Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='becia66']i na fotki czekamy z niecierpliwością.....:lol:[/QUOTE]

Tylko prosze z dobrą datą bo mi ręce opadły -ktos do mnie napisał czy to prawda że on juz dawno jest w domu a ta cała akcja jest ściemą:angryy: normalnie mnie zatkało. Co odpisać bo ja się boję że eksploduję jak będę odpisywać - nikt mi jeszcze takiej przykrości nie zrobił na N-K:-(

Posted

[quote name='natalijo']Szczerze?? Olej to - na głupotę ludzką nie ma lekarstwa, a tłumaczenie może pogorszyć sprawę.
Ja też czekam na fotki :)[/QUOTE]

Olałam:angryy:
... a fotki chętnie zobaczę:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Gonia13']Tylko prosze z dobrą datą bo mi ręce opadły -ktos do mnie napisał czy to prawda że on juz dawno jest w domu a ta cała akcja jest ściemą:angryy: normalnie mnie zatkało. Co odpisać bo ja się boję że eksploduję jak będę odpisywać - nikt mi jeszcze takiej przykrości nie zrobił na N-K:-([/QUOTE]

nie do pomyślenia jakim jadem zieją co niektórzy...:angryy:
Czyli niby co...po co to wszystko ? może po to żeby wyłudzić pieniądze na transport ktorego nie było ???!!!
Naprawdę ręce opadają....
Poproszę Anięb która go wiozła o kontakt z panią i przesłanie zdjęć....
A na takie maile nie odpowiadaj.

Posted

[quote name='becia66']nie do pomyślenia jakim jadem zieją co niektórzy...:angryy:
Czyli niby co...po co to wszystko ? może po to żeby wyłudzić pieniądze na transport ktorego nie było ???!!!
Naprawdę ręce opadają....
[/QUOTE]

Ja nikogo nie prosiłam na tym, profilu o pieniądze. Pieniądze na transport zbierałyśy wśród "swoich". Więc nie wiem czemu to miało służyć... Chyba żeby mnie wk... - ja już ostygłam -nie jest to nikt z Dogomanii, nawet go nie znam więc nie wiem po co to... no ale taka ludzka natura...
Cioteczki czekamy na zdjęcia:lol:

Posted

Na jednym z profili n-k znalazłem zdjęcie Cyganka. Nikt nie dopisał tam domowego happy endu, więc ja to zrobiłem z datą taką, jak na wątku. Był to z mojej strony radosny news, troszkę też opóźniony, z odesłaniem do wątku, uwiarygodniony zdjęciami psa, bo nikt sprawy nie aktualizował od września.
Jest to mój sposób propagowania wysiłku , determinacji dogomaniaków i możliwych szczęśliwych zakończeń. Może ktoś dotarł do podpisu i źle odczytał moje intencje? Jeśli tak, przepraszam za nieporozumienie i zamieszanie. Wpis mogę w każdej chwili usunąć. Mogę też, jeśli taka potrzeba, dodać coś wyjaśniającego...

Logowanie do nasza-klasa.pl

Pozdrawiam Cię, Cyganku, a także wszystkie dobre duszyczki, którym zawdzięczasz udaną drogę do domu...:lol:

Bo przecież wiem, jak wiele dla niego zrobiłyście...:lol:

Posted

UBOCZE - spoko niczego nie usuwaj - to nie o to chodziło... To było konkretnie do mnie. A jak gdzieś widzisz takie zdjęcia to pisz że już ma dom. Wiesz ludzie powklejali zdjęcia żeby pomóc a potem przestali się tym już interesowac a ja nie jestem w stanie wszystkich odnaleźć. Dzięki Ci za to.

Posted

Ja zawsze jak wklejam, to śledzę losy pieska i wpisuję bieżące informacje - a najbardziej lubię przenosić do albumu: "szczęśliwe w nowych domach"
A co do zapytań, to sama pod kilkoma zdjęciami Cyganka na innych profilach wyjaśniałam sprawę daty na zdjęciu - też zapewnie nie wszędzie dotarłam, a może raczej nie do wszystkich...przecież do "zakutych" nie wchodzą żadne infornacje:evil_lol:...
Goniu kochana, najważniejsze, że Cyganek jest szczęśliwy, a złośliwością jednej osoby nie przejmuj się wcale...
od kiedy pomagam pieskom, niejeden raz "oberwałam" - i to od tych, po których bym się tego nie spodziewała:-(

Posted

Przepraszam za całe zamieszanie z tymi datami,aparat miałam pożyczony,wcześniej wymieniałam w nim baterię-nie przyszło mi do głowy patrzec na datę ani jej korygować,zwłaszcza że do elektroniki w ogóle jestem "noga".Nic nie poradzę,że ta data tam taka wyszła :oops:.

Posted

[quote name='AnnaB']Przepraszam za całe zamieszanie z tymi datami,aparat miałam pożyczony,wcześniej wymieniałam w nim baterię-nie przyszło mi do głowy patrzec na datę ani jej korygować,zwłaszcza że do elektroniki w ogóle jestem "noga".Nic nie poradzę,że ta data tam taka wyszła :oops:.[/QUOTE]

Aniu wszystko jest OK. Dla mnie ważne jest to, że cała i zdrowa objechałaś tak daleko i że Cygan grzeje 4 litery w ciepełku;)

• 4 months later...
Posted

[quote name='UBOCZE']Na jednym z profili n-k znalazłem zdjęcie Cyganka. Nikt nie dopisał tam domowego happy endu, więc ja to zrobiłem z datą taką, jak na wątku. Był to z mojej strony radosny news, troszkę też opóźniony, z odesłaniem do wątku, uwiarygodniony zdjęciami psa, bo nikt sprawy nie aktualizował od września.
Jest to mój sposób propagowania wysiłku , determinacji dogomaniaków i możliwych szczęśliwych zakończeń. Może ktoś dotarł do podpisu i źle odczytał moje intencje? Jeśli tak, przepraszam za nieporozumienie i zamieszanie. Wpis mogę w każdej chwili usunąć. Mogę też, jeśli taka potrzeba, dodać coś wyjaśniającego...

Logowanie do nasza-klasa.pl

Pozdrawiam Cię, Cyganku, a także wszystkie dobre duszyczki, którym zawdzięczasz udaną drogę do domu...:lol:

Bo przecież wiem, jak wiele dla niego zrobiłyście...:lol:

to my "znajomi" z naszej-klasy... żółwik mi się zawsze podobał, ale nie wiedziałam, kto się za nim kryje :)

u mnie Cyganek oczywiście od razu przeniesiony do działu szczęśliwców :)

ale fotki rzeczywiście by się przydały, żeby oko i serce ucieszyć :)