maarit Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 AnnaB napisał(a):Pieniążki dostałam, wszystkim ofiarodawcom bardzo dziękuję :loveu: To ja Ci Aniu baaaardzo dziękuję:loveu: Quote
AnnaB Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Pani Aneta meilowała do mnie, że wszystko w porządku.Nie zrobiła jeszcze żadnych fotek, ale obiecała że zrobi. Jak tylko coś dostanę to na pewno wkleję ;) A tutaj Cygan na nowej stronie Orzechowskiej http://www.schronisko-orzechowce.pl/orzechowskie-zwierzaki/cygan.html Quote
majuska Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 No to super, cieszę się, że się Cygankowi udało:multi: Quote
Becia66 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 majuska napisał(a):No to super, cieszę się, że się Cygankowi udało:multi: i na fotki czekamy z niecierpliwością.....:lol: Quote
maarit Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='becia66']i na fotki czekamy z niecierpliwością.....:lol:[/QUOTE] Tylko prosze z dobrą datą bo mi ręce opadły -ktos do mnie napisał czy to prawda że on juz dawno jest w domu a ta cała akcja jest ściemą:angryy: normalnie mnie zatkało. Co odpisać bo ja się boję że eksploduję jak będę odpisywać - nikt mi jeszcze takiej przykrości nie zrobił na N-K:-( Quote
natalijo Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Szczerze?? Olej to - na głupotę ludzką nie ma lekarstwa, a tłumaczenie może pogorszyć sprawę. Ja też czekam na fotki :) Quote
maarit Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='natalijo']Szczerze?? Olej to - na głupotę ludzką nie ma lekarstwa, a tłumaczenie może pogorszyć sprawę. Ja też czekam na fotki :)[/QUOTE] Olałam:angryy: ... a fotki chętnie zobaczę:multi::multi::multi: Quote
Becia66 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Gonia13']Tylko prosze z dobrą datą bo mi ręce opadły -ktos do mnie napisał czy to prawda że on juz dawno jest w domu a ta cała akcja jest ściemą:angryy: normalnie mnie zatkało. Co odpisać bo ja się boję że eksploduję jak będę odpisywać - nikt mi jeszcze takiej przykrości nie zrobił na N-K:-([/QUOTE] nie do pomyślenia jakim jadem zieją co niektórzy...:angryy: Czyli niby co...po co to wszystko ? może po to żeby wyłudzić pieniądze na transport ktorego nie było ???!!! Naprawdę ręce opadają.... Poproszę Anięb która go wiozła o kontakt z panią i przesłanie zdjęć.... A na takie maile nie odpowiadaj. Quote
maarit Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='becia66']nie do pomyślenia jakim jadem zieją co niektórzy...:angryy: Czyli niby co...po co to wszystko ? może po to żeby wyłudzić pieniądze na transport ktorego nie było ???!!! Naprawdę ręce opadają.... [/QUOTE] Ja nikogo nie prosiłam na tym, profilu o pieniądze. Pieniądze na transport zbierałyśy wśród "swoich". Więc nie wiem czemu to miało służyć... Chyba żeby mnie wk... - ja już ostygłam -nie jest to nikt z Dogomanii, nawet go nie znam więc nie wiem po co to... no ale taka ludzka natura... Cioteczki czekamy na zdjęcia:lol: Quote
UBOCZE Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Na jednym z profili n-k znalazłem zdjęcie Cyganka. Nikt nie dopisał tam domowego happy endu, więc ja to zrobiłem z datą taką, jak na wątku. Był to z mojej strony radosny news, troszkę też opóźniony, z odesłaniem do wątku, uwiarygodniony zdjęciami psa, bo nikt sprawy nie aktualizował od września. Jest to mój sposób propagowania wysiłku , determinacji dogomaniaków i możliwych szczęśliwych zakończeń. Może ktoś dotarł do podpisu i źle odczytał moje intencje? Jeśli tak, przepraszam za nieporozumienie i zamieszanie. Wpis mogę w każdej chwili usunąć. Mogę też, jeśli taka potrzeba, dodać coś wyjaśniającego... Logowanie do nasza-klasa.pl Pozdrawiam Cię, Cyganku, a także wszystkie dobre duszyczki, którym zawdzięczasz udaną drogę do domu...:lol: Bo przecież wiem, jak wiele dla niego zrobiłyście...:lol: Quote
