Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kingula napisał(a):
PARSONRK- masz pw, pamiętaj byłam pierwsza :lol::evil_lol:

dokładnie byłaś pierwsza i parking już nieaktualny na sobotę i niedzielę:)
( masz skrzynkę pełną kobito)

za to na piątek mam 1 miejsce :)

Posted

PARSONRK napisał(a):
tylko piątek to 1 miejsce - czyli na zwykle autko - bo drugie my zabieramy :evil_lol:

ehhhh, komu te campery opchnelas, moze ich przelicytuje?:mad::evil_lol:

Posted

a orientujecie sie jak wyglada sprawa wjazdu.tzn jak sie nie ma biletu trzeba faktycznie gdzies stac na ulicy iles tam kilometrow..Czy cala Inheba bedzie jakos zablokowana.Bo jestem cala w strachu biletu nie mam a mam 2 psy,2 cięzkie klatki i jakos nie usmiecha mi sie po calej nocy targac kilometry tomolow na hale.

Posted

nalina napisał(a):
a orientujecie sie jak wyglada sprawa wjazdu.tzn jak sie nie ma biletu trzeba faktycznie gdzies stac na ulicy iles tam kilometrow..Czy cala Inheba bedzie jakos zablokowana.Bo jestem cala w strachu biletu nie mam a mam 2 psy,2 cięzkie klatki i jakos nie usmiecha mi sie po calej nocy targac kilometry tomolow na hale.

na potwierdzeniu jest napisane, że na teren incheby mogą wjechać tylko CI co mają wykupiony parking A.

z Pozostałych parkingów mają dowozić autobusami

jeszcze można wykupić miejsce na pozostałych parkingach

Posted

no wlasnie....wykupilismy B przy starym moscie,w sierpniu w tym miejscu dostalismy mandat czyli mamy jakies 1,5-2km do Inchemy:angryy:Odechciewa juz mi sie tam jechac..

Posted

Czy hale gdzie będą klubówki to te na rysunku podpisane expo arena i umieszczone za halą C, bo mój ring jest w części Club/special show and circuit shows, wprawdzie według rozpiski klubówek, większość jest na terenie INCHEB-y ale wolę się upewnić.

Posted

Coyote Ugly FCI napisał(a):
takie cos tez znalazłam , myslałam ze dadzą plan sedziowania .. hmm który ring.. hala...

Wszystko jest na stronie WDS plan sędziowania i plan ringów.

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
na potwierdzeniu jest napisane, że na teren incheby mogą wjechać tylko CI co mają wykupiony parking A.

z Pozostałych parkingów mają dowozić autobusami

jeszcze można wykupić miejsce na pozostałych parkingach

jestes pewna, ze mozna? ja slyszalam ze juz od dawna wszystko zajete :(

Posted

Wszystkie kwity doszły - powierdzenie, bilet, wjazdówka na parking. Ufff ;) póki co nie mam na co narzekać. No poza tym że mi zmienili sędziego i to mi się niezbyt podoba :/