zleci....

Posted

Co myślicie o tym, że na bilecie parkingowym są podane godziny 9.00-17.00 ?
Przecież sędziowanie jest od 9.30.
Czy będziemy dopłacać za wcześniejszy przyjazd?
Bo przecież przez poł godziny to do ringu można nie dotrzeć.
A czy ktoś z Was ma w kwitach z Bratysławy numery startowe?

Posted

[quote name='miłka']
A czy ktoś z Was ma w kwitach z Bratysławy numery startowe?[/quote]

Numery startowe wg tego co podaje organizator, będą do odebrania na ringach, gdzie odbywać będzie się sędziowanie danej rasy.

Posted

[quote name='Kasia&Asti']Numery startowe wg tego co podaje organizator, będą do odebrania na ringach, gdzie odbywać będzie się sędziowanie danej rasy.[/quote]

Dzięki !
Ciekawe co z parkingiem - chyba napiszę do organizatorów, żeby potem nie było przykrej niespodzianki.

Posted

[quote name='Kasia&Asti']Szykuj, szykuj chłopaków!;) Zobaczysz jak ten czas szybko zleci....[/quote]

Szykuje, szykuje:)
A dziś ze skrzynki wyjełam potwierdzenia z klubówki :multi:
tak więc jedna nogę mam już w Bratysławie :diabloti:
Teraz czekam na potwierdzenia z WDS :cool3:

Moj listonosz wymięknie, wczoraj list ze Słowacji - doszedl w koncu dyplom Mł Ch Słowacji dla Deska, dziś potwierdzenia z klubowki wiec jutro pewnie przywiezie z WDS potwierdzenia - oby

Posted

[quote name='Minio']Siedzę sobie w pracy i mój mailing zadziałał . Mam kilka odpowiedzi , miejsc wszystkich nei wykorzystam więc jeśli ktos szuka namiarów na tani hotel ( około 10 euro ) to służe pomocą. Niestety wszystkie te miejsca są poza Bratysławą .[/quote]
ja szukam:), poproszę o namiar na tani hotel:)

Posted

[quote name='Dream']Bardzo jestem ciekaw tego planu sędziowania.
U nas 113 psów przypada na 1 sędziego :crazyeye: , u białasów 119 też na jednego sędziego, a u rudasów 128 psów podzielili pomiędzy dwóch sędziów[/quote]

U nas jeszcze ciekawiej :evil_lol:, na 139 Pomeranianow jest tez tylko jeden Sedzia:diabloti:

magi

Posted

[quote name='Frytela']A ja kurde mam wszystko, tylko pies mi sie nie zgadza a kobnkretniej rasa.
Dostalam potwierdzenie a tam Welsh Corgi Cardigan... a to ciekawe.
Dzwonilam cisza, napisalam kilka maili... czekam...[/quote]
Hihihi, znowu pomylili Twoją rase...:evil_lol:

pzdr.

Posted

Widzę , że nikogo nie dziwi że jest tylko 1 bilet - więc albo tylko mnie to tak oburza albo jest to normalne, w każdym bądź razie jeżeli kogoś to jeszcze zdenerwuje i najdzie go ochota napisać do WDS o tym , to może się nie denerwować, oto jaką dostanie odpowiedź:

"Regarding tickets - every show has its own policy. Our policy is for 2 dogs it is 1 ticket, for every other dog is another ticket. You can buy tickets at the gate for 4 euros.
Thank You for Your patience and understanding!"

Posted

A my jednak nie jedziemy i zaczynam się z tego cieszyć, bo z każdym dniem coraz bardziej mnie irytowała ta ich organizacja...

Potwierdzenie i wejściówkę dostaliśmy, jak ktoś chce wejściówkę w prezencie to na wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim mogę przekazać :)