Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem w szoku! Właśnie wyciągnęłam ze skrzynki pocztowej bilety na parking. :multi: Wysłane 30 września, dotarły dzisiaj....

Słuchajcie mam pytanie do tych, którzy w tym centrum targowym (Incheba Expo) już byli przy okazji poprzednich wystaw - jakie na terenie targów sa restauracje, bary itd, słowem czy nie umrę z głodu? No i czy ceny sa tam jak na Batorym, czy mogę przyjechać z mniejszą sakiewką :)

Posted

weimaranerklub napisał(a):

Słuchajcie mam pytanie do tych, którzy w tym centrum targowym (Incheba Expo) już byli przy okazji poprzednich wystaw - jakie na terenie targów sa restauracje, bary itd, słowem czy nie umrę z głodu? No i czy ceny sa tam jak na Batorym, czy mogę przyjechać z mniejszą sakiewką :)

W hali A jest bar, a na górnym parkingu (wyjście z hal B) są stoiska z jedzeniem.

Posted

Witam,

mam potwierdzona rezerwacje w hotelu w Bratyslawie Hostel Star na 6 osob + 2 psy czyli 2 pokoje na 2 noce ale chyba bede musial wracac do Pl juz we czwartek od razu po naszej wystawie wiec jakby ktos chcial sie wbic na moje miejsce i szukal noclegu z czwartku na piatek za jakies kilkanascie eurasow od lebka to prosze o PW, jutro jeszcze odpisze - jade w nocy wt/sr.

Powodzenia wystawiajacym :cool3:

Posted

[RIGHT]ODSTĄPIE SWOJE MIEJSCE na tę wystawę z super ekipą.[/RIGHT]
Wyjazd w piątek powrót w niedziele po wystawie!

Dla osoby widza bez psa ale z psem też może być -raczej małym.
Zapłaciłam już 80 zł zadatku.Więc o tyle mniej kosztów.
Pozostałe koszty to:
34 euro za hotel 2 doby -warunki ok (podobno fajne miejsce).
(to opłata za osobę bez psa) z psem trzeba doliczyć sobie jakieś 40 zł

Samochód szybki i kierowca:loveu: super-jeździłam już w tym składzie
(4 osoby to cały skład) i polecam.
opłata za paliwo 220zł więc korzystna

Od hotelu dowystawy jest jakieś 15-20 min drogi-autostradą więc szybko i bez przedzierania się przez miasto.

info i kontakt na PW lub mój tel 508761231

Ja nie mogę jechać bo psiaki mi się pochorowały. buuu

Posted

Mamy wolne miejsca.. wyjezdzamy juz jutro. Wystawiamy się w czwartek i piątek. Może ktoś chciałby się zabrać.
Pisze tak późno bo dopiero wczoraj ojciec kupil nowy samochód... :lol:

Posted

aneta...i..bouvier napisał(a):
Cena jednej vstupenky : 4€
Cena vstupenky na 4 dni : 12€
Študenti, dôchodcovia, ZŤP : 1€
Deti do 15 rokov : zadarmo
Rodinná vstupenka 2 dospelé osoby + 2 až 4 deti : 10€

a co to za skrót ZTP?? jakiś związek weteranów??:evil_lol:

Posted

Kupie miejsce parkingowe na sobote i niedziele, lub chociaz na niedziele.
odbiore osobiscie na trasie warszawa-cieszyn lub warszawa-zwardon.
Prosze o kontakt na priv.

Posted

Witam
Jeszcze takiego bałaganu (to najmilsze słowo jakie mogłam użyć) nie widziałam.
Napiszę tak.
Wysłałam zgłoszenie oraz za pobraniem kasę pocztą.
Wielokrotnie dzwoniłam i raz Pan powiedział "polszczyzną" ze zapłacone, następnym razem (gdy nie było nas na liście) ze nie zapłacone proszę wysłać potwierdzenie - wysłaliśmy i przyszło po 30min- ze dziękujemy za potwierdzenie i ze jest pies zgłoszony.
Do dziś nie ma nas na liście.
Dostałam zgłoszenie z różnymi literkami (można się pogubić) ze niby nie zapłacone tzn A i E - figuruje 90EU.
Numer jaki jest u psa to 705/85 (G) podczas gdy w katalogu są 12663-12673.
Bilet i kupon na katalog dostałam.

Mało tego jazd abyła wczoraj jak listonosz przyniósł mi zwrot pieniędzy ze nikt nie odebrał przekazu kasy.

Jestem w kropce bo to istny cyrk.
Czy jechac tyle kilometrów?Czy zrobić jeszcze raz przelew ale już chyba nie ma czasu?Czy na miejscu będzie można w razie czego zapłacić?

Mi śie odechciewa ale z drugiej strony wystawa kusi. a po drugie co będzie jak nas obciążą póżniej za niby psa zgłoszonego a nie opłaconego?

Cyrk cyrk jeszcze raz cyrk a oczywiscie dodzwonić się do nich juz nie da.

Dziekuję z góry za rady..

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

O rany... ale wybraliście formę płatności:shake:
Ja zawsze za granicą płacę przelewem albo na miejscu.
Nie wiem czy tam jest możliwość płatności na miejscu- najlepiej zadzwonić i sie dopytać. Ale skoro dostaliście potwierdzenie to widocznie można...
Sprawdźcie jeszcze czy na pewno jesteście na liście .
Jak wam bardzo zależy - jedźcie;)