Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewciu, wielkie dzięki :Rose::loveu:

Wydaje mi się, że będzie miał ok. 8-9 latek. A może troszkę więcej. W schronisku jest już tyle lat, że ma prawo wyglądać jak wygląda..... te starte ząbki, zapłakane oczka...:-(:-(

Posted

Miśka, ja dotychczas tylko raz nie wytrzymałam w schronisku i wymiękłam...
Gdy przyjechałam i zobaczyłam trzęsącego się z zimna i przerażenia charta. Na szczęście ten już od miesięcy grzeje się w nowym, wspaniałym domku.
Niewiele brakowało, a nie dałabym rady drugi raz... to było tydzień temu, gdy zobaczyłam obolałego, zapłakanego Cyganka. Spróbujcie wyobrazić sobie, co czuje ten psiak... :-( Tak się cieszył, gdy do niego przyszłam... wylizał mnie z góry na dół i tak bardzo patrzył w oczy....:shake::-(
Tak chciałabym mu pomóc... tylko jak ? :placz:

Posted

[quote name='Neczka']Miśka, ja dotychczas tylko raz nie wytrzymałam w schronisku i wymiękłam...
Gdy przyjechałam i zobaczyłam trzęsącego się z zimna i przerażenia charta. Na szczęście ten już od miesięcy grzeje się w nowym, wspaniałym domku.
Niewiele brakowało, a nie dałabym rady drugi raz... to było tydzień temu, gdy zobaczyłam obolałego, zapłakanego Cyganka. Spróbujcie wyobrazić sobie, co czuje ten psiak... :-( Tak się cieszył, gdy do niego przyszłam... wylizał mnie z góry na dół i tak bardzo patrzył w oczy....:shake::-(

Ufffffff........:-(

pozwolisz Neczi , że to zacytuje na allegro ?

Moze cos do kogos dotrze .........

Posted

[quote name='Neczka']Miśka, ja dotychczas tylko raz nie wytrzymałam w schronisku i wymiękłam...
:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Przepraszam. Brak mi słów aby wyrazić to co czuję czutając to co napisałaś Neczuś :-(:-(:-(

Posted

ewatr napisał(a):

pozwolisz Neczi , że to zacytuje na allegro ?

Moze cos do kogos dotrze .........

Jasne. Może się uda........:-(

Aż boję się jutro zaglądać do Cyganka... boje się w jakim będzie stanie, jak znowu na mnie popatrzy... Czy w jego oczach dalej będzie nadzieja, czy już tylko rozpacz...:-(

Posted

Cyganku, ja optuję za nadaniem ci nowego imienia. Bo jak wiadomo Cyganie (ci z dawnych czasów, teraz jest pewnie inaczej) wędrują po świecie nigdzie nie mogąc znaleźć swojego prawdziwego domu...:shake:

;)

Posted

madcat1981 napisał(a):
Tak samo śliczny i... samotny:-(

Dokładnie to chciałam napisać.......:shake:

Cyganek nadal dostaje leki na stawy, już nie jest taki obolały na szczęście jak tydzień temu...:roll:
A tutaj zima nadchodzi... niedługo pewnie stawy dadzą jeszcze bardziej popalić na tym zimnie...:shake: