Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

12 lat to jeszcze nie taki strasznie podeszły wiek -ja to wiem - mam przecież Charliego...
...ale i wiem też, jak reagują ludzie na wiadomość, że pies ma 12 lat...:shake:
Mam nadzieję, że znajdzie sie ktoś, kto da dom i miłość Cygankowi właśnie dlatego, że ma 12 lat:loveu:

Posted

albiemu napisał(a):
CYganie szukamy domu nadal ...

Gonia13 przykro mi, że ta pani najprawdopodobniej się wycofała ...

Albiemu ona nie napisała ze się wycofuje, ani tez ostatnio nie napisała że go weźmie. Byłam pewna że z Neczką nawiązała kontakt telefoniczny choć na poczatku, ale wczoraj sie od Neczki dowiedziałam że nie dzwoniła w ogóle - tylko kiedyś napisała na konto Neczki że przyjedzie w połowie września.
No ale co z tego będzie skoro wszystkie radzicie żeby bez wizyty go nie wydawać:roll:......... ech........... Napisze do niej dzisiaj-wóz albo przewóz...

Posted

becia66 napisał(a):
A może Pani po prostu wyjechała ???? :roll:....to i nie dziwota że nie dzwoni....
Tak sie tylko pocieszam......żałosna jestem...:roll:

Zapewne miała jakiś powód skoro określiła precyzyjnie termin -połowa września. Wiem -pocieszam się:roll:- ale moim zdaniem jakby sobie żarty urzadzała to by napisała tak- przyjadę jak najszybciej czy coś...:roll:
No ale ja to taka naiwna jestem że szok. Choc może to być tez dziwny zbieg okoliczności. Mam nadzieję...

Posted

becia66 napisał(a):
A może Pani po prostu wyjechała ???? :roll:....to i nie dziwota że nie dzwoni....
Tak sie tylko pocieszam......żałosna jestem...:roll:

To ja też jestem żałosna, bo wciąż sie pocieszam i mam nadzieję...