maarit Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 UBOCZE - spoko niczego nie usuwaj - to nie o to chodziło... To było konkretnie do mnie. A jak gdzieś widzisz takie zdjęcia to pisz że już ma dom. Wiesz ludzie powklejali zdjęcia żeby pomóc a potem przestali się tym już interesowac a ja nie jestem w stanie wszystkich odnaleźć. Dzięki Ci za to. Quote
mari23 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ja zawsze jak wklejam, to śledzę losy pieska i wpisuję bieżące informacje - a najbardziej lubię przenosić do albumu: "szczęśliwe w nowych domach" A co do zapytań, to sama pod kilkoma zdjęciami Cyganka na innych profilach wyjaśniałam sprawę daty na zdjęciu - też zapewnie nie wszędzie dotarłam, a może raczej nie do wszystkich...przecież do "zakutych" nie wchodzą żadne infornacje:evil_lol:... Goniu kochana, najważniejsze, że Cyganek jest szczęśliwy, a złośliwością jednej osoby nie przejmuj się wcale... od kiedy pomagam pieskom, niejeden raz "oberwałam" - i to od tych, po których bym się tego nie spodziewała:-( Quote
AnnaB Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Przepraszam za całe zamieszanie z tymi datami,aparat miałam pożyczony,wcześniej wymieniałam w nim baterię-nie przyszło mi do głowy patrzec na datę ani jej korygować,zwłaszcza że do elektroniki w ogóle jestem "noga".Nic nie poradzę,że ta data tam taka wyszła :oops:. Quote
maarit Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='AnnaB']Przepraszam za całe zamieszanie z tymi datami,aparat miałam pożyczony,wcześniej wymieniałam w nim baterię-nie przyszło mi do głowy patrzec na datę ani jej korygować,zwłaszcza że do elektroniki w ogóle jestem "noga".Nic nie poradzę,że ta data tam taka wyszła :oops:.[/QUOTE] Aniu wszystko jest OK. Dla mnie ważne jest to, że cała i zdrowa objechałaś tak daleko i że Cygan grzeje 4 litery w ciepełku;) Quote
mari23 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='UBOCZE']Na jednym z profili n-k znalazłem zdjęcie Cyganka. Nikt nie dopisał tam domowego happy endu, więc ja to zrobiłem z datą taką, jak na wątku. Był to z mojej strony radosny news, troszkę też opóźniony, z odesłaniem do wątku, uwiarygodniony zdjęciami psa, bo nikt sprawy nie aktualizował od września. Jest to mój sposób propagowania wysiłku , determinacji dogomaniaków i możliwych szczęśliwych zakończeń. Może ktoś dotarł do podpisu i źle odczytał moje intencje? Jeśli tak, przepraszam za nieporozumienie i zamieszanie. Wpis mogę w każdej chwili usunąć. Mogę też, jeśli taka potrzeba, dodać coś wyjaśniającego... Logowanie do nasza-klasa.pl Pozdrawiam Cię, Cyganku, a także wszystkie dobre duszyczki, którym zawdzięczasz udaną drogę do domu...:lol: Bo przecież wiem, jak wiele dla niego zrobiłyście...:lol: to my "znajomi" z naszej-klasy... żółwik mi się zawsze podobał, ale nie wiedziałam, kto się za nim kryje :) u mnie Cyganek oczywiście od razu przeniesiony do działu szczęśliwców :) ale fotki rzeczywiście by się przydały, żeby oko i serce ucieszyć :) Quote
Recommended Posts