Błyskotka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 O której zaczyna się ta ciekawie zapowiadająca się impreza :roll: ? Quote
PARSONRK Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 kingula napisał(a):PARSONRK- masz pw, pamiętaj byłam pierwsza :lol::evil_lol: dokładnie byłaś pierwsza i parking już nieaktualny na sobotę i niedzielę:) ( masz skrzynkę pełną kobito) za to na piątek mam 1 miejsce :) Quote
kingula Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Buuuu, rzeczywiscie mam pelna :( To jesli piatek nadal wolny to bierzemy ;) Quote
PARSONRK Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 kingula napisał(a):Buuuu, rzeczywiscie mam pelna :( To jesli piatek nadal wolny to bierzemy ;) tylko piątek to 1 miejsce - czyli na zwykle autko - bo drugie my zabieramy :evil_lol: Quote
kingula Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 PARSONRK napisał(a):tylko piątek to 1 miejsce - czyli na zwykle autko - bo drugie my zabieramy :evil_lol: ehhhh, komu te campery opchnelas, moze ich przelicytuje?:mad::evil_lol: Quote
PARSONRK Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 kingula napisał(a):ehhhh, komu te campery opchnelas, moze ich przelicytuje?:mad::evil_lol: hi hi nikomu po prostu z dużego autka zrobiło się małe i nie na 3 a na 1 dzionek :) Quote
nalina Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Czy ma ktos z was 1 bilet na wjazd autka zwyklego na sobote ,do odsprzedania? Quote
kingula Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 My nadal szukamy miejsca dla campera na wszystkie 4 dni, jesli by sie komus cos o uszy obilo to dajcie znac :placz: Quote
nalina Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 a orientujecie sie jak wyglada sprawa wjazdu.tzn jak sie nie ma biletu trzeba faktycznie gdzies stac na ulicy iles tam kilometrow..Czy cala Inheba bedzie jakos zablokowana.Bo jestem cala w strachu biletu nie mam a mam 2 psy,2 cięzkie klatki i jakos nie usmiecha mi sie po calej nocy targac kilometry tomolow na hale. Quote
Nitor-Nivalis Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 nalina napisał(a):a orientujecie sie jak wyglada sprawa wjazdu.tzn jak sie nie ma biletu trzeba faktycznie gdzies stac na ulicy iles tam kilometrow..Czy cala Inheba bedzie jakos zablokowana.Bo jestem cala w strachu biletu nie mam a mam 2 psy,2 cięzkie klatki i jakos nie usmiecha mi sie po calej nocy targac kilometry tomolow na hale. na potwierdzeniu jest napisane, że na teren incheby mogą wjechać tylko CI co mają wykupiony parking A. z Pozostałych parkingów mają dowozić autobusami jeszcze można wykupić miejsce na pozostałych parkingach Quote
nalina Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 no wlasnie....wykupilismy B przy starym moscie,w sierpniu w tym miejscu dostalismy mandat czyli mamy jakies 1,5-2km do Inchemy:angryy:Odechciewa juz mi sie tam jechac.. Quote
Mudik Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Czy hale gdzie będą klubówki to te na rysunku podpisane expo arena i umieszczone za halą C, bo mój ring jest w części Club/special show and circuit shows, wprawdzie według rozpiski klubówek, większość jest na terenie INCHEB-y ale wolę się upewnić. Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 szukam rozpisek na klubówki nic nie mogę znalezc Quote
rodzice Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 mam do odsprzedania bilet na parking B na niedzielę Quote
Frytela Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 A ja nie dodzwoniłam się, za to uzyskałam odpowiedz mailowa - mam sie zjawic u nich w sekretariacie to postaraja sie naprawic blad - hehe Quote
Mudik Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='Coyote Ugly FCI']szukam rozpisek na klubówki nic nie mogę znalezc Takie coś znalazłam http://www.worlddogshow2009.com/fileadmin/Media/Svetova_vystava/doc/kv2009.pdf Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='Mudik']Takie coś znalazłam http://www.worlddogshow2009.com/fileadmin/Media/Svetova_vystava/doc/kv2009.pdf takie cos tez znalazłam , myslałam ze dadzą plan sedziowania .. hmm który ring.. hala... Quote
gregory Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Coyote Ugly FCI napisał(a):takie cos tez znalazłam , myslałam ze dadzą plan sedziowania .. hmm który ring.. hala... Wszystko jest na stronie WDS plan sędziowania i plan ringów. Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 gregory napisał(a):Wszystko jest na stronie WDS plan sędziowania i plan ringów. dziekowac coś ostatnio oślepłam :diabloti: to przez ten stres przed WDS Quote
kingula Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Nitor-Nivalis napisał(a):na potwierdzeniu jest napisane, że na teren incheby mogą wjechać tylko CI co mają wykupiony parking A. z Pozostałych parkingów mają dowozić autobusami jeszcze można wykupić miejsce na pozostałych parkingach jestes pewna, ze mozna? ja slyszalam ze juz od dawna wszystko zajete :( Quote
weimaranerklub Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 jeszcze można wykupić miejsce na pozostałych parkingachale i tak nie zdążą przysłać biletów... Quote
TANANA Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 znajoma prosiła o wklejenie bilet na parking A na czwartek odstąpię kontakt 602705219 Quote
aneta...i..bouvier Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 bilecik zaklepany juz telefonicznie:multi: Quote
weszka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Wszystkie kwity doszły - powierdzenie, bilet, wjazdówka na parking. Ufff ;) póki co nie mam na co narzekać. No poza tym że mi zmienili sędziego i to mi się niezbyt podoba :/ Quote
Recommended Posts