Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tez kiedys planowalam z parutygodniowym szczeniakiem wielkie wystawy i.. niestety ich niedozyl.

Nie mniej jednak, ta wystawa jestem baardzo zainsteresowana :) I mam nadzieje ze cos wlasnego uda sie tam zglosic.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:angryy: no weż NIE KRACZ i nie zabijaj naszych MARZEŃ !!! :angryy:
oczywiscie że szczenie moze nie przezyć, albo może być piękne ale z wadą zgryzu albo może być brzydkie jak noc albo może złamać ogon albo może być wszystko cacy ale 70km przed wystawą zepsuje się auto i nie zdążymy z naszą nową gwiazdą na ring, albo będzie epidemia i odwołają Światówke w Bratysłąwie albo nie wiem co tam jeszcze umrze ktoś ważny dla Słowaków i zrobia żałobe narodową i też sie wystawa nie odbędzie bo będzie zakaz imprez

:roll: ALE NIE ZABIJAJ MARZEŃ KOBIETO !!! :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

no jasne że tak
ja będę na 1 Ty na 2 ... za krakanie :P :diabloti:

a równie dobrze jutro moze nam spaść cegłówka na łeb.... ( jaki z tego morał ? > unikajmy remontów starych kamienic )

Posted

Terminy mnie dobijają, kto wie, może ( jakby co to planow nie mam, ale ja lubie spontan :evil_lol: ) przed ostatnim terminem cos sie pojawi u nas, ale przeciez ja nie przewidze i w kropie jestem co zgłaszać hehe

Posted

jefta napisał(a):
Ja też liczę na młodzież, mój pies jeszcze nie spłodzony a tu pierwszy termin tuż tuż :lol:

jestem w takiej samej sytuacji ;)

Posted

Madzia&Marszi&Irys napisał(a):
ja sie zastanawiam, narazie zobaczymy jak nam na Nitrze pójdzie :)

Magda a co ty mowisz! Gdzie porównywać 5 miesiecznego dzieciaka z prawie 18 miesiecznym chłopem! Jedziecie bez dyskusji i zdobywacie zw.swiata :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nam troche sedzia nie odpowiada (Slowak) ale blisko jest to tez jedziemy ;)

Posted

Talagia napisał(a):
Magda a co ty mowisz! Gdzie porównywać 5 miesiecznego dzieciaka z prawie 18 miesiecznym chłopem! Jedziecie bez dyskusji i zdobywacie zw.swiata :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oj dobra dobra nie awanturuj się :evil_lol:
hihi

Posted

Ponieważ w tym roku odpuściłam sobie Budapeszt to Bratysławy już nie podaruje.:mad:
Elitesse, chętnie wezmę jakiś namiar na hotel. Planuje pojechać tak jak do Poznania.Wyjechać dzień przed, spać w Bratysławie, rano wystawa, a po wystawie do domciu :)
Kurcze, rok do wystawy,a tu trzeba już zgłaszać, już rezerwować itd. Całe szczęście mój pies jest już fizycznie obok mnie, a na światówce wystartuje w pośredniej :cool3:

Posted

Kaladan napisał(a):
Ha! Moje dziecko się załapie na młodzież. Wystawa 8-11.10 a mała 13 października kończy 18 miesięcy :)

Tylko dlaczego ten sędzia? :placz:

My tyle szczescia co do wieku nie mamy:(
Moje maluchy niestety w polowie wrzesnia spadaja do posredniej:placz:
A co do sedziow to tez nie skacze z radosci, takie zycie.
Mam tylko nadzieje ze uda mi sie na dwoch ringach w posredniej nie wchodzic jednoczesnie:(

Posted

Kaladan napisał(a):
Tylko dlaczego ten sędzia? :placz:

Niestety, dla nas tez przewidzieli all-roundera...:diabloti:
Mam tylko nadzieję, że nie powtórzą sie egzotyczne wyniki z Budapesztu:diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Chore to wszystko....... Terminy mnie rozwaliły.
Na dzień dzisiejszy jechałabym z trzema psami, ale co się stanie do października czy listopada.....:mdleje: kto to może wiedzieć?
Może mi ich przybyć, może stado mi się pomniejszyć....Mogą być szczeniaki (bo są i plany hodowlane na 2009rok).......
Skąd ja mogę wiedzieć w lutym co będzie za ponad pół roku?:roll:

Posted

No ja pewnie pojade z argentynem, a za moimi plecami siedzi labradorze suczysko, ktore mi sie bardzo podoba, ale nie mam zgody na zostawienie... a sedzia na sunie mlodziez by mi pasowal...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Agasia']Dobra, ale.... BIS Puppy jest moj! :diabloti:

o przepraszam bardzo, bis puppy będzie należał do mnie :diabloti::p:eviltong:

Jeszce puppy nie spłodzony, ale w październiku to już będzie puppy:loveu: