Neiven Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Orientuje się ktos jak wyglada sprawa reklam w katalogu? Pisałam do nich, ale odpowiedzi brak. Quote
Oliwia. Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='aniaDark']Nic prostszego - wydrukujcie sobie zgłoszenie, uzupełnijcie, załączcie dowód wpłaty, kopię rodowodu i ewentualnie kopię dyplomów z tytułami championa. Wpakować do koperty i wysłać poczta do nich: WORLD DOG SHOW 2009 Svetova vystva psow 2009 Stefanikova 12 811 05 Bratislava Slovakia A potem dowiadywać sie, czy wszytsko doszło i psiaki są przyjęte :lol: Dziękuje AniaDark strach ma wielkie oczy okazjue się ,że niepotrzebnie tylko troche przychylnosci od osób ktore to praktykowały dziękuje.;) Quote
Toller Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 dziś na krakowskiej wystawie się zgłosiliśmy, warto też zarezerwować sobie miejsce parkingowe od razu :p Quote
aneta...i..bouvier Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Oliwia.']Dziękuje [B]AniaDark [/B]strach ma wielkie oczy okazjue się ,że niepotrzebnie tylko troche przychylnosci od osób ktore to praktykowały dziękuje.;)[/quote] ni nie wiem moje zgloszenie zginelo............nib odebrali a nie mieli i bylo odkrecania na maksa Quote
Aziza Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Dziś o 13.10 wysłałam zapytanie (łamanym słowackim na adres [EMAIL="office@worlddogshow2009.com"]office@worlddogshow2009.com[/EMAIL]) czy zgłoszenie mojego psa dotarło, odpowiedź przyszła także dziś o godz. 14.13 (po angielsku). Jestem pod wrażeniem szybkości - wielkie brawo dla organizatorów!:klacz: Quote
Musiałek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 a wiec ja wysyłam na ten adres raz w tygodniu już przez 5 tygodni (łacznie z dziś) na ten adres!! i kompletny brak odpowiedz :angryy: Quote
Toller Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Musiałek napisał(a):a wiec ja wysyłam na ten adres raz w tygodniu już przez 5 tygodni (łacznie z dziś) na ten adres!! i kompletny brak odpowiedz :angryy: a jaki masz adres mailowy? Bo może odrzuca Cię jako spam? Raz tak miałam :p Quote
IraKa Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ja wysłałam dzisiaj z wirtualnej i czekam. A jakby uruchomili od razu zgłoszenia online nie było by problemu:razz: gady Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Musiałek napisał(a):a wiec ja wysyłam na ten adres raz w tygodniu już przez 5 tygodni (łacznie z dziś) na ten adres!! i kompletny brak odpowiedz :angryy: Musiałku, parę stron wstecz była juz dyskusja na ten temat. Może zrób tak, jak np. ja: wysłałam to samo zapytanie na WSZYSTKIE dostępne adresy mailowe. I po 2 dniach dostałam odpowiedź. A gdy wysłałam na jeden adres - to odp. z tego adresu dostałam po odpowiedzi z tych kilku. Próbuj. A, i wysyłałam po angielsku. Wiem, że z tym językiem to Ty akurat zupelnie nie masz problemów.:lol: Pzdr. Quote
Aziza Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Z Waszych opisów wygląda, że miałam wyjątkowe szczęście. A może to efekt tematu listu: "obava - Žiadosť o prihlášku" ?, oprócz tego wybrałam wysoki priorytet i potwierdzenie przeczytania wiadomości. Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Aziza napisał(a):Z Waszych opisów wygląda, że miałam wyjątkowe szczęście. A może to efekt tematu listu: "obava - Žiadosť o prihlášku" ?, oprócz tego wybrałam wysoki priorytet i potwierdzenie przeczytania wiadomości. Ja priorytet wiadomości też wybrałam, natomiast nie wybierałam potwierdzenia. No i nie znam słowackiego...:lol: Pzdr. Quote
aniaDark Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Aziza napisał(a):Z Waszych opisów wygląda, że miałam wyjątkowe szczęście. A może to efekt tematu listu: "obava - Žiadosť o prihlášku" ?, oprócz tego wybrałam wysoki priorytet i potwierdzenie przeczytania wiadomości. Trzeba będzie spróbować napisać łamanym słowackim, bo też czekam na odpowiedź, czy dokumenty (rodowód + tytuły) doszły, a pisałam na entries i office, po angielsku i nic :shake: Słowackiego też nie znam, ale skorzystam z translate.google.com - jak już otrą łzy ze śmiechu :razz:, to może mi odpiszą :lol: Quote
