mru Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 :D aha to okej, spoko! zaraz wrzucę w pierwszy post! Quote
Neczka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ewciu, wielkie dzięki :Rose::loveu: Wydaje mi się, że będzie miał ok. 8-9 latek. A może troszkę więcej. W schronisku jest już tyle lat, że ma prawo wyglądać jak wygląda..... te starte ząbki, zapłakane oczka...:-(:-( Quote
Miśka84 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Poryczałam się..............................:-(:-(:-( Quote
Neczka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Miśka, ja dotychczas tylko raz nie wytrzymałam w schronisku i wymiękłam... Gdy przyjechałam i zobaczyłam trzęsącego się z zimna i przerażenia charta. Na szczęście ten już od miesięcy grzeje się w nowym, wspaniałym domku. Niewiele brakowało, a nie dałabym rady drugi raz... to było tydzień temu, gdy zobaczyłam obolałego, zapłakanego Cyganka. Spróbujcie wyobrazić sobie, co czuje ten psiak... :-( Tak się cieszył, gdy do niego przyszłam... wylizał mnie z góry na dół i tak bardzo patrzył w oczy....:shake::-( Tak chciałabym mu pomóc... tylko jak ? :placz: Quote
ewatr Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Neczka']Miśka, ja dotychczas tylko raz nie wytrzymałam w schronisku i wymiękłam... Gdy przyjechałam i zobaczyłam trzęsącego się z zimna i przerażenia charta. Na szczęście ten już od miesięcy grzeje się w nowym, wspaniałym domku. Niewiele brakowało, a nie dałabym rady drugi raz... to było tydzień temu, gdy zobaczyłam obolałego, zapłakanego Cyganka. Spróbujcie wyobrazić sobie, co czuje ten psiak... :-( Tak się cieszył, gdy do niego przyszłam... wylizał mnie z góry na dół i tak bardzo patrzył w oczy....:shake::-( Tak chciałabym mu pomóc... tylko jak ? :placz: Ufffffff........:-( pozwolisz Neczi , że to zacytuje na allegro ? Moze cos do kogos dotrze ......... Quote
SZPiLKA23 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Dlaczego człowiek musi wykorzystywac tak wiele sposobów zeby ktos zechciał zwrocic uwage na psa? Quote
gagata Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Bo ludzie ślepi są - wielcy "panowie stworzenia":angryy: Quote
Miśka84 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Neczka']Miśka, ja dotychczas tylko raz nie wytrzymałam w schronisku i wymiękłam... Gdy przyjechałam i zobaczyłam trzęsącego się z zimna i przerażenia charta. Na szczęście ten już od miesięcy grzeje się w nowym, wspaniałym domku. Niewiele brakowało, a nie dałabym rady drugi raz... to było tydzień temu, gdy zobaczyłam obolałego, zapłakanego Cyganka. Spróbujcie wyobrazić sobie, co czuje ten psiak... :-( Tak się cieszył, gdy do niego przyszłam... wylizał mnie z góry na dół i tak bardzo patrzył w oczy....:shake::-( Tak chciałabym mu pomóc... tylko jak ? :placz: :-(:-(:-(:-(:-(:-( Przepraszam. Brak mi słów aby wyrazić to co czuję czutając to co napisałaś Neczuś :-(:-(:-( Quote
Neczka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ewatr napisał(a): pozwolisz Neczi , że to zacytuje na allegro ? Moze cos do kogos dotrze ......... Jasne. Może się uda........:-( Aż boję się jutro zaglądać do Cyganka... boje się w jakim będzie stanie, jak znowu na mnie popatrzy... Czy w jego oczach dalej będzie nadzieja, czy już tylko rozpacz...:-( Quote
BasiaD Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Cyguś, Niuniu wracaj do góry, do domeczku hop! Quote
madcat1981 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Cyganku, ja optuję za nadaniem ci nowego imienia. Bo jak wiadomo Cyganie (ci z dawnych czasów, teraz jest pewnie inaczej) wędrują po świecie nigdzie nie mogąc znaleźć swojego prawdziwego domu...:shake: ;) Quote
Neczka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Ale ten Cyganek jest wyjątkowy i musi szybko znaleźć domek... ;) Quote
Neczka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 A patrzcie na to cudo... Cygankowy kolega ze schroniska... też czeka od zawsze...:-(:shake: ...Puszek. Quote
gagata Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Puszek dziwnie do Leopolda podobny...:cool3: Quote
Miśka84 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 madcat1981 napisał(a):Tak samo śliczny i... samotny:-( :-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
BasiaD Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Same ślicznoty w tych Orzechowcach! Podnoszę psinki do góry, domki potrzebne na cito! Zima za pasem.. Quote
Neczka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 madcat1981 napisał(a):Tak samo śliczny i... samotny:-( Dokładnie to chciałam napisać.......:shake: Cyganek nadal dostaje leki na stawy, już nie jest taki obolały na szczęście jak tydzień temu...:roll: A tutaj zima nadchodzi... niedługo pewnie stawy dadzą jeszcze bardziej popalić na tym zimnie...:shake: Quote
Recommended Posts