maarit Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Miśka84 napisał(a):i jeszcze.... ... jeden i jeszcze raz... (...):cool3: Quote
mari23 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 ja też o tobie pamiętam, Cyganku!:loveu: ...i spać nie mogę ze zmartwień "psich"...:-( nowy tydzień zaraz się zacznie - oby szczęśliwy dla ciebie, piesku kochany! Quote
maarit Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Mari kochana:loveu: Ty to naprawdę masz tych psich zmartwień na głowie, domowych i schroniskowych. dziękuję Ci za pamięć o Cyganku. Musi mu się udać w końcu!Musi i tyle! Quote
albiemu Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Witam :) Cyganie maszerujemy dzielnie tam gdzie Twoje miejsce - na sam przód! Quote
maarit Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Cioteczki czy widzicie szansę na hotelik dla Cyganka. Jedna Pani deklaruje na niego 200-250 zł/m-c gdyby została podjęta taka decyzja. Musiałybyśmy dozbierać resztę... Ale czy taka opcja wchodzi w grę no i gdzie byłoby jakies miejsce- ja nigdy nie zajmowałam się takimi rzeczami:oops:.... Napisałam jej czy zdaje sobie sprawę, że psiak może zostać w tym hotelu przez dłuższy czas i czekam co odpisze... Quote
Miśka84 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Gonia13 napisał(a):Cioteczki czy widzicie szansę na hotelik dla Cyganka. Jedna Pani deklaruje na niego 200-250 zł/m-c gdyby została podjęta taka decyzja. Musiałybyśmy dozbierać resztę... Ale czy taka opcja wchodzi w grę no i gdzie byłoby jakies miejsce- ja nigdy nie zajmowałam się takimi rzeczami:oops:.... Napisałam jej czy zdaje sobie sprawę, że psiak może zostać w tym hotelu przez dłuższy czas i czekam co odpisze... A moze lepiej ta zdeklarowna kaske przeznaczyc na oglodzenie np. MP Quote
BasiaD Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Cyguś wracaj na poczatek... JA myślę, że lepiej na hotelik, ten piesio nie może zostać w schronie na zimę :angryy: Tak bym chciała żeby trafił do kochającego domeczku....:modla::modla::modla::modla::modla: Quote
SZPiLKA23 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 O deklaracje stałe ciezko tym bardziej ze trzeba by pewnie łozyc na Cygankowy hotel po TM... Ale nie mozna stracic tych pieniążków, Miska wpadła na fajny pomysł Quote
maarit Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):O deklaracje stałe ciezko tym bardziej ze trzeba by pewnie łozyc na Cygankowy hotel po TM... Ale nie mozna stracic tych pieniążków, Miska wpadła na fajny pomysł Napisała, że zdaje sobie z tego sprawę i obiecuje wpłacać. A ile takie ogłoszenie w MP? Quote
maarit Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Napisałam do pani i czekam -pewnie jutro odczytam bo spać mi się chce....:mdleje: Quote
mari23 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Jeśli Cyganek będzie w hoteliku - i ja się dołożę - jak długo będzie trzeba... tyle, że nie będzie to wielka kwota - mam już podobne "zlecenia stałe" i gromadkę czterołapków w domu... Taki wspaniały pies... czy ludziom aż tak skamieniały serca?:shake: Quote
maarit Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Zgodziła się:multi: i chce żeby jej wysłać ten numer MP. Damy radę prawda....? Quote
Miśka84 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Gonia13 napisał(a):Zgodziła się:multi: i chce żeby jej wysłać ten numer MP. Damy radę prawda....? To może napisać do Nergi? Ciotka robiła ogłoszenie dla Ciapka i Toffica. ma już wprawę. Koszt ogłosenia w gazecie to ok 150zł Quote
Miśka84 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Napisałam. Może ciotka odwiedzi wątek i powie co i jak. Quote
maarit Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Negri_2008 napisał(a):Pyk i jestem zwarat i gotowa ;) To teraz czekam na nr konta do przelewu - dla tej Pani.... PILNIE........... Czy ktoś może podać na pw? Quote
Miśka84 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Negri_2008 napisał(a):Pyk i jestem zwarat i gotowa ;) Dzięki Negri :p Quote
Negri_2008 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Gonia13 napisał(a):To teraz czekam na nr konta do przelewu - dla tej Pani.... PILNIE........... Czy ktoś może podać na pw? jeżeli ja będę załatwiała ogłoszenie to powinien być mój nr konta. Tak jest najprościej Potrezba około 150 zł ( 55 zł zdjęcie 10 zł linijka tekstu a w linijce 22 znaki więc niewiele. ogłoszenie ukaże sie dopiero około połowy października. Takie sa terminy w Moim Pisie) Ogłoszenie domu nie gwarantuje, wiadomo Już ślę nr konta na pm Quote
Miśka84 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Może dobrze, że ogłoszenie ukarze się po wakacjach. To trzeba zrobić jakieś ładne zdjęcie Cygankowi? Quote
BasiaD Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Cyguś wracaj na początek prosić ciotczki o pomoc! Quote
Negri_2008 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Miśka84 napisał(a):Może dobrze, że ogłoszenie ukarze się po wakacjach. To trzeba zrobić jakieś ładne zdjęcie Cygankowi? przebiegłam kawałek wątku ale nie znalazłam takiej foty pokazowej do gazety :shake: Dobra fota to podstawa ;) Quote
maarit Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 p. Bożenka pisała że wysyła pieniązki:multi: Quote
Negri_2008 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Gonia13 napisał(a):p. Bożenka pisała że zaraz wysyła pieniązki:multi: zatem dla Pani Bożenki :Rose: Goniu, może zaproś Panią na wątek Cyganka, niech chociaż poczyta, że robimy ogłoszenie? Quote
Recommended Posts