Musiałek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Asiaczek napisał(a):Musiałku, parę stron wstecz była juz dyskusja na ten temat. Może zrób tak, jak np. ja: wysłałam to samo zapytanie na WSZYSTKIE dostępne adresy mailowe. I po 2 dniach dostałam odpowiedź. A gdy wysłałam na jeden adres - to odp. z tego adresu dostałam po odpowiedzi z tych kilku. Próbuj. A, i wysyłałam po angielsku. Wiem, że z tym językiem to Ty akurat zupelnie nie masz problemów.:lol: Pzdr. Asiaczku ale pisze za kazdym razem na wszystkie 3 !!! office@worlddogshow2009.com, entries@worlddogshow2009.com, commerce@worlddogshow2009.com Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Musiałek napisał(a): Asiaczku ale pisze za kazdym razem na wszystkie 3 !!! office@worlddogshow2009.com, entries@worlddogshow2009.com, commerce@worlddogshow2009.com No to nie wiem, jak jeszcze mogę pomóc..... Może masz silne anty-lobby na Słowacji, co?;) Pzdr. Quote
Toller Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Asiaczek napisał(a):No to nie wiem, jak jeszcze mogę pomóc..... Może masz silne anty-lobby na Słowacji, co?;) Pzdr. :D:D:D a serio to ni ma sie co śmiać- za niedługo będę wysyłać dyplom ch pocztą, się okaże... :roll: Quote
puli Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Musiałek napisał(a):a wiec ja wysyłam na ten adres raz w tygodniu już przez 5 tygodni (łacznie z dziś) na ten adres!! i kompletny brak odpowiedz :angryy:Musiałku zadzwoń do nich. Po polsku. Toller napisał(a):a jaki masz adres mailowy? Bo może odrzuca Cię jako spam? Raz tak miałam :pTo akurat jest bardzo prawdopodobne. Ja mam tak w druga strone. Na jedno z moich kont pocztowych maile słowackie przychodza jako spam Quote
Izoldas Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Myślę, że to może być problem z pocztą - zgłaszałam również na klubówkę przy okazji światowej i tak samo dopytywałam o potwierdzenie - dopiero trzeci e-mail od nich w ogóle do mnie dotarł, mimo, że opcje anty-spamowe mam już w ogóle wyłączone. Najgorsze jest, ze te problemy dotyczą różnych kont e-mail, ciekawa jestem, ilu maili jeszcze nie dostaję :mad: Quote
Aziza Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja priorytet wiadomości też wybrałam, natomiast nie wybierałam potwierdzenia. No i nie znam słowackiego...:lol: Pzdr. Ja też nie znam słowackiego - skorzystałam z translatora. I może ten "łamany" słowacki wzbudził ich uśmiech i litość? Grunt, że zadziałało!:multi: Quote
Dzidtka_Gl Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 nie czytałam wątku, przepraszam jeśli sie powtarzam z kimś ja zgłosiłam w Krakowie na stoisku, czy ktoś też ? czy oprócz potwierdzenia coś dostaliście ? chyba za wcześnie a może ktoś zgłaszał w Katowicach ? dostał coś później pocztą Quote
Musiałek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Asiaczek napisał(a):No to nie wiem, jak jeszcze mogę pomóc..... Może masz silne anty-lobby na Słowacji, co?;) Pzdr. pewnie tak :)) ale z sheina nie jade :)) a raczej spodziwałabym sie tego od czecgów :) no cóz w przyszłym tygodniu zadzwonie :) a teraz wysyłam z drugiego numeru :) Quote
Irviers Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Mam pytanie do osób które zgłaszały przez formularz internetowy i wysylaly potwierdzenia wplaty pocztą polską. Czy Wasze zgłoszone psy pojawiły się już w zakładce "opłaconych" ? Moje ciagle są "nieoplacone", w dodatku pojawia sie informacja ze powinnam zaplacic już tą cenę z 3 terminu. Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Irviers napisał(a): Czy Wasze zgłoszone psy pojawiły się już w zakładce "opłaconych" ? Moje ciagle są "nieoplacone", w dodatku pojawia sie informacja ze powinnam zaplacic już tą cenę z 3 terminu. hmmm a gdzie ta zakładka jest ?? Quote
Irviers Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 po zalogowaniu się na swoim koncie na stronie wds, z lewej strony jest takie menu i na samym dole jest zakladka Entries Not Paid, i niżej Paid Entries Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Irviers napisał(a):po zalogowaniu się na swoim koncie na stronie wds, z lewej strony jest takie menu i na samym dole jest zakladka Entries Not Paid, i niżej Paid Entries ok dziekuje :) Quote
Gia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Czy ktoś mógłby podać linka gdzie się tam zarejestrować? I krok po kroku jak? ;) Quote
Recommended Posts