Ziutka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 luka1 napisał(a):ale cisza - nikt nie zaglada Ja zaglądam..... Quote
luka1 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Taka sobie niepozorna psina, ukryty skarb Quote
luka1 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Ima wczoraj pojechała do Warszawy do nowego domu. Adoptowana została przez pania - żone weta, więc opieka lekarska zapewniona. Z rozmowy telefonicznej wynika że psina zarekwirowała sobie fotel do spania i wogóle czuje sie w nowym miejscu pewnie. :multi::multi::multi: Quote
luka1 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Nowe wieści z domu Imy [FONT=Arial]Pani Zytko,Misię przechrzciłam na Baje, bo ma takie bajowe futerko i ciagle o niej opowiadam. Sunia załatwia swoje potrzeby na dworze,śpi z panem w łóżku,próbuje smaku sera,mięsa,makaronu.Jak się czegoś przestraszy na spacerze to sie na mnie wspina.Ogon ma zakręcony do góry i nim merda.Widać,że chociaż przebywała w schronisku była dobrze traktowana.Pozdrawiam i wyrazy uznania za serce,które Pani oddaje tym biednym stworzeniom.Joanna T[/FONT] Quote
Recommended Posts