Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Negri_2008 napisał(a):
zatem dla Pani Bożenki :Rose:
Goniu, może zaproś Panią na wątek Cyganka, niech chociaż poczyta, że robimy ogłoszenie?

Ona wszystko wie na bieżąco:lol: a.... i prosi o ten numer w którym ukarze się ogłoszenie.Pamiętajcie- bo ja to zapomnę "na bank" - za dużo na tej mojej i tak zapominalskiej głowie.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wysłałam Negri Cygankowe fotki i gdyby trzeba było jeszcze lepsze - obiecuję dorobić. Cyganek dziś wygłaskany, wyczesany i wybiegany... tylko człowieka do tego wszystkiego brakuje ;)

Posted

Neczka napisał(a):
Wysłałam Negri Cygankowe fotki i gdyby trzeba było jeszcze lepsze - obiecuję dorobić. Cyganek dziś wygłaskany, wyczesany i wybiegany... tylko człowieka do tego wszystkiego brakuje ;)

to prawda az strach pomyslec do czego ludzie sa zdolni:mad:wstyd dla rasy ludzkiej

Posted

A co z tym hotelem? -zamawiamy miejsce i zbieramy deklaracje? On nie może zostać w schronisku na zimę:placz:. Fajnie gdybyśmy nie musiały się nad tym głowić i żeby Cyganek lada dzień znalazł dom, ale trzeba tez pomyśleć w tym kierunku:shake: Zwłaszcza że połowę kwoty deklaruje p. Bożenka :loveu: a to naprawdę pomyślny start.

Posted

Dziewczyny!!! Czy Cygan jest umieszczony na naszej klasie na profilu Przygarnij mnie ( czy coś w tym stylu ) bo ja nie moge tego znaleźć??? dzwoniła do mnie przed chwilą jakaś pani i powiedziała, że pod jego zdjęciem podpisała sie osoba z Wrocławia, jakaś pani , która chce dać mu dom. Pomóżcie tego poszukać, może to właśnie ta osoba???

Posted

Majuska, wszystko załatwiam. Spokojnie.
To, że nie piszę wszystkiego na forum, nie znaczy, że nic nie robię.

Wiem co to za profil, mam z tymi ludźmi kontakt.

Posted

Neczka napisał(a):

Aniu ja jestem spokojna , ja po prostu pisze na forum jeżeli coś wiem i mam jakieś pytania, a nie " załatwiam " na PW, weź pod uwagę, że ludzie wchodzący na wątki na prawdę sa zainteresowani losem psów i czasem nawet są w stanie dużo pomóc, ale niestety nie wiedzą wszystkiego i warto ich informować co się dzieje.
Mam nadzieję , że nie czujesz sie urażona moim wpisem.

Posted

Neczka napisał(a):

Ania dlaczego nie możesz jak normalny człowiek napisać co sie dzieje?
Ja tego nie kumam! Co "Nam" chcesz zrobić nazłość?!
Czy Ty nie rozumiesz, że psy na tym cierpią a nie "my"!!!
Rozgrywki jak w Gimnazjum czy LO.

Posted

Gonia13 napisał(a):
A co z tym hotelem? -zamawiamy miejsce i zbieramy deklaracje? On nie może zostać w schronisku na zimę:placz:. Fajnie gdybyśmy nie musiały się nad tym głowić i żeby Cyganek lada dzień znalazł dom, ale trzeba tez pomyśleć w tym kierunku:shake: Zwłaszcza że połowę kwoty deklaruje p. Bożenka :loveu: a to naprawdę pomyślny start.

No deklaracje można zbierać tylko czy się uzbiera?
Ja nie pomogę bo u mnie z kasą cienko. :shake:
Masz rację zima w schronie....

Posted

majuska napisał(a):
Aniu ja jestem spokojna , ja po prostu pisze na forum jeżeli coś wiem i mam jakieś pytania, a nie " załatwiam " na PW, weź pod uwagę, że ludzie wchodzący na wątki na prawdę sa zainteresowani losem psów i czasem nawet są w stanie dużo pomóc, ale niestety nie wiedzą wszystkiego i warto ich informować co się dzieje.
Mam nadzieję , że nie czujesz sie urażona moim wpisem.

No na przykład ja jestem zainteresowana. Byłoby miło gdybym się dowiedziała co "załatwiasz" bo szczerze mówiąc Stasia swoim kontem wystawiła panią "na tacy" i ona też jest ciekawa a nie korzysta z Dogo. Co mam jej napisać? Tajne?:cool3: A kobieta nocami siedzi i wysyła zaproszenia. Ja rozumiem że pani może się nie odezwać ale to żadna tajemnica. Jak porażka - to szukamy dalej... Nie ma co kryć...

Posted

Cośty, Renia co mnie miało niby urazić :)

Gosiu, wiem, że jesteś bardzo "wdrążona" w Cygankowy temat, więc bądź pewna, że jak tylko będzie coś pewne, napiszę Ci.

Posted

Neczka napisał(a):
Cośty, Renia co mnie miało niby urazić :)

Gosiu, wiem, że jesteś bardzo "wdrążona" w Cygankowy temat, więc bądź pewna, że jak tylko będzie coś pewne, napiszę Ci.

Będę wdzięczna;) i najlepiej na forum.

Posted

Najprawdopodobniej w połowie września, Pani przyjedzie po Cyganka.
Doświadczenie nauczyło mnie, że nie należy cieszyć się na zapas... bardzo mocno trzymam kciuki za dobry domek .

Posted

Skoro najprawdopodobniej to nie nie mamy co odpuszczać i spoczywać na laurach:roll: No ale to już jakiś... promyk nadziei...
To jak- stajemy w kolejce do hotelu - na wszelki wypadek? Zawsze miejsce można odstąpić innej bidzie... prawda? Ja się nie znam... w tym nie siedzę...:roll:

Posted

Czy macie na oku jakiś konkretny hotel?

W tych, które ja znam sytuacja wygląda tak:

U Wiosny - górna granica wieku psa 8 lat ( o ile dobrze pamiętam)

U Murki - oddzielna kolejka dla staruszków bardzo długa, nie posuwa się od dłuższego czasu i do zimy nie wiele się zmieni:shake:

Trzeba chyba na gwałt szukać płatnego DT ale nie w hotelu, tylko przy rodzinie :cool3:

Znam taki jeden - jutro zapytam ;)