majuska Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Cyganek już u AniB , wcześnie skoro świt mają wyruszać..ale nasza Ania bardzo chora:shake:, trzymajmy kciuki, żeby chociaż trochę wydobrzała...:calus::buzi::iloveyou: Koszt paliwa to jakieś 400 zł w sumie ale i tak jest dobrze Quote
albiemu Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Gdzie jest Neczka? Może ona ma jakiś pomysł skąd dozbierać brakującą kwotę? Cyganie bardzo się cieszę Twoim szczęściem :) Quote
maarit Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Trzymam kciuki za szczęśliwą drogę dla AniB Quote
natalijo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ile brakuje pieniędzy? Dorzucę brakującą kwotę, dajcie znać ile i na jakie konto to zaraz robię przelew. Jak adoptowałam moją Dabi, to też byłam "przed wypłatą" i jakaś dobra dusza pokryła koszt transportu, a dwie inne dobre dusze podstawiły mi psiaka "pod sam nos".Pora się odwdzięczyć :) Quote
natalijo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Halo,halo!! Nie chcę popędzać, ale nie wiem kiedy znów będę mieć czas, żeby na necie siedzieć, a skoro Cyganek już jedzie, to pieniążki pewnie pilnie potrzebne. Tak swoją drogą szkoda, że na nk, a właściwie na śledziku nie było wiadomości o zbiórce pieniędzy, bo trafiłam tu całkiem przypadkiem. Cyganka na nk mam już dawno, ale nie przyszło mi wcześniej do głowy, żeby go na dogomanii poszukać. Quote
maarit Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 natalijo napisał(a):Halo,halo!! Nie chcę popędzać, ale nie wiem kiedy znów będę mieć czas, żeby na necie siedzieć, a skoro Cyganek już jedzie, to pieniążki pewnie pilnie potrzebne. Tak swoją drogą szkoda, że na nk, a właściwie na śledziku nie było wiadomości o zbiórce pieniędzy, bo trafiłam tu całkiem przypadkiem. Cyganka na nk mam już dawno, ale nie przyszło mi wcześniej do głowy, żeby go na dogomanii poszukać. Na Cygankowym koncie czy Przygarnij mnie? ;) Ja na Cyganka koncie pisałam ale nie tak nachalnie bo takie czasy że ludzie niezbyt dobrze reagują na takie zbiórki. Pisałam że gdyby ktoś chciał pomóc to będziemy wdzięczni. A to grugie konto ma inna osoba - spoza Dogo,która chciała mu pomóc w ten sposób. Koszt to około 400 zł. My mamy zadeklarowane 240 zł czyli braknie 160 zł. Ja tez zadeklarowałam i czekam na konto. Więc proszę uzbrojmy się w cierpliwość aż pojawią się jakieś wiadomości z trasy i domu Cyganka- no i konto. Aaaaa i najwazniejsze - baaardzo dziękujemy...:loveu: Quote
majuska Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Natalijo spokojnie, wszystko uradzimy jak juz AniaB wróci, rozmawiałam z nia jadą, jadą, jadą...to kawał drogi, Ania strasznie chora , Cygan podobno mocno zestresowany, ale jego nowa Pani jest pełna dobrych chęci i powinno się wszystko dobrze ułożyć, Ania na pewno zda obszerniejsza relację, ja tylko tak dla uspokojenia.... Umówimy sią z Anią na jakieś przelewy i się porozliczamy na spokojnie;) Quote
asika5 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Cyganku bądz szczęśliwy w nowym domku:loveu: Quote
OlaLola Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Trzymam kciuki :):):) I tak strasznie sie ciesze ;):):) Quote
natalijo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Hmmm, chyba "przygarnij mnie". Nie wiedziałam, że jest jakieś inne :oops: No tow takim razie ja deklaruję 160 zł. Najlepiej by było jakby ktoś mi wysłał PW z danymi do przelewu (pocztę sprawdzam częściej niż wątki z dogo, z powodu chronicznego niedostatku czasu). Podziękowanie niepotrzebne, zwracam dług :) A ja się już uspokajam, strasznie narwana jestem :) Quote
majuska Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 majuska napisał(a):Neczka!!! Masz ode mnie i Beci rzeczy na bazarki, zrób bazarek i daj dochód z niego Ani na paliwo, jeżeli nie potrafisz sobie policzyć ile to pieniędzy potrzeba na taką trasę to mogę Ci pomóc, to naprawdę duża kwota... Neczka nazwała to " wymawianiem" ....no trudno, wyjaśniam więc po raz kolejny , mój wpis ma jedynie na celu zasugerowanie jej skąd wziąć chociaż parę groszy, na cel wymagający wkładu finansowego , zawsze liczy się każda złotówka, nie tylko w przypadku Cygana potrzebowałyśmy pieniędzy zresztą... AniuB czy doszłas juz do siebie...wiesz , że jesteś niesamowita:loveu: ( i cała Twoja roidzinna ekipa):buzi: Quote
natalijo Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 I jak, Cyganek dojechał?? Co do jego bolących łapek to mogę polecić lek homeopatyczny Traumeel. Nie wiem jaki jest Wasz stosunek do homeopatii, ale "przetestowałam" go na ON-ku mojej mamy, który miał duże problemy z bólem kończyn i był to jedyny lek, który likwidował ból, nie powodując skutków ubocznych. Dajcie znać jak tam podróż,nowa Pani,itd. :) Quote
AnnaB Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Cyganek został pomyślne dowieziony na miejsce.Koszt paliwa był nawet mniejszy niż myślałam,bo przez remonty dróg i duży ruch jechaliśmy powoli,czyli ekonomicznie,i wydaliśmy na paliwo około 350 zł.Dom zapowiada się bardzo dobrze,psiak się spodobał,dostał nową smycz i obrożę,planowana jest wizyta u weterynarza jak już się oswoi z nową sytuacją.Bardzo blisko domu jest las do spacerów,więc jeśli będzie wolał spacerować niż spać,to nie ma problemu.Posłanko trzeba będzei kupić większe,bo Pani kupiła za małe :roll:Cyganek trochę podsikuje w domu (pani ma jeszcze drugiego pieska,więc pewnie jakis czas będą znaczyć teren)Bardzo prawdopodobne są wieści z nowego domu,bo zostawiłam swojego meila i mam obiecane zdjęcia.Ja pożyczonym aparatem zrobiłam parę kiepskich fotek,jak mi się uda to wstawię. Quote
natalijo Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Jejku,jak ja lubię takie happy endy :) To powiedz ile dokładnie brakuje i podaj konto, a zaraz przelew zrobię. Zdjęcia cuuudne:) Quote
AnnaB Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Jeśli dobrze doczytalam,to jest 240 zł,czyli brakuje jakieś 110. Ja nie mam konta w banku więc jeśli Becia byłaby tak mila i podała swoje to ja się wproszę do niej na kawę w przyszłym tygodniu...:eviltong: Quote
Becia66 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 natalijo napisał(a): To powiedz ile dokładnie brakuje i podaj konto, a zaraz przelew zrobię. Zdjęcia cuuudne:) AniuB podaj konto na wątku / lub na pw jesli wolisz /wszzystkim osobom które złozyły deklaracje.....dopisałam tam jeszcze natalijo.....:lol: Quote
Becia66 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Natalijo bardzo dziękujemy za tak dużą wpłatę, to dla nas wielka pomoc...:Rose: Cyganek mocno cie całuje....:calus: Quote
natalijo Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='becia66']Natalijo bardzo dziękujemy za tak dużą wpłatę, to dla nas wielka pomoc...:Rose: Cyganek mocno cie całuje....:calus: Już pisałam, że to tylko spłata długu :) Poza tym miałam "lepszy miesiąc",więc wolę dobrze spożytkować pieniądze, niż wydać na głupoty :) Cygankowi życzę wszystkiego co najlepsze i z zapartym tchem będę oczekiwała na wiadomości jak tam sobie radzi w nowym domku :) Quote
maarit Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Jejciu jak się cieszę, że objechaliście szczęśliwie - to duże wyzwanie dlatego AniuB:loveu: wielkie ukłony w Twoją stronę (ja to taki lokalny kierowca jestem:roll:). Aż miło patrzeć na taki uśmiechnięty pysiol Cyganka. Quote
Becia66 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 AniB to nawet nie wiadomo jak dziękowac bo słów brak. Ania z wielkim heroizmem walczy o dom dla kazdego psiaka nie bacząc na odległośc, koszty i własne zdrowie....i swój czas tak cenny przy trójce malych dzieci. Wiem że to slogan i denerwuje mnie generalnie to określenie ale AniuB - jesteś wielka !!! :laola: Quote
Recommended Posts