Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piszę do Was zupełnie zdesperowana! Ok 2-3 mieś temu adoptowałam ze schronu cud mix Labradorkę.To był mój czwarty pies. Teraz moja sytuacja finansowa dramatycznie się pogorszyła - chyba komornik zabierze mi mieszkanie na Mazurach.Uratowałam sukę,która była skazana na dożywocie w schronie.Podobno sikała w domu.U mnie robiła to kilka dni.Teraz sygnalizuje otrzeby.Niestety śpi w łóżku i jest potwornie spragniona czułości.Bała się ciemności,ale już to przepracowałyśmy.
Potwornie ją kocham i marzę o b.dobrym domu.Do schronu jej nie oddam,a na uśpienie nie mam siły.Sunia jest bardzo łagodna,spontaniczna. W pierwszym kontakcie boi się dzieci,a potem je uwielbia!
Do Warszawy lub w okolicę chętnie ją dowiozę!
Jestem w strasznym stanie psychicznym (depresja),więc dalsze przebywanie psa u mnie to dla tak dynamicznej suki katorga!

Posted

Wielkie dzięki za pomoc! Jak na razie daję sobie radę tylko z forum *****.Tam jestem od dawna i większość rzeczy robię automatycznie:crazyeye:

Posted

MAUPA jak cudnie,że masz bulwy - ja mam dwie.Chłopca i dziewczynkę.Jedno i drugie z hodowli "STO PRĘG".Jak trochę dojdę do siebie będę Cię szukać w buldożkach!!!!:multi:

• 2 weeks later...
Posted

Tu jest info ze sunia już w domu i fotki z nowego domku też są :evil_lol:
[url=http://labradory.info/viewtopic.php?t=10518]Labradory.info :: Zobacz temat - Biszkoptowa sunia Bella - ma